تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 252 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

در پی اتفاقات دیروز و ترجمه بد و بی معنی جوانمردانه از کلمه fair play برای دوستان تصویری قرار میدم که نمی گم مستدل هست ولی کمک می کنه.
    خوبه خودتم میگی قابل استدلال نیست.بازی عادلانه هزار معنی دیگه ازش بلند میشه یا همون بازی منصفانه.حالا خودت بشین پیش خودت و جلسه مشورت بزار ببین بازی منصفانه،عادلانه،در نهایت عطوفت،برادرانه،شاعرانه،خی لی لایت یا هر معنی دیگه به این اصطلاح میخوره یا همون جوانمردانه خودمون؟؟؟؟
    یاد هوشنگ نصیر زاده بخیر که شما بخوبی زندش کردی.

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

به هیچ وجه طرفداری از این فوتبال نمیکنم ولی یک مورد رو بگم

آقای مکانی وقتی خدا رو نشون میده اون بالا آیا شما که هیچی نشده خودتون رو به زمین میزنید تا امتیاز بگیرید خدا رو مشاهده نمیکنید به نظر من اون توپ برای این توی دروازه رفت که اثبات کنه خدا اون بالا هست و حق به حق دار میرسه اگه آقای مکانی خدا رو میشناسه اونجوری موهاش رو طراحی نمیکنه

توی فوتبال اروپا کمتر بازیکنی پیدا میشه این شکلی کنه خودش رو چرا داریم از اصل دور میشیم و به فرعی میزنیم
    جدیدا خدا پرستی و خدا شناسی به شکل آرایش مو هم ارتباط پیدا کرده؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوبه خودتم میگی قابل استدلال نیست.بازی عادلانه هزار معنی دیگه ازش بلند میشه یا همون بازی منصفانه.حالا خودت بشین پیش خودت و جلسه مشورت بزار ببین بازی منصفانه،عادلانه،در نهایت عطوفت،برادرانه،شاعرانه،خی لی لایت یا هر معنی دیگه به این اصطلاح میخوره یا همون جوانمردانه خودمون؟؟؟؟

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

جدیدا خدا پرستی و خدا شناسی به شکل آرایش مو هم ارتباط پیدا کرده؟
    من عرف نفسه فقد عرف ربّه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز محمدی: فیرپلی قانون نیست/ می‌خواهند ناکامی یک فصل را یک روزه جبران کنند

سایت گل- رییس سازمان لیگ برتر در گفتگو با رادیو ورزش رفتار بازیکنان استیل آذین را عامل تنش های ورزشگاه آزادی دانست.
    عزیز محمدی گفت: دروازه بان استیل آذین به درست یا غلط روی زمین افتاد. دایی اعلام کرد که اوت را بیاندازند و به اصطلاح بازی جوانمردانه را رعایت نکنند.توپ به گل تبدیل شد. از اینجا به بعد باید رفتارها را بررسی کرد. وی ادامه داد: فیرپلی یا همان بازی جوانمردانه قانون نیست که پرسپولیس با نقض آن تخلف کرده باشد وتنها یک توصیه است.حتی اگر قانون هم بود تیم حریف حق ندارد به سبب نقض آن به تنبیه بازیکنان رقیب بپردازد.کجای دنیا تیم هایی که گل می خورند به تیم زننده گل حمله می کنند؟

نایب رییس دوم فدراسیون تصریح کرد: ریشه همه این مشکلات به بحث نتیجه گرایی برمی گردد. تیمی که یک فصل تمام ناکام بوده برای جبران آن ناکامی‌ها چشم به یک دیدار می دوزد و حساسیت باعث بروز این اتفاقات می‌شود. مطمئن باشید با توجه به اینکه همه دنیا این صحنه های زشت را دیده اند فدراسیون برای خاطیان تنبیه سختی در نظر می گیرد.

او افزود: هرچند کادر فنی دوتیم به خصوص استیل آذین در درگیری ها دخالتی نداشت اما بازیکن باید‌ در اختیار کادر فنی باشد نه اینکه خودرای هرکاری دوست داشت انجام دهد.من مانده ام که در این فوتبال چه باید کرد!

عزیزمحمدی در خصوص بحث انحلال استیل آذین هم گفت: آقای هدایتی عصبانی بوده یک حرفی زده. این کار تبعات دارد وباید ضررو زیان بدهند تیم هم نه به دسته یک که به دسته دوم می رود.

پ.ن: عزیز محمدی هم بالاخره یک بار در عمرش حرف درست زد!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

من عرف نفسه فقد عرف ربّه
    احسنت.
    ترجمه شو هم بذار تا متوجه ارتباطش به این بحث بشیم.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احسنت.
    ترجمه شو هم بذار تا متوجه ارتباطش به این بحث بشیم.
    ترجمش رو می تونی پیدا کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

علی دایی در گفتگوی اختصاصی با گل: خلط مبحث نکنید، حریف را جوانمردانه بردیم!
    ساعی هم نمی‌تواند حرکت ماتئوس را انجام دهد
    سیاوش ببیند خودشان چه کرده‌اند که ته جدولند

سایت گل- یک دستور و یک جرقه و یک گل. دایی در کنار زمین در حالی که رگ‌های گردنش بیرون زده بود به سپهر دستور داد به استیل آذین کاری نداشته و اوت را بلند پرتاب کند. همان یک صحنه منجر به بروز اتفاقات عجیبی شد. شهریار حالا آرام تر از لحظات بحرانی بعد از بازی با ما همکلام شده تا از ماجرای آن اتفاقات بگوید:

با یک جمله دستوری حسابی خبرساز شدید.

بحث یک جمله و یک دستور نیست. ببینید عزیز من یک سری مسائل را دارند با هم قاطی می کنند.

ولی این که خود شما به سپهر دستور دادید....

حرفمان را قطع می کند)صبر کنید.مگر من گفتم من به سپهر نگفته‌ام؟ بحث من بر سر همین است. من تشخیص دادم گلر حریف می خواهد وقت تلف کند. بلند هم به سپهر گفتم وهمه دوربین ها هم تصویرش را دارند. نرفتم در گوش سپهر یا با ایما و اشاره بگویم تا آنها حواسشان نیست تو توپ را بیانداز. اگر این حرف را می زدم قبول می کردم ناجوانمردانه است. آنها توپ را بیرون زدند. سپهر هم دورخیز کرد. همه بازیکنان ما هم رفتند داخل محوطه جریمه حریف. به نظر شما آنها رفته بودند عیادت گلر آنها؟ رفتند گل بزنند.

بازی مثلا فیرپلی که لشکر کشی نمی‌خواست. توپ را می دادیم به خودشان یا سپهر می‌داد عقب یکی از بچه‌ها دوباره می‌زد بیرون. دفاع و دروازه‌بانشان هم مستقر شدند و همه دنیا فهمیدند که قرار است ما توپ را پرتاب کنیم و به قول شما فیرپلی در کار نیست. اصلا اگر قرار بود اوت بلند نیاندازیم که به حضور سپهر نیازی نبود.یکی دیگر از بچه ها می انداخت. اتفاقا دنبال گل بودیم. توپ را فرستادیم نتوانستند دفاع کنند گل شد. این کجایش ناجوانمردانه بود؟ من از گزارشگر تلویزیون تعجب می کنم.

از فردوسی پور؟

بله. او خودش روی آن صحنه می گوید دروازه بانشان جوری وقت را تلف می کند که انگار با این یک امتیاز در لیگ می‌مانند. به صراحت هم حرف از تمارض او می‌زند. بعد می گوید گل جوانمردانه نبود. استاد! اگر آنها می‌ایستادند وبازیکن ما می رفت گل می زد حرفتان قبول بود اما وقتی بازی ادامه پیدا کرده و یک دقیقه وقت سازماندهی دفاع را داشته اند کجایش ناجوانمردانه است. آدم به خیلی از مسائل شک می کند.

منظورتان بحث بخشش علی کریمی با تقاضای فردوسی پور و حالا هم حمایت از همان استیل آذین است؟

من آقای فردوسی پور را دوست دارم اما معتقدم گاهی اوقات حرفهایش از سر انصاف نیست. شما نگاه کنید این بحث فیرپلی دارد ما را به روش عربها نزدیک می کند. توپ بیشتر از اینکه دست بازیکنان باشد دست توپ جمع کن هاست!هی می‌زنند بیرون تا برانکارد بیاید. بیشتر زمان بازی ها توپ در پیست است. خب برویم توی پیست بازی کنیم. این دارد لوس بازی می شود.بعد همان بازیکن مصدوم بلند می شود چنان شیرجه هایی می زند که آدم تعجب می کند.

خب خود شما هم در هیروشیما 60 دقیقه با طحال پاره بازی کردید.این اتفاقات باتوجه به مسکن ها واسپری های تسکین دهنده عجیب نیست.

بحث من همانی است که اول گفتم. ما جوانمردانه و در حالتی که حریف می دانست می خواهیم اوت را پرتاب کنیم گل زدیم. اتفاقا همان طور که گفتم درس خوبی هم برای سایرین شد تا معنای واقعی فیرپلی را یاد بگیرند. من به قواعد بازی جوانمردانه واقفم اما آن صحنه های بعدی را که بررسی کنید می بینید که ناجوانمردانه یعنی چه. ما گل زده ایم مثل لشکر سلم وتور به ما حمله می کنند. بازیکن خارجی‌شان لگدی به اشپیتیم زد که من بعید می دانم هادی ساعی بلد باشد از این کارها بکند. ما توی زمین هم از آنها برتر بودیم. دیوانه هم نیستم که دو امتیاز را فدای یک حرکت بچه گانه کنم.

سیاوش اکبرپور گفته همین کارها را می کنید که دربی رفت وبرگشت را می بازید.

(خنده)سیاوش بچه خوبی است ونباید به حاشیه ها روی بیاورد. اگر اینگونه است باید دید خودشان چه کرده اند که 16باخت دارند وته جدول هستند. مگر آنها رفت وبرگشت استقلال یا ما را برده اند؟ رئال که به بارسا می باخت هم لابد کاری کرده بود. سیاوش عصبانی بوده یک حرفی زده. من دوستش دارم چون فوتبالیست قابلی است.

مکانی اعلام کرده عکس هایتان را پاره می کند ودیگر اسطوره او نیستید.

بهتر. بازیکنی در سن وسال او باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.او رکیک ترین حرفها را زد و من متاسفم اگر تاکنون الگو واسطوره او بوده‌ام. من نمی‌دانم با حرکات نمایشی دنبال چه بود.

گفته اید 2ماه دیگر از پرسپولیس می روید

اینگونه نگفتم. گفتم 2ماه دیگر قرارداد دارم.حق طرفین است که برای ادامه یا قطع همکاری تصمیم گیری کنند. من هرچه دارم از پرسپولیس وتماشاگرانش است و چه در این تیم باشم یا نباشم به آن افتخار می کنم.

کی‌روش هم در ورزشگاه بود و خیلی صحنه‌های عجیبی دید.

متاسفانه تمام دنیا از شبکه جام جم این صحنه‌های زشت را دیدند. امیدوارم فوتبالمان به جایی برسد که شاهد این صحنه های زشت نباشیم.

هدایتی اعلام کرده استیل آذین منحل شده است.

این مباحث به من ربطی ندارد. آدم ها حق دارند برای خودشان تصمیم بگیرند.

شما احساس نمی کنید با دستورتان یک تیم خصوصی نابود شد؟

اصلا و ابدا. مگر می‌شود یک باشگاه با یک اوت نابود شود. این مسائل را مطرح نکنید چون دنیا به فوتبالمان می‌خندد. از من در مورد پرسپولیس بپرسید.

سهمیه آسیا را کسب می‌کنید؟

خوشبختانه بچه‌ها روند خوبی یافته‌اند. انشاالله روز به روز بهتر می شویم. مصدوم هایمان هم بیایند تیم ما عملکرد مناسب تری می یابد.

حرف پایانی؟

آنهایی که غیر منصفانه در مورد من و تیمم حرف زدند را به خدا واگذار می کنم. من هم معتقدم خدایی آن بالا هست که موجب شد ما شرمنده هوادارانمان نشویم. دایی اهل جنجال نیست و روزهای جوانی که پر از تصمیمات احساسی است هم اهل این کارها نبوده ام. نمونه اش بازی دربی سال 73 که همه دعوا کردند و من و بهزاد غلامپور بی‌طرف بودیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بنده برای اینکه مستدل نیست چون ترنسلیت گوگل قابل تغییر است توسط کاربران !
    ولی شما جواب من رو بده

تیم ملی زنان ایران جوان مردانه برد

عادلانه یعنی عادلانه ! چه چیزی رو معنا کنم؟
    تمسخر میلیون ها طرفدار عدل است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دو خبر کوتاه از بوشهر: فيرپلي در بوشهر هم رعايت نشد

سایت گل- تنها ساعتي قبل از بازي جنجالي پرسپوليس مقابل استيل آذين در بوشهر هم اتفاق عجيبي افتاد تا ثابت شود هفته هاي پاياني ليگ برتر چقدر ملتهب و پرحاشيه است.در دقيقه 80 بازي شاهين بوشهر مقابل فولاد و در حالي كه تيم ميزبان با يك گل از حريف خوزستاني خود پيش بود يكي از بازيكنان شاهين به زمين افتاد ودر حالي كه فولادي ها تصور مي كردند شاهيني ها بازي را ادامه نمي‌دهند اما بازيكنان اين تيم در كمال تعجب به بازي ادامه دادند و توسط پورخسرواني به گل رسيدند تا تير خلاص را به پيكر حريف وارد كنند.

نكته جالب اينجاست كه مجيد جلالي مربي اخلاق مدار فوتبال ايران هم به اين مساله اعتراضي نكرد چرا كه در كمال شگفتي خودش در جريان همين بازي و زماني كه بازيكن حريف روي زمين افتاده بود به بازيكن فولاد دستور ادامه بازي داده بود.با در نظر گرفتن اين اتفاقات و صحنه هاي زشتي كه در ورزشگاه آزادي رخ داد انگار بايد منتظر وضع قوانيني براي رعايت فير پلي حداقل در فوتبال ايران بود!

ناسزا و نور ليزر بوشهري هاخطاب به معمارزاده

ميثاق معمارزاده دروازه بان فولاد در ورزشگاه بوشهر دوباره ناسزا شنيد.گروهي از هواداران شاهين كه فصل قبل و در بازي معروف با پرسپوليس بشدت عليه ميثاق فحاشي كرده و او را عصبي كرده بودند در بازي مقابل فولاد هم اين اتفاق تلخ را تكرار كردند.البته تحريك دروازه بان فولاد تنها به دشنام و ناسزا محدود نشد چرا كه تماشاگران بوشهري روي صورت او نور ليزر هم انداختند تا اعصابش را به هم بريزند.با توجه به تعدد اين اتفاقات تلخ در مسابقه اين دو تيم جنوبي به نظر مي رسد كميته انضباطي بايد اتفاقات اين بازي را هم به شدت پيگيري كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز بنده برای اینکه مستدل نیست چون ترنسلیت گوگل قابل تغییر است توسط کاربران !
    ولی شما جواب من رو بده

عادلانه یعنی عادلانه ! چه چیزی رو معنا کنم؟
    تمسخر میلیون ها طرفدار عدل است؟
    تیم ملی زنان ایران جوان مردانه برد
    این خبر منبع موثقش کجاست که تیم ملی زنان ایران جوانمردانه برد.هرجا که همچین خبری رو توی یه خبرگذاری معتبر ثبت شد من از شما عذرخواهی میکنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ترجمش رو می تونی پیدا کنی.
    شما فرض کن من نمی تونم...
    اینجا تاپیک فلسفه منطق نیست.انجمن ورزشی جای این چیزا نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •