باید بازم باشه کلا حجم کل پوشه بازی باید گیگ 4.80 بشه ..........
اد کردم فکر نمی کردم شما تو east باشی در خدمت همه دوستان تازه کار هستیمتو east بازی میکنم خواهشا اد کنید به پاتون بیفتم?ReZaalone![]()
![]()
باید بازم باشه کلا حجم کل پوشه بازی باید گیگ 4.80 بشه ..........
اد کردم فکر نمی کردم شما تو east باشی در خدمت همه دوستان تازه کار هستیمتو east بازی میکنم خواهشا اد کنید به پاتون بیفتم?ReZaalone![]()
![]()
سلام اپدیت جدید Teemo نرف شده ؟
آقا قضیه چیه ما گذاشتیم آپدیت شه تو 99% زمانی که حجم بازی شده بود 5گیگ تقریبا step2/2 ارور داد که Update fail............... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم اصلا نزدم اپدیت
اساتید کسی میدونه چطوری میشه summoner icon جدید آنلاک کرد اینطور که نوشته باید اچیومنت بگیرم ولی تب اچیومنت واسه من لاک هستش
Total Biscuit of Rejuvenation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایتم چطوری میشه بدست اورد ؟!
تا الان اکثرا گرفتم ولی این من گشتم هیج اشاره نکرده جایی ..........................اساتید کسی میدونه چطوری میشه summoner icon جدید آنلاک کرد اینطور که نوشته باید اچیومنت بگیرم ولی تب اچیومنت واسه من لاک هستش
--
بعد این اسکین لیمیت چرا پولی 970 اونم برای یه اسکین که فقط چند هفته باشه ............ ؟!
برای کریمس معلوم نمیکن اخر چی میخوان بدن .......![]()
Last edited by Fusi0n; 15-12-2012 at 19:23.
تو masteries هست.
این ایتم چطوری میشه بدست اورد ؟!
آقایون لطفا راهنمایی کنید<
این لینک دانلود بازی که توی صفحه اول همین تاپیک هست درسته ؟ کدومتون امتحانش کردین ؟
بعد از ثبت نام تو این پیج بهت لینک دانلود رو میده سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم از لینک های دیگه ثبت نام یا دانلود نکنی
==============
ریوت امسال خیلی سرش شلوغه انگار نه پاییز مپ ها رو پاییزی کرد الانم که برفیش نکرده پس چه ... می کنن اونجا!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)