تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 421 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام
    این جابجاشدن - تعویض یا اضافه شدنهای رم ، گرافیک و... که توسط فروشنده ها یا شرکتهای گارانتی کننده انجام میشه ایا در برندهای دیگه هم هست یا فقط DELL و 5010 اینطوریه؟
    مرسی
    از قرار معلوم همه ی برندها فکر کنم ازین برنامه ها دارن.
    Last edited by asemanekavir38; 12-12-2010 at 20:01.

2. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با کول پد deep cool N8 دما هنگام بازی از 83 درجه به 68 درجه رسید (با برنامه speccy دما اندازه گرفته شده)

4. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahab314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی ویندوز xp نصب کرده ؟ اگه نصب کردین مشکلی ندارین ؟ تمام قطعات شناخته شده ؟ لینک دانلود درایوراشو واسه xp بزارین با گرافیک 550v و cori5

مرسی
    سلام به همه

مجموعه کامل درایور های ویندوز اکس پی و ویستا و سون

از لینک زیر دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه

مجموعه کامل درایور های ویندوز اکس پی و ویستا و سون

از لینک زیر دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از شما!!
    ولی لینک هایی که به عنوان لینک درایور تو اون سایت قرار دادند همه لینک های سخت افزارهای مشابه سخت افزارهای N5010 هستند!! یعنی مثلا کارت صدای لپتاپ MSI هم مشابه N5010 هست پس لینک MSI داده تا بگیریم روی 5010 نصب کنیم!!

حقیقتش من توصیه نمی کنم کسی این ریسک و بکنه و ویندوز ایکس پی بریزه !! چون اگر واقعا کارایی لازم و توی ایکس پی داشت خود سایت دل در بخش درایورها ، ویندوز ایکس پی هم قرار میداد!! پس یه چیزی هست که این شرکت کاربران و به استفاده از ویستا و 7 اونم 64بیتی توصیه کرده!!

7. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت
    من اون موقع که 5010 خریدم واسه کارهای سبک و حمل آسون یه مینی لپ تاپ asus 1005px هم گرفته بودم(10 اینچی) و امروز همین مشکل شما واسش پیش اومد(هنگ موقع آپدیت بایوس) و منم که این پست شما رو ندیده بودم درست کار شما رو کردم (درآوردن باتری) ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد(بسیار شانس آوردم) حالا دیگه میترسم دست به بایوس اون asus یا 5010 یا حتی کامپوتر تو خونه بزنم.

داره خودمونی میشه shahab314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما!!
    ولی لینک هایی که به عنوان لینک درایور تو اون سایت قرار دادند همه لینک های سخت افزارهای مشابه سخت افزارهای N5010 هستند!! یعنی مثلا کارت صدای لپتاپ MSI هم مشابه N5010 هست پس لینک MSI داده تا بگیریم روی 5010 نصب کنیم!!

حقیقتش من توصیه نمی کنم کسی این ریسک و بکنه و ویندوز ایکس پی بریزه !! چون اگر واقعا کارایی لازم و توی ایکس پی داشت خود سایت دل در بخش درایورها ، ویندوز ایکس پی هم قرار میداد!! پس یه چیزی هست که این شرکت کاربران و به استفاده از ویستا و 7 اونم 64بیتی توصیه کرده!!
    خواهش میکنم

خودم هنوز نصب نکردم اما دوستان نصب کردن و نتیجه گرفتن
    این نکته هم هست که درابور نمیتونه به سخت افزار اسیبی برسونه . نهایت کاری که بکنه عملکردشو ضعیف میکنه که اونم با تعویض ویندوز درست میشه
    به نظر من که مشکلی نداره چون خیلیا مثل من به ویندوز xp نیاز دارن
    نظر شخصی من اینه که مایکروسافت ویندوز 7 و ویستا رو داد تا قطعه سازان بتونن سخت افزاراشون رو بفروشن و خیلی کار داره تا نقصاش برطرف شه و کلی باگ داره
    من شخصا از وقتی با 7 کار میکنم هر یک ماه باید یه ویندوز عوض کنم اما xp اینهمه دردسر نداشت

بازم هر طور صلاحه و هر کس سلیقه ای داره
    اما 7 از نظر من جز زیبایی هیچی نداره
    با تشکر

10. 2 کاربر از shahab314 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون من نمیدونم منظورتون از هنگ، زمان آپدیت بایاس چیه...این یه روند عادیه که هنگام انجام اون عملیات سیستمتون برای چند دقیقه کاملا قفل میشه. یه چند جای دیگه هم قبلا دیدم بحثش شد ولی اینو مطمئن باشید، برنامه ای که سایت رسمی دل با عنوان آپدیت یا درایور منتشر میکنه کاملا تضمین شدست.

12. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این نکته هم هست که درابور نمیتونه به سخت افزار اسیبی برسونه . نهایت کاری که بکنه عملکردشو ضعیف میکنه که اونم با تعویض ویندوز درست میشه
    به نظر من که مشکلی نداره چون خیلیا مثل من به ویندوز xp نیاز دارن
    خیلی کار داره تا نقصاش برطرف شه و کلی باگ داره
    بازم هر طور صلاحه و هر کس سلیقه ای داره
    اما 7 از نظر من جز زیبایی هیچی نداره
    با تشکر
    من هم با این دوستمون موافقم ویندوز 7 کلی باگ داره...در ضمن من شنیدم که وقتی xp نصب می کنیم نهایت cashe قابل استفاده 1 مگابایت هست در صورتی که در ویندوز 7 تمام 3 mb cashe قابل استفاده است...
    موفق باشید

14. این کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام
    یه مشکل عجیب!!
    سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
    بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
    سیستمو shut down میکنما!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

[QUOTE=guzga;5694012]سلام
    یه مشکل عجیب!!
    سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
    بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
    سیستمو shut down میکنما!![/
    QUOTE]
    یه بار سیستمو ریستور کن ببین مشکلت حل میشه؟
    من هم با این دوستمون موافقم ویندوز 7 کلی باگ داره...در ضمن من شنیدم که وقتی xp نصب می کنیم نهایت cashe قابل استفاده 1 مگابایت هست در صورتی که در ویندوز 7 تمام 3 mb cashe قابل استفاده است...
    موفق باشید
    نه رفیق اینطوریا هم نیست که شما میگی
    ویندوز 7 حداقل کاری که میتونه بکنه کنترل کامل نرم افزاراس که همین کاملا" اونو از xp متمایز میکنه
    سون به هر حال ویندور جدیده و باگ هم داره ولی توی افزایش امنیتش نسبت به ویستا و ایکس پی شک نکن!

ویندوز ایکس پی بیت های کمتریو میتونه آدرس دهی کنه و در نهایت هم از کش کمتری میتونه استفاده کنه و هم از رم کمتری

اگه شما رم 6 گیگ روی سیستمتون داشته باشید ایکس پی فقط میتونه 3گیگشو شناسایی کنه

به هر حال دیگه باید ایکس پی بره کنار! یه مساله ی مهم هم هست که اونم به سازگاری ایکس پی با کانفیگای جدیده!

رفیق اگه روی لپتاپت ویندوز ایکس پیو نصب کردی ازش انتظار سرعت و کارایی و مصرف باتری کم سون رو نداشته باش

موفق باشی

17. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •