تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 311 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:
    با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟

راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!

اصلا از جام باشگاههای اروپا یادم نبود . مفسر این بازی چلسی - مارسی ( گزارشگرشو نمیگم ) چقدر صداش شبیه مفسر بازی فیفاست خوب دقت کنید فکر کنم خودشه اصلا آره خودشه صداش کاملا همونه .

میگم این نسخه فیفا چقدر تنوع داورش زیاده حدود 30 تا داور داره جالبه ویژگیهای داورها رو زیر تصویرشون نوشته میشه تامثل بازیکنان واقعی , گیمر هم نسبت به سخت گیری داور بازی آشنا بشه و تکلها و خطاهاشو با توجه به داور تعدیل کنه .

2. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین اینا رو جواب ندادی:

با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟ با چه درجه سختی؟ فول manual ؟

راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
    Last edited by JUSTIN11; 28-09-2010 at 23:08.

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین اینا رو جواب ندادی:

با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟ با چه درجه سختی؟ فول manual ؟

فکر کنم موهاش درست نباشه دقت نکردم .
    والا نمیدونم چه تیمی رو انتخاب کنم اصلا نمیدونم از کدوم لیگ شروع کنم . پارسال من اوساسونا رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم مدارج ترقی رو طی کنم همه همون اول میرن سراغ تیمای قدرتمند .
    اصلا با توجه به اینکه کاملا دستی بازی میکنم نمیشه همون اول یک تیم متوسط به بالا رو انتخاب کنم چون اگه نتیجه نگیرم اخراج میشم . هنوز هم نمیدونم درجه سختی بازی چطوره بنابراین اول یک تیم متوسط انتخاب میکنم درجه سختی رو هم ورد کلس انتخاب میکنم چند تا بازی اول رو هم 10 دقیقه ای بازی میکنم اگه آسون بود درجه سختی رو بالا میبرم آگر هم سخت بود ( که خیلی بعید میدونم سخت باشه ) اونوقت پروفشنال رو برای بقیه بازیهام انتخاب میکنم . یاد نسخه 10 بخیر توی پروفشنال هم با جون کندن میشد با تیمای توسط CPU رو برد .

6. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم این سوال احمقانه است یا نه اما می خوام بدونم میشه سیوهای فیفا 10 رو در فیفا 11 ایمپورت کرد؟آخه من تیممو در فیفا 10 خیلی دوست دارم و خیلی روش کار کردم(چند فصل)البته منظورم در ایکس باکس است

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان اصفهانی امروز عصر(با توجه به ساعت) ساعت 4 به بعد میتونن بازیو از سرزمین رایانه (خ توحید) تهیه کنن

9. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

منم سفارش دادم دارن میارن
    منتظرم شدید

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه های تهران به این سایت مراجعه کنن فکر کنم بازی رو میتونین از این شرکت خریداری کنین..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مسعود و حسین عزیز که بازی رو گرفتین یه سوال داشتم:

تو نسخه دمو هر بار که تعویضی میخواست شکل بگیره یه تصویر از بازیکنان نشون میداد بعد تعویض شکل می گرفت ( جالبه که تصاویر یه جورایی اشتباه بودن) الان در نسخه نهایی این مشکل رو حل کردن یا نه؟ قبل از تعویض چی نشون میده؟ راستی CPU هنوزم تکنیکی بازی میکنه؟

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

برين سايت es7.ir نسخه ايكس باكس رو ٢ تومن ميده و نسخه پلي استيشن ٣ كپي رو فقط ٣ هزار تومن !!! با پيك موتوري هم در عرض ٤-٥ ساعت ميفرسته. كيفيتش هم عاليه. من هميشه ازش خريد ميكنم!
    Last edited by hosiyar; 29-09-2010 at 09:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مسعود و حسین عزیز که بازی رو گرفتین یه سوال داشتم:

تو نسخه دمو هر بار که تعویضی میخواست شکل بگیره یه تصویر از بازیکنان نشون میداد بعد تعویض شکل می گرفت ( جالبه که تصاویر یه جورایی اشتباه بودن) الان در نسخه نهایی این مشکل رو حل کردن یا نه؟ قبل از تعویض چی نشون میده؟ راستی CPU هنوزم تکنیکی بازی میکنه؟

آره هنوز cpu از حرکات تکنیکی استفاده میکنه بعضی جاها این حرکات جالب و خیلی موثر هستن اما خیلی وقتا هم با این حرکات توپو از دست میدن که نکته منفی محسوب میشه چون توی اون موقعیت راحت میتونستن با یک پاس هم موقعیت بهتری برای تیم فراهم کنن و هم اینکه توپو لو ندن .
    نکته منفی دیگه در مورد این حرکات اینه که بعضی وقتا داخل محوطه جریمه با یک شوت راحت میتونن دروازه رو باز کنن یا دست کم موقعیت بسیار خطرناکی ایجاد کنن اما متاسفانه با این تک رویها توپو لو میدن .
    و نکته منفی سوم در مورد این حرکات اینه که این تکنیکها رو بعضی از بازیکنانی که توی فوتبال واقعی معمولا زیاد از تکنیک استفاده نمیکنن توی این بازی زیاد استفاده میکنن نمونه بارزش اینیستا که خیلی از دریبل استفاده میکنه .

چند مورد جالب هم توی منیجر مد به چشمم خورد توی یک انیمیشن بازیکن که به دلیل مصدومیت جزءی به کنار زمین رفته بود بعد از استراحت کوتاه برای ورود به زمین بلند شد و با بلند کردن دستش از داور اجازه ورود به زمینو گرفت .
    موقع ثبت اسم و فامیل توی منیجر مد به اندازه کافی کرکتر وجود داره و میشه فامیلهای بلند رو هم نوشت .
    توی منیجر مد میشه هوا رو هم قبل از بازی خود گیمر تعیین کنه .
    در حین بازی بعضی از نتایج حساس تیمها بصورت زیر نویس بالای تصویر به نمایش در میاد که کار جالبه تیمهایی که توی جدول گیمر باهاشون رقابت داره .

در مورد گیم پلی چند مورد جزئی توجه منو به خودش جلب کرد :
    - نوع شوتها و مسیر حرکتشون خیلی واقعی تر و متنوع تر شده که نکته بسیار خوبی به حساب میاد .
    - روی دروازه بانها خیلی کارش و پرسنالدی پلاس رو به تمام معنی میشه توی این دسته از بازیکنان به خوبی دید علاوه بر اینها دروازه بانها مثل پارسال هر توپیو نمیگیرن . توپهایی که یک مقدار باهاشون فاصله داره با جهشهای بسیار زیبا به کرنر میفرستن همچنین از پانچ و مشت کردن توپ بیشتر استفاده میکنن .
    - سانترهای Driven Cross واقعا جالب و کاربردی هستن بخصوص اگه با بازیسازها و پاسورهای خوب ارسال بشن .
    - از نکات منفی اینه که سیو کردن لحظات حساس بازی خیلی طول میکشه . یک صحنه حدود 10 ثانیه ای چیزی حدود 90 ثانیه طول میکشه .
    Last edited by 4039; 29-09-2010 at 10:50.

15. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •