سلام عزيزم ...نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
اگه قالب سراغ داري بده بياد عوض كنم ...
دلمه زدم .... (خوردي ؟)
سلام عزيزم ...نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
اگه قالب سراغ داري بده بياد عوض كنم ...
دلمه زدم .... (خوردي ؟)
يه نگاه به امضام بنداز ...نوشته شده توسط Hektor
![]()
سلام نويد جان ...نوشته شده توسط navid_mansour
عدد 32 رو عشق است.... واسه خاطر همين انجمن متفرقه
....
شبایی که خوابت نمیبره تا گوسفند چندم رو شمردی؟
سلام
نويد ... رامبد ... نيش نيش ... ووكمن ، نام کاربری بعدی چیه ؟
اي بابا ملت دست از سر كچل ما بر نمي دارن چرا ...اون از اون كاربره كه ماه مارو كردمون تو كوزه و بعدش هي داره به ريش باباي ما مي خنده ديگه خودش خبر نداره كه ادم از هر دستي بده از همون دستم ميگيره ..طرف فكر كده هر كاري بكنه ما ثم بكم فهم لا تعلمون يرجعونو تفعلون . بگبر برو تا اخرش ... نه اين خبرا هم نيست كاكو ... بعضي ها موجشون بغداد و ميگيره رو حساب بچه مثبتي و دل نازكي ما حساب ميكنند ديگه نميگن همين جنابنوشته شده توسط WooKMaN
اگه روزي بخواد كاريو كهطرف كرد بكنه ... بلا بدور استغفرالله ...
حساب كار اين اخوي ما هم همينه ..گير سه پيچ دادن اين ملت به ما ... حالا خوبه فعاليتهاي من سه ماهه به حالت تعليق در اوده ما رو اينطور ولمون نميكن اگه مثل قبل شروع كنم چي ميشه؟خدا مي دونه؟
تا7 بچت بي خيال رامبدجون ..خو دادا هستم و با جناق ..خودت يكيو انتخاب كن ..
راستي تبصره ماده يك
مونيكا خانوم؟اگه منظورتون بنده هستم كه بنده بي احترامي نكردم و اگه سوءتفاهمي پيش اومده جدا ببخشيد و عرز مي خوام .... زياد غصه نخوريد پير ميشيد ...
عجالتان اين كه شما توي فورم بسيار مورد تقدقدر هستيد و اگه كسي دست از پا دراز تر كنه فاتحه خوندس ..بنا بر اين بندههم مغز خر نخوردم
... به هر در خوشحال هم هستم جزو افرادي هستيد كه حداقل در اين مدت دو هفته اي بسيار مفيد و مثمر ثمر بوده ايد و پشيمونم نيستيد ..(اما اجالتا انسان پاره از اوقات كلمه مباركش گرمه يه چيزهاييو نم يبينه
در اينده كمي بيشتر اظهر من الشمس ميگردد ..نمي دونم شما كه تو فورم كيلويي فك و فاميل پيدا ميكني؟ ما هم مي تونيم شما رو خواهر . ابجي .ابجي بگوم .سيسي و از اين دست بنايم يا اينكه نوچز؟ همان ابدارچي باشيم كفايت است؟
انسان است و بي حبر از اينده // گفتيد وصيت نامه دلمان هوري ريخت پايين گفتيم ما هم بنماييم ... حالا بدور از شوخي
اگه مطلبي عنوان شد كه شما از اون رنجيديد جدا عذر مي خوام ..اميد وارم كه به دل نگيريد ..موفق و پيروز باشيد
خوب داش رامبد باجناق عزيز و گرام ... خوبي كاكو ..بابا من نمي دونم اول صبحي ساعت 4 صبح كي مياد به اسمايلي من گير بده ..شيطونه ميگه كل صفحه رو از اسماسيل يپر كنم طرف بگيره حد متوسط چيه ... خوب عزيز مشكل خودته كه خطوط اينترنت پر سرعنت 56 كيلو بيت نداري خو![]()
![]()
من دام . شما هم برو بگير .مگه تو بنگولكستاني كه اين خطوط نيستش انجا؟
![]()
محض اطلاع شما از اسمايلي ها يبايد بگم كه تا اونجايي كهمن مي دونم مونيكا /.. سالينا ... ربكا ...از خانوما تو استفادهي ابزاري از اسمايلي ها كارشون بي نهايت عاليه (شباهت زيادي هم دارند ...)
از اقايون رامبد عزيز و يوسف گلم به همين منوال و همينطور امين موزي خدا بيامرز ...
بنده هم كه طبق معمول براي خودم سير ميكنمشما بدل نگير ... اينجا بايد يكيو داشته باشه كه هر از چندگاهيي يكي بياد و يكي زخم بما بزنه ... شما هم هي داغ دل ما رو تازه كن ... اونم از پي تي خدا بيامرز
![]()
![]()
![]()
خوب بگزريم ..رامبد اون سوالي كه بچه ها مي خواستن ازت بپرسنو ولي نپرسيدن چون تو م يخواستي كه كسي اون سوال و نپرسه اون سواله حالا چيه؟![]()
![]()
![]()
هان؟
الان عاشقي؟(نه منظورم عاشق خدا و مادر و پدر ... عاشق معشوق زندگيت ... يه شريك ..يه همدم ... يه دوست بي نظير)
هنوزم نفهميدي عقدهي الكترا چيه؟
اگه من دخمل بودم ...بعدش يكي بهم مي گفت عقده ي الكترا داري .. تو چه پيشنهادي واسم داشتي؟ چيكار برام ميكردي ؟به عنوان دوست ؟
اون پست 1997 كه هنوز عين زغنبوت چسبيده كه ثرو مورو گنده ..يعني راه منو تو تو از هم جداست ؟ بخاطر كدوم حرف؟![]()
![]()
راستي يه چيزي ... تو عشق لاسموس پريكوس ميدون يچيه؟
الاباما؟
تو وبلاگه چرا هنوز موضوعي منتحخب نشده؟
چرا شمارتو هنوز ندادي؟ يوسف تو هم ندادي كه؟
اگه يكي از دوستاي خيلي خيلي خيلي ...عزيزت بياد در مورد يه دوست نيمچه عزيزت (مثلا من ) يه سري چيز ميز بگهتو چيكار ميكني ؟يك طرفه ميري پيش قاضي يا اينكه حرف اون نيمچه دوستتم گوش ميكني؟ منتظري نيم چه ه بياد بگه يا اينكه خودت پيگير ماجرا ميشي؟
اگه عزيزترين كست قاتل از اب در بياد و بگن بايد قصاص شه ...مامور قصاصتويي ... چبيكار ميكني؟چه حسي بهت دست ميده ....
اگه يكي از دوستاي عزيزتو جلو ي تو سر ببرن در حالي كه چشمش به تو زل زده ؟حستو بگو ... (براي تجسم بيشتر يكي از عزيز ترين دوستاتو جسك كن اونيو كه خيلي دوسيت داري)
تو ي دوستاي مجازيت كيو بيشتر از همه دوست داري؟ چرا؟پسر دختر ؟از هر كدوم فقط يكي ... فقط ///
نظرت راجع به كسي كه حتي ويندوز نصب كردن بلد نيست اما ميره ميگه من تو يه شركت كامپيوتر كار ميكنم چيه؟![]()
چرا بعضي ها عقده دارن پاشونو ا زگليمشون دراز تر كنند؟
چطور ميتونيم اداب و فرهنگ خودمونو افزايش بديم ؟
مهران جاناخرين سوال يكي از بهترين اتفاقاتي كه اينجا برات افتاد ؟
دوست دارم يا علي
Last edited by Master; 28-08-2006 at 05:19.
سلام ووکمن جان
از اینکه امروز روز اخر صندلی نشین بودنته چه حسی داری ؟
می خواستم از یکی از بچه های گل اینجه انتقاد کنم که اینقدر مطالب حاشیه ای ننویس و اگه با کسی حرفی داری پیغام خصوصی بده ولی با توجه به شناحتی که ازش دارم مطمئنم که گوش نمیده .
به نظرت چه کنیم که اینقدر مطلب اضافی ننویسند ؟
سلام رامبد جان مومن خدا خوبي انشا الله ...يه چيز بگم كه همه در جريان باشن بعدم سوالات خودم رو ميپرسم دو سه نفري از دوستان شاكي شدن براي اينكه چرا همش ميگي مومن خدا ما ديگه حالمون بهم خورده از اينا...خب جواب:اولا اصلي دارم به نام اصل برائت كه مفهومش اينه كه تا وقتي كسي واقعا محرض نشده كه مشرك هستش و كافر ومنافق شما همه رو بايد مومن به خداي عزووجل بدونيد حالا اگه دوستان فكر ميكنن كه جزو سه دسته بالايي هستند بگن تا بهشون ديگه نگم مومن خدا...خب سوال:تا حالا شدهبزرگترهات حالا داداشت مثلا تعريفي ازت بكنه كه خيلي حال كني...آخرين باري كه شيراز شهر مو رفتي كي بود...دوست داري مرغداري داشته باشي يا گاوداري...ماشين مورد علاقه شما از بين اينا...زانتيا...سمند...موسو...ب ا اين كلمات جمله بساز...فندق...سبزي...كرمانشاه. ..برق
يا حق...
احتمالا n تا گوسفند ....نوشته شده توسط Siavash Y
![]()
فعلا كه همين خوبهنوشته شده توسط Aminzikzak
... معلوم نيست شايد زد سرم يكي ديگه انتخاب كردم ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)