برید اینجا فک کنم جوابتون رو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید اینجا فک کنم جوابتون رو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahsa1469; 12-07-2009 at 23:05.
اختیار دارید دستتون درد نکنه
با تشکر
میتونیم بگیم اعداد اعشاری همه گویا هستند . درهر عدد گویا تعداد ارقام بعد از اعشار مشخص هست مثلا عدد 2/5 همان 2.5 یا 2/1 2 است و تعداد ارقام پشت ممیز یک هست . البته به تعداد نامشخص میتوان صفر اضافه نمود اما به نظر من برای اعداد گنگ اینطور نیست مثلا وقتی میگیم عدد پی 3.14 هست تعداد ارقام بعد از ممیز دو تا نیست بلکه تا بالای 30 رقم اعشار هم عدد پی رو تقریب زده اند !!!! برای اعداد رادیکالی مثل رادیکال 2 ، 3 و ...(غیر از اعداد مربع کامل) هم همینطوره .شاید به دلیل ناتمام بودشون گنگ نامیده شده اند حتی بعضی از اعداد رادیکالی با تعریف مشتق تقریب زده میشن!!!!!!!!!! به هر حال تا اونجا که شنیدم اجتماع دو مجموعه اعداد گویا و گنگ میشه مجموعه اعداد حقیقی . با تشکر از جواباتون
ممنونم!
جواب درسته و توضيحاتي هم كه داديد فوق العاده و عالي بود.
موفق باشين.
88/4/22
يه نكته در مورد فرمايشاتتون قابل تامله. اگه عددي داراي ارقامي به صورت اعشاري باشه، در صورتي جزء اعداد گنگ محسوب ميشه كه تعداد ارقام بعد از مميز بينهايت باشه و ضمنا هيچ الگوريتم تكرار شونده اي هم در اين ارقام پيدا نشه. اگه تعداد ارقام اعشاري يك عدد ، بينهايت تا باشه ولي مثلا همشون 2 باشن يا رقم 24 مرتبا تكرار بشه، اين عدد گويا خواهد بود و ميتوان كسر گوياي مربوط به اون عدد رو بدست آورد. در زير با ارائه چند مثال چگونگي اين كار رو توضيح ميدم:
یه مثال پیچیده تر :
و یا حتی اعدادی شبیه این:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو کامل برسونم.
موفق باشین.
88/4/22
Last edited by davy jones; 13-07-2009 at 08:04.
در واقع به زبون خیلی ساده عدد pi حاصل تقسیم محیط هر دایره به قطر آن دایره است. این که این حاصل تقسیم همواره عدد ثابتی میشود رو اولین بار یونانیان باستان مشاهده و ثبت کرده اند.
موفق باشین.
88/4/22
بله این نمونه عدد اعشاری اصطلاحا دارای مولد اعشای هست که بینهایت تکرار میشه ولی تعداد تکرار مشخصهبا یه حساب ساده فک کنم در سطح کتاب دوم دبیرستان میشه کسر مولد اعشاری رو حساب کرد . این حالت استثنائا گویاست (با وجود تکرار بینهایت چند عدد مشخص)چون به فرم کسری همونطور که اثبات کردید درمیاد
با تشکر فراوان
یک آزمایش ساده
اگر حوصله دارید ، بر روی یک کاغذ مقوایی نسبتا ضخیم(تقریبا 3 -4 میلیمتر ) چند دایره به شعاعهای مختلف و جداگانه بوسیله پرگار رسم کنید . حالا به دقت و با استفاده از یک چاقوی موکت بری یا قیچی متاسب دایره ها را از صفحه جدا کنید. و محیط پیرامون تک تک دایره ها را با نخ اندازه بگیرید و سپس طول نخ را به دقت توسط یک خط کش مدرج دقیق یا کولیس اندازه گرفته به همراه قطر دایره مذکور بر روی کاغذ یادداشت کنید . حالا اندازه های طول نخها که همان محیط دایره هاست را بر قطر (هردایره جداگانه) تقسیم کنید تا به عدد نسبتا ثابت 3.14... برسید . البته برای خطای کمتر میتوان از سیم خشک برقکاری به جای نخ استفاده نمود.
قبل از اینکه مصری ها ازش استفاده کنن؟ممنونم!
جواب درسته و توضيحاتي هم كه داديد فوق العاده و عالي بود.
موفق باشين.
88/4/22
اینم جوابش:
موفق باشین.
88/4/23
Last edited by davy jones; 14-07-2009 at 08:43.
به تست هوش بیشتر شبیه.... یادمه تو یکی از صفحات یکی پرسیده بود چطور پلی که تحمل 500 کیلو وزن رو داره یک ماشین 1 تنی از روش رد میشه؟ جوابای علمی داده میشد که یکشون که من یادمه این بود که پل اونقدر کوچیکه که در یک لحظه فقط یک طرف ماشین از روش رد میشه. بعد طراح سوال اومد جواب رو گفت و همه رو مبهوت کرد! چون بیمه ی حضرت عباس بوده(یه چیزی شبیه این).
ساختار شکنی ذهن سخته، ذهن خلاق میخواد.
شخصا فکر میکردم فقط میشه روی همون دایره ها نوسان داشت.
ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)