تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 231 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بعد میگن هنگ میکنه باید دکمه پاور رو نگه داشت تا از اون حالت در بیاد ولی بعضی ها میگن این عمل هم جواب نداده

و چون باتری هم در نمیاد در این مدل گوشیشون ساعت ها هنگ بوده تا درست شه؟؟

اخه بره چی باتری در نمیاد؟؟این هنگ کنه پس تکلیف چیه؟؟
    برای من هر وقت بازی درآورده با نگهداشتن همون دکمه تونستم خاموشش کنم.. ولی مسأله ی باتری زمانی مهمه که گوشی خیس میشه مثلاً میفته توی آب.اونوقته که باید فوراً باتری رو خارج کرد وگرنه مدار گوشی آسیب اساسی میبینه و از اینجهت باید از N8 مراقبت خیلی بیشتری نسبت به سایر مدلها داشت..
    توی موبایلستان برای یکی از بچه ها اتفاق افتاده بود و بعد از تعمیر بازم عوارضش حل نشد..

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نظر دادن که جرم نیست.. جرمه؟؟ متقابلاً منم نظر شخصی شما رو قبول ندارم و اشتباه و فن بوی مآبانه میدونم..
    همونطور که قبلاً گفتم این گوشی برای همون اوایل 2010 گوشی خوبی بود نه حالا.. نه پردازشگر قوی داره نه فیلمبرداری Full HD .. نه سیستم عامل قدرتمند و آینده دار.مگه اینکه Belle بتونه وضع os این گوشی رو بهبود بده ..
    ضمناً وضع الان بازار کاملاً عوض شده و خرید N8 فعلی با این قیمت نامعقول کار درستی نیست.
    قسمتی رو که بولد کردم ، متوجه نشدم ....
    اما بحث من سر این چیزهایی که شما می گی نبود.
    دقیقا حرف های شما درسته. هم اینکه سی پی یوش ضعیفه و هم اینکه سیستم عاملش ضعیفه(هر چند سیمبین یار قدیمی ماست و بهتر از این هم میشه) و هم اینکه فیلمبرداری فول اچ دی نداره( هرچند که فیلمبرداریش بسیار خوبه).

من بحثم در مورد هنگ کردن بود. گفتم که این گوشی زیاد هنگ نمی کنه و بستگی داره به کسی که ازش استفاده می کنه و برنامه هایی که روش می ریزه.
    ضمنا درسته که الان گوشیهایی هستند جدیدتر و جایگزین اما باید یادمون باشه که هنوز قدرتمندترین دوربین عکاسی مال این گوشیه و امکانات جالبی که داره رو هنوز خیلی از گوشیها ندارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان من یه سوال داشتم راجع به n8 : توی مشخصاتی که از این گوشی توی سایت های مختلف زده شده ،نوشته قابلیت پانوراما دارد در حالیکه من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.حالا یه سوال آیا این گوشی خودش باید این قابلیت رو داشته باشه یا باید براش نرم افزار گرفتن عکس پانوراما دانلود کنیم؟؟؟؟در ضمن میدونم پانوراما یعنی چی

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به دوستان من یه سوال داشتم راجع به n8 : توی مشخصاتی که از این گوشی توی سایت های مختلف زده شده ،نوشته قابلیت پانوراما دارد در حالیکه من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.حالا یه سوال آیا این گوشی خودش باید این قابلیت رو داشته باشه یا باید براش نرم افزار گرفتن عکس پانوراما دانلود کنیم؟؟؟؟در ضمن میدونم پانوراما یعنی چی
    این گوشی به خودی خود و برنامه ی فعلی دوربینش این قابلیت رو نداره.ولی دو تا برنامه برای تهیه ی عکس پانوراما برای S^3 وجود داره که توی ovi store گذاشتن.یکیش که رایگانه و ساخت خود نوکیاست در اصل یک برنامه ی کمک پانوراما هست و بنظر من خیلی بدرد بخور نیست و در بهترین حالت با رزولوشن عمودی 544 عکس تهیه میکنه و کار باهاش یکم سخته.اون برنامه ی دوم پولی هست و ندیدم جایی برای دانلود بذارن و همون برنامه ایه که توی تبلیغات نوکیا برای N8 نشون داده شده بود.
    قابلیت کمک پانوراما کار باهاش راحت نیست.در حالیکه قابلیت پانورامای خودکار که مثلاً در دوربین کامپکت sony hx9v هست خیلی کار باهاش راحت و کیفیت و ابعاد تصاویرش بالاست و نباید با قابلیت کمک پانوراما مقایسه کرد..

5. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

QuickPanorama PRO Symbian3
    دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nokia Panorama
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    QuickPanorama بمراتب بهتره..

7. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

قسمتی رو که بولد کردم ، متوجه نشدم ....
    اما بحث من سر این چیزهایی که شما می گی نبود.
    دقیقا حرف های شما درسته. هم اینکه سی پی یوش ضعیفه و هم اینکه سیستم عاملش ضعیفه(هر چند سیمبین یار قدیمی ماست و بهتر از این هم میشه) و هم اینکه فیلمبرداری فول اچ دی نداره( هرچند که فیلمبرداریش بسیار خوبه).

من بحثم در مورد هنگ کردن بود. گفتم که این گوشی زیاد هنگ نمی کنه و بستگی داره به کسی که ازش استفاده می کنه و برنامه هایی که روش می ریزه.
    ضمنا درسته که الان گوشیهایی هستند جدیدتر و جایگزین اما باید یادمون باشه که هنوز قدرتمندترین دوربین عکاسی مال این گوشیه و امکانات جالبی که داره رو هنوز خیلی از گوشیها ندارند.
    امیر جون داداش خودتو عذاب نده
    ایم مخالفان سیمبین ول کن نیستن
    اون قسمت بولد هم فن بوی(طرفدار تعصبی میشه معنی کرد) حالا چون تو گوشیت ان 8 میشی فن بوی! مثلا
    خوب منم قبول دارم سیمبین کهنه شده اما شرکت بزرگی مثل نوکیا به این زودیا شکست نمیخوره..به همین سرعت سه تا ورژن جدید تو راهه...بذار بل فراگیر بشه و نرم افزاراش بیاد ببینم باز کسی گیر میده؟

بیایم قبول کنیم هر شرکتی یه سیاستی داره و هر جنسی بازار خاص خودش..
    حالا اینکه این گوشی فلان قابلیتو نداره اما اونیکی داره که نشد!! بنظرم این قیاس ها عقلانی نیست

9. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

N8 فقط داره پول دوربینش رو میخوره بقیه قطعاتش خیلی به قول ما خز شده، سیستم عاملش هم که دیگه منسوخ شده و نرم افزارهای جدیدی براش نمیاد. نخرید بهتره

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

N8 فقط داره پول دوربینش رو میخوره بقیه قطعاتش خیلی به قول ما خز شده، سیستم عاملش هم که دیگه منسوخ شده و نرم افزارهای جدیدی براش نمیاد. نخرید بهتره
    متآسفانه همیشه معروف بوده که ما ایرانیها یا افراط میکنیم یا تفریط.. قضیه ی صحبت شما و اون آقای دیگه دقیقاً همینه.. یکی طرفدار دو آتشه هست و تاب نقد و نظر مخالف با تصورات خودش رو نداره و دیگری میزنه توی سر گوشی و امکاناتش..
    من مزایای چشمگیر S^3 رو کاملاً قبول دارم نسبت به بقیه ی os ها.ولی به این گوشی نقدهایی هم وارده که قبلاً گفتم.بستن چشم به روی اونها چیزی رو عوض نمیکنه.. سیاست اکثر شرکتها بخصوص نوکیا همیشه همین بوده که یک گوشی تمام عیار بیرون ندن چون بازار بقیه ی محصولات مشابهشون راکد نمونه.
    ولی این صحبت کاملاً درسته که قیمتش که به بالای 500 ت رسیده اصلاً واقعی نیست و منم قبلاً روی این تآکید کردم. قیمت جهانیش زیر 300 یورو هست بعبارتی زیر 400 ت و با در نظر گرفتن مالیات و گمرک و گارانتی و.. در حدود 70 ت قیمت کاذب داره.

12. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امیر جون داداش خودتو عذاب نده
    ایم مخالفان سیمبین ول کن نیستن
    اون قسمت بولد هم فن بوی(طرفدار تعصبی میشه معنی کرد) حالا چون تو گوشیت ان 8 میشی فن بوی! مثلا
    خوب منم قبول دارم سیمبین کهنه شده اما شرکت بزرگی مثل نوکیا به این زودیا شکست نمیخوره..به همین سرعت سه تا ورژن جدید تو راهه...بذار بل فراگیر بشه و نرم افزاراش بیاد ببینم باز کسی گیر میده؟

بیایم قبول کنیم هر شرکتی یه سیاستی داره و هر جنسی بازار خاص خودش..
    حالا اینکه این گوشی فلان قابلیتو نداره اما اونیکی داره که نشد!! بنظرم این قیاس ها عقلانی نیست
    متآسفانه همیشه معروف بوده که ما ایرانیها یا افراط میکنیم یا تفریط.. قضیه ی صحبت شما و اون آقای دیگه دقیقاً همینه.. یکی طرفدار دو آتشه هست و تاب نقد و نظر مخالف با تصورات خودش رو نداره و دیگری میزنه توی سر گوشی و امکاناتش..
    من مزایای چشمگیر S^3 رو کاملاً قبول دارم نسبت به بقیه ی os ها.ولی به این گوشی نقدهایی هم وارده که قبلاً گفتم.بستن چشم به روی اونها چیزی رو عوض نمیکنه.. سیاست اکثر شرکتها بخصوص نوکیا همیشه همین بوده که یک گوشی تمام عیار بیرون ندن چون بازار بقیه ی محصولات مشابهشون راکد نمونه.
    ولی این صحبت کاملاً درسته که قیمتش که به بالای 500 ت رسیده اصلاً واقعی نیست و منم قبلاً روی این تآکید کردم. قیمت جهانیش زیر 300 یورو هست بعبارتی زیر 400 ت و با در نظر گرفتن مالیات و گمرک و گارانتی و.. در حدود 70 ت قیمت کاذب داره.
    من با بسیاری از صحبتهای شما موافقم.
    نوکیا سیاست غلطی داشته. نه در زمینه اینکه یه گوشی کامل نمی ده بلکه در زمینه سیستم عامل و سخت افزارهای گوشی.
    ببینید. سیمبین یار قدیمی گوشی های موبایله و یار قدیمی ما. از زمانی که موبایل به وجود اومد نمی دونم چند سال می گذره اما از زمانی که سیمبین اومد می دونم که خیلی ها باهاش زندگی کردند و ازش لذت بردند.
    سیاست غلط نوکیا در این بود که این سیستم عامل رو روش کار نکرد.
    یه زمانی خبری از آندروید و IOS و بادا و ویندوز و ... نبود و سیمین همچنان پیشتازی می کرد و رقیبی هم نداشت. اما وقتی که سر و کله این سیستم عامل ها پیدا شد با امکانات عجیب و غریب و تم افکت های زیبا و سرعت بالا و همچنین تعبیه سخت افزارهای قوی برای اونها ، نوکیا از خواب سروری سیمبین بیرون نیومد که نیومد.
    همه گوشیهاش شده بود تکرار گوشی قبل با کمترین تفاوت که اون هم در زمینه دوربین و مقدار حافظه بوده بیشتر و سیستم عامل هیچ.
    با معرفی N8 گفتیم یه فکرایی کرده اما دیدیم یه سری امکانات منحصر به فرد گذاشته تو گوشی اما سی پی یو همچنان ضعیف و سیمبین 3 هم کمترین تفاوت ممکن رو داشته با قبل.
    باور کنید گوشی قبلی من که 6630 بود با N8 تفاوت آنچنانی در زمینه سیستم عامل نداشت.
    نمی دونم چرا اما اونقدر دیر از این خواب بیرون اومد که دیگه دیر شده بود. به جای اینکه سرمایه گذاری کنه رو سیمبین ، به سیستمهای عامل دیگه اش مثل مائمو و میگو پرداخت که اونها هم هیچ وضعیت مشخصی ندارند.
    حتی میگو تازه وارد و زیبا هم معلوم نیست که ادامه ای داشته باشه.
    آندروید رو هم که کلا گذاشت کنار و رفت سراغ ویندوز.
    الان تازه به فکر افتاده که سیمبین رو گسترش بده تا سال 2016 ( که دیر اینکار روکرد که اگه زودتر می کرد شاید سال 2016 اون میشد سال 2020 یا حتی بالاتر از اون و شاید سیمبین هنوز هم محبوبترین بود) و از ویندوز استفاده کنه تو گوشیهاش که البته باز هم همچنان در خواب به سر میبره چون در دوره ای که سامسونگ داره سالاری می کنه در زمینه موبایل و اچ تی سی موبایل با سی پی یوی 4 هسته ای معرفی می کنه و اپل گوشی های نسل آینده رو داره می سازه و حتی سونی اریکسون از خواب موقت خودش بیدار شده و ... نوکیا قویترین گوشیش میشه Lumia 800 با سی پی یوی تک هسته ای و 1.4 گیگا هرتز و رزولولشن پایین.

ببخشید که زیاد حرف زدم ولی هدفم این بود که بگم سیمبین با آپدیتهای آنا ، بل ، کارلا و دانا می تونه به روزهای خوب برگرده ولی نمی تونه محبوبترین باشه چون دیر اقدام شده و اگه بخواد جایگاه خودش رو به دست بیاره احتیاج به کار بسیار زیادی داره...

ضمنا من خودم از طرفدارهای پرو پا قرص سیمبین هستم اما نه تعصبی و معتقدم با قیمت بالای 500 تومن در حال حاضر و در حضور انواع گوشیها در این رده قیمت با امکانات بالا فقط زمانی ارزش خرید پیدا می کنه که یا فقط به برند نوکیا فکر کنیم و یا اینکه یه گوشی بخوایم با دوربین فوق العاده و امکاناتی مثل وصل شدن فلش و موس و کیبورد و HDMI و بلوتوث 3.

ضمنا در جواب اون دوستمون که گفتند برای سیمبین دیگه نرم افزار نمی یاد بگم که یه لطفی بکنند و یه گشت و گذار اندک تو وب بکنند تا ببینند که نرم افزار چقدر میاد. (البته قبول دارم که از آندروید کمتره).
    Last edited by amirpers; 08-12-2011 at 13:06.

14. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

ضمنا در جواب اون دوستمون که گفتند برای سیمبین دیگه نرم افزار نمی یاد بگم که یه لطفی بکنند و یه گشت و گذار اندک تو وب بکنند تا ببینند که نرم افزار چقدر میاد. (البته قبول دارم که از آندروید کمتره).
    خوب کمتر باشه..عوضش چند تا نرم افزار آندروید رو نصب کردید و ازش استفاده مفید کردید؟
    طرف آیفون میخره 500 تا نرم افزار بهش میچپونن و خوشحال از خریدش میاد به آشناهاش پز میده..بابا از کدومش میتونی درست استفاده کنی؟
    حالا نمیگم نرم افزارای سیمبین توپه..نوکیا خیلی کار داره تا بازار رو بگیره..و تنها امیدش ویندوزه..کم شرکتی نیست مایکروسافت!
    تحمل کنید..نوکیا حلزونی پیش میره..
    بماند من خودم 2 تا گوشی آندرویدی و یه آیپاد تاچ دارم و کلی باهاشون حال میکنم..

16. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •