750 گیگ سیلیکان پاور Armor a80 یو اس بی 3 ضد ضربه 100 تومان!
بالای 750 سیلیکان نداره.یکی از دوستای من تازه خریده.
اینترنال یا اکسترنال فقط؟!
750 گیگ سیلیکان پاور Armor a80 یو اس بی 3 ضد ضربه 100 تومان!
بالای 750 سیلیکان نداره.یکی از دوستای من تازه خریده.
اینترنال یا اکسترنال فقط؟!
اکسترنال دیگه! اینی که گفتی فک کنم چیز خوبی باشه.
سلام
اين مدل از وسترن كه شما انتخاب كردين 32 مگابايت كش دارد . اين مدلها usb3 دارن كه با usb2 هم سازگاره. در مورد گارانتي هم تا به حال هاردهاي من به گارانتي نخورده ولي دوستان از سازگار و ويستا پخش تعريف ميكنن .
8 مگ براي اين هارد خيلي ستمه !!!![]()
از اونجايي كه براي ساخت اين هاردهاي اكسترنال از هارد اينترنال معمولي استفاده ميشه براي پي بردن به ميزان كش هاردها كافيست مدل هارد اينترنال بكار رفته رو بدونين و از اونجايي كه كمپاني وسترن خودش توليد كننده هارد اينترنال هست از هاردهاي سري گرين براي هارد هاي اكسترنال استفاده ميكنه . (برخلاف ساير برندها كه فقط توانايي توليد باكس هارد رو دارن و هاردهاي ساير كمپاني هارو داخل باكس ميزارن)
Last edited by ata.royalfalcon; 28-06-2011 at 08:15.
آقا خسته نباشيد منم ميخواستم يه هارد باهمين مشخصات بگيرم (siliconpower A80 750) ميخواستم اگه كسي داره بگه كه ازش راضيه يا نه ?
ممنون ميشم اگريه تست سرعتش هم بزارين tanks :43:
سلام
تست سرعت رو در اینجا گزاشتن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم به خاطر فرا رسیدن تعطیلات تابستانی باشه .
اتفاقا انواع کنسولهای یازی از جمله ps3 و Xbox افزایش قیمت شدیدی در بازار داشته !!!
xbox شد 700 هزار تومن
البته اسلیمش
Last edited by alfredooo; 28-06-2011 at 22:38.
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یه هارد اکسترنال یه تراباتی مدل my passport wdگرفتم بعد وصلش کردم یه سری پوشه و برنامه وراهنمای کاربر توشون بود فرمت و...من چیرزی توش نریختم گفتم شاید لازم باشه اول کاری کنم دوستان لطف کنید بگید کار برنامه های توش چیه و باهاشون چیکار کنم.
یه چیز دیگه اینکه چطور از حداکثر سرعتش استفاده کنم چون واسه امتحان یه فیلم زدم کپی بشه نهایت سرعتش 40مگ بود که فکر کنم سرعتusb3 خیلی بیشتره از usb3هم پشتیبانی میکنه،چیکار کنم بره یو اس بی 3؟
با تشکر
سلام
نيازي به نصب برنامه خاصي نيست ولي اكر بخواهيد از امكانات بيشتري مثل پسورد گذاري استفاده كنين بايد برنامه مربوطه رو نصب كنبن. وقتي هارد رو به سيستم ميزنين يه auto-play اجرا ميشه كه معمولا چند گزينه داره از قبيل باز كردن فولدر ها و نصب نرم افزار و خاموش كردن هارد ، نرم افزار رو نصب كنين !!!
اگر سيستمتان usb3 داشته باشه اتوماتيك وار از usb3 استفاده ميكنه . در واقع اين هاردها از اساس usb3 هستن كه با usb2 سازگار هست .
در مورد سرعت هم بهتره كه طبق اين تايپيك عمل كنين و با نتايجي كه در همون تايپيك گزاشتن مقايسه كنين. بهتره كه يه تست سرعت هم در همون تايپيك بذاريد.
ولي يه چيز ، اگر خود ماردبرد شما usb3 نداشته باشه و به صورت كارت usb3 روي اسلات مادربرد نصب شده باشه سرعتش پايينتر ميشه نسبت به مادربردهايي كه خودشون usb3 داره !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ps3 هم شد 650 هزارتومن.
من سه هفته پيش خريدم 558 هزارتومن .
Last edited by ata.royalfalcon; 29-06-2011 at 07:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)