از قرار معلوم همه ی برندها فکر کنم ازین برنامه ها دارن.![]()
از قرار معلوم همه ی برندها فکر کنم ازین برنامه ها دارن.![]()
Last edited by asemanekavir38; 12-12-2010 at 20:01.
با کول پد deep cool N8 دما هنگام بازی از 83 درجه به 68 درجه رسید (با برنامه speccy دما اندازه گرفته شده)
سلام به همه
مجموعه کامل درایور های ویندوز اکس پی و ویستا و سون
از لینک زیر دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما!!
ولی لینک هایی که به عنوان لینک درایور تو اون سایت قرار دادند همه لینک های سخت افزارهای مشابه سخت افزارهای N5010 هستند!! یعنی مثلا کارت صدای لپتاپ MSI هم مشابه N5010 هست پس لینک MSI داده تا بگیریم روی 5010 نصب کنیم!!
حقیقتش من توصیه نمی کنم کسی این ریسک و بکنه و ویندوز ایکس پی بریزه !! چون اگر واقعا کارایی لازم و توی ایکس پی داشت خود سایت دل در بخش درایورها ، ویندوز ایکس پی هم قرار میداد!! پس یه چیزی هست که این شرکت کاربران و به استفاده از ویستا و 7 اونم 64بیتی توصیه کرده!!
من اون موقع که 5010 خریدم واسه کارهای سبک و حمل آسون یه مینی لپ تاپ asus 1005px هم گرفته بودم(10 اینچی) و امروز همین مشکل شما واسش پیش اومد(هنگ موقع آپدیت بایوس) و منم که این پست شما رو ندیده بودم درست کار شما رو کردم (درآوردن باتری) ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد(بسیار شانس آوردم) حالا دیگه میترسم دست به بایوس اون asus یا 5010 یا حتی کامپوتر تو خونه بزنم.![]()
خواهش میکنم
خودم هنوز نصب نکردم اما دوستان نصب کردن و نتیجه گرفتن
این نکته هم هست که درابور نمیتونه به سخت افزار اسیبی برسونه . نهایت کاری که بکنه عملکردشو ضعیف میکنه که اونم با تعویض ویندوز درست میشه
به نظر من که مشکلی نداره چون خیلیا مثل من به ویندوز xp نیاز دارن
نظر شخصی من اینه که مایکروسافت ویندوز 7 و ویستا رو داد تا قطعه سازان بتونن سخت افزاراشون رو بفروشن و خیلی کار داره تا نقصاش برطرف شه و کلی باگ داره
من شخصا از وقتی با 7 کار میکنم هر یک ماه باید یه ویندوز عوض کنم اما xp اینهمه دردسر نداشت
بازم هر طور صلاحه و هر کس سلیقه ای داره
اما 7 از نظر من جز زیبایی هیچی نداره
با تشکر![]()
آقایون من نمیدونم منظورتون از هنگ، زمان آپدیت بایاس چیه...این یه روند عادیه که هنگام انجام اون عملیات سیستمتون برای چند دقیقه کاملا قفل میشه. یه چند جای دیگه هم قبلا دیدم بحثش شد ولی اینو مطمئن باشید، برنامه ای که سایت رسمی دل با عنوان آپدیت یا درایور منتشر میکنه کاملا تضمین شدست.
من هم با این دوستمون موافقم ویندوز 7 کلی باگ داره...در ضمن من شنیدم که وقتی xp نصب می کنیم نهایت cashe قابل استفاده 1 مگابایت هست در صورتی که در ویندوز 7 تمام 3 mb cashe قابل استفاده است...
موفق باشید
سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
سیستمو shut down میکنما!!
[QUOTE=guzga;5694012]سلام
یه مشکل عجیب!!
سیستمو شات دان میکنم ولی بعد که دوباره روشن میکنم یه پنجره باز شده! یا پریروز kmplayer داشت اجرا میشد!!!
بعدم میرم تو task manager اون قسمتی که نشون میده لپ تاپ چند دقیقه است روشنه,یه تایمی میزنه! الان زده بود 18 دقیقه است که روشنه!!!!!!!!!!!
سیستمو shut down میکنما!![/
QUOTE]
یه بار سیستمو ریستور کن ببین مشکلت حل میشه؟
نه رفیق اینطوریا هم نیست که شما میگی
ویندوز 7 حداقل کاری که میتونه بکنه کنترل کامل نرم افزاراس که همین کاملا" اونو از xp متمایز میکنه
سون به هر حال ویندور جدیده و باگ هم داره ولی توی افزایش امنیتش نسبت به ویستا و ایکس پی شک نکن!
ویندوز ایکس پی بیت های کمتریو میتونه آدرس دهی کنه و در نهایت هم از کش کمتری میتونه استفاده کنه و هم از رم کمتری
اگه شما رم 6 گیگ روی سیستمتون داشته باشید ایکس پی فقط میتونه 3گیگشو شناسایی کنه
به هر حال دیگه باید ایکس پی بره کنار! یه مساله ی مهم هم هست که اونم به سازگاری ایکس پی با کانفیگای جدیده!
رفیق اگه روی لپتاپت ویندوز ایکس پیو نصب کردی ازش انتظار سرعت و کارایی و مصرف باتری کم سون رو نداشته باش
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)