سلام سلام
دیروز رفتم توی یه Apple Premium Reseller و یه ۱۰ دقیقه ای با یه ایفون ۴ سفید و مشکی ور رفتم ( مخصوصا سفید ) . نتیجه گیری شخصی :
۱ .بسیار بسیار کیفیت ساخت و رنگ بهتری داشت نصبت به ویدیو ها و در واقعیت اصلا بی کیفیت و سفید مات و کرمی نیست ، کاملا صدفی و براق
۲. ولی به نظر من نسبت به رنگ مشکی مخصوصا در قسمت پشت گوشی کم کیفیت تر و چیپ بودن حس میشه ( توجه : گفتم این حس القا میشه نه اینکه در واقع بی کیفیت تر باشه و این رو فقط در مقایسه با رنگ مشکی گفتم و یه نظر شخصی هست )
۳. وجود اون لاین سیاه رنگ حد فاصل تصویر و بدنه ی سفید رنگ کمی اذیت کننده هست و توی ذوق میزنه مخصوصا وقتی تصویر پس زمینه روشن باشه
۴. بنظرم :
امدن بعد از انتظار طولانی ،
خود رنگ سفید و توی چشم بودن و در بورس بودن اون ،
اینکه اولین ایفون سفیدی هست که یکپارچه و هر دو طرف ان سفید هست که همین باعث خاص تر بنظر رسیدن این گوشی در نظر دوستان هوادار شذه
در کل گوشی سنت شکن ( از لحاظ ظاهر ) و خاص تری نسبت به مدل مشکی هست و خیلی از ایفون داران قدیمی که از رنگ مشکی خسته شدن رو به وجد اورده ولی به این معنی نیست که زیبا تر هست .
به هر حال اینها فقط نظرات شخصی منه و با تمام زیبایی باز من رنگ مشکی رو شیک تر و یک دست تر میبینم واسه ایفون ، مخصوصا برای اقایان
مرسی