دوستان در کل این مدل از ایسوز رو پیشنهاد میکنین؟اگه دوباره حقه انتخاب داشته باشین بازم همین مدل رو انتخاب میکنین؟؟؟
لطفا معایب و مزایاش رو بگین؟
دوستان در کل این مدل از ایسوز رو پیشنهاد میکنین؟اگه دوباره حقه انتخاب داشته باشین بازم همین مدل رو انتخاب میکنین؟؟؟
لطفا معایب و مزایاش رو بگین؟
Last edited by anti_girl; 11-09-2010 at 17:19.
سلام داداش صفحه شماره 210 هستیم . کافیه که یکم برگردی از عقب همرو بخونی واقعا کسی مشکلی نداشته ! بجز من که واقعا نمیدونم چی بگم اما قراره فردا بزنم نمایندگی برام کارای تعویضو انام بدن دعا کنید . که عوضش کنن بننظزتون اگه خواستن عوض کنن همین مدلو بگیرم یا اونی که رممم بیشتره؟ هر چند که نظر خودم بازم رو همینه باور نمیکنید بگم سرعتش چقدر عالیه
با سلام خدمت اساتید....از دوستانی که برای لپتاپشون مودم خریدن و راضی هستن لطف کنن و مارک و مدلشو بگن ..
اخه میخوام برا این n61jq یه مودم اکسترنال بگیرم ولی نمیدونم کدوم برند و مدل رو این لپتاپ خوب جواب داده .. اون ارزوناش جواب میده؟
من گشتم ندیدم کسی بد بگه برای همین پرسیم که ببینم کاربرا همه راضی هستن یا نه؟
به نظر من اگه با حمل و نقلش مشکل نداری عالیه.تضمین شدست.من حدود 1ماهه خریدم و تا حالا مشکلی ازش ندیدم.هیچ مشکلی.تا حالا 3تا بازی قوی و سنگین را تموم کردم.البته اگه کیبوردش یکم محکم تر بود بهتر بود.یکم موقع تایپ فرو میره.ولی اصلا" زیاد نیست. شاید این هم باید اینطور باشه و عمدا" اینطوره. به هر حال من که همون روز اول باش کنار اومدم.
خب من هم که در جریان هستی بایوس رو آپدیت کردم و مشکل دارم. دماش هم به نظرم بالاست ... منظورم اینه که یه 3 4 درجه بیشتر از سونی هست. ولی !!!
من راضی هستم. چون گرافیکش بهتر از سونیه. خرابیش حتی با دمای بیشتری که داره کمتره و تازه بدنه ی داغی مثل سونی نداره که به قول بعضی دوستان دست رو اذیت میکنه. اغراق کنم میگم میسوزونه کباب میکنه. بایوسای بهتری داره حتی با این که بایوس من مشکل داره باز هم میدونم اینایی که سونی دارن از بایوس هاش ناراضی تر هستند تا ما. تاچ پد بسیار با کیفیتی در حد اپل داره. مانیتورش از سونی بد تر هست ولی من که مشکلی باهاش ندارم.
کلا بازم اگه بخوام لپ تاپ بخرم همین ایسوس خودمون رو میگیرم. نهایتش میرم یه ان 82 میگیرم ولی هر چیه ایسوس انتخاب منه. ان 82 رو هم واسه این میگیرم که نیازی به گرافیک بالا ندارم و مصرف برق و دماش برام مهم تره. 14 اینچ هست و سبک تر میشه. با وزنش اولا یکم مشکل داشتم. 3 کیلو یکم زیاده ولی الان اصلا مشکل ندارم. البته چثه ی کوچیکی دارم فکر نکنی قهرمان ورزشی هستم. نه بابا ... ولی بازم اگه 3 کیلو اذیتتون میکنه همون ان 82 رو بردارین.
حالا دادا فکر نکنی بابام ایسوس فروشه !!!! فعلا ال پات اینجانب در دست گارانتی بسر میبرد و .... غم هجران گل و....
Last edited by alireza1411; 11-09-2010 at 20:38.
من همچنان وقت نکردم این آویوو رو تست کنم. جالبه بگمم مدیا اکسپرسو رو تازه دانلود کردم و الان هم متاسفانه داخل لپ تاپ و در دست شرکت ویستا اسیره و نمیتونم تستش کنم.
کارت گرافیک پی سیم 4830 اور شده هست و مال لپ تاپ هم که میدونین. میشه اگه لپ تاپ برگرده یه مقایسه ی فریم به فریم بین تبدیلهاشون بکنم.
خوبیش اینه پی سی داداشم گرافیک سری 8 انویدیا داره و دقیقا میشه یه مقایسه ی کامل بین سری 4 و 5 ای تی آی و سری 8 انویدیا کرد.
البته من فکر نمیکنم هیچ ربطی به سری کارت ها داشته باشه. کودا و استریم مستقل از دایرکت ایکس هستند و کیفیت فتیل تبدیل شده تحت تاثیر دو چیزه:
نرم افزار استفاده شده و تنظیماتی که احتمالا داره
تفاوت بین الگوریتم استریم و کودا در تبدیل یا دیکد فایلها
بازم حرف شما رو قبول دارم که حتما آدم باید مقایسه کنه. کلا من به تبلیغ و اسم و رسم و ... اعتقاد ندارم. من به نتیجه ی عملی تست ها در شرایط برابر معتقدم.
آخه بچه که بودیم فکر میکردیم این تبلیغا که وسط فیلمها میدن و خیلی کمه فقط ابداع ایرانیهاست و .... ولی بعدا فهمیدم نه بابا خارجیها هم بله ... همه دوز و دغل بلدن و کلی سرو صدا میکنن که فلان تکنولوژی دنیای رایانه رو متحول میکنه ولی بعد از مدتی که نتایج عملی معلوم میشه ....
سلام. من بازار رضا و بازار ایران رو گشتم و سه مدل پیدا کردم.
تی پی لینک که چهار تا لن داره و 12 تا وایر لس رو شبکه میکنه. مطمئن نیستم 12 تا باشه ولی حالا ما مگه چند تا لپ تاپ رو میخوایم شبکه کنیم که 12 تا کم باشه ؟؟؟ قیمتش فقط یه جا داشت که اون هم 53 بود.
دی لینک که همون 4 تا لن رو داره و 144 تا لپ تاپ رو فکر کنم وایرلس میده. قیمتش 52 تا 58 59 بود ولی یه جا هم میگفت 44 تومن که کلی جعبه و دم و دستگاه رو بررسی کردم شاید فرقش رو متوجه بشم که نشدم. یه هفته بعد مغازش رو دیدم داره جمع میکنه ... دلم سوخت ... همین رو خریدم.
ایسوس هم یه مدل داشت اون موقع تو رضا میگفتن 78 تومن. همون 4 تا لن رو داشت و وایرلسش رو نمیدونم ولی بهتر از دی لینک که فکر نکنم باشه.
خب مودم خودم مدلش مثل مودم شرکت شد. چند ماه پیش گرفته بودند و راضی بودن. من هم خوشم اومد. ولی گفتم شاید مدل بهتری هم باشه و کلی گشتم وگرنه از اول همون رو خریده بودم.
الان تو خونه دو تا پی سی و یه لپ تاپ رو شبکه کردم. ای دی اس ال نامحدود با سرعت فوق العاده بالای128 از مخابرات دارم که نسبت به بقیه بازم بد نیست. هر سه تا استفاده میکنن و راضی هستم. خدارو شکر
راستی مودم غیر وایرلس رو آمار ندارم. آخه لپ تاپ وایرلس داره به نظرم حیفه با لن وصلش کنم. سرعت وایرلسش از لن کمتر هم هست ولی خیلی بیشتر از ای دی اس ال میشه و مشکلی نداره. تازه میشه بازی شبکه ای هم کرد. خوبیش اینه دستم میگیرم و هر جای خونه خوساتم میشینم و همهجا آنتن میده
مدلش هم اینه:
D link 2640u
سوالی داشتی بگو در خدمتیم. البته در مورد همین مودم فقط اطلاعات دارم.![]()
Last edited by alireza1411; 12-09-2010 at 09:26.
داداش یعنی باید همیشه فعال باشه؟ یا فقط زمان بازی فعالش کنم؟
سلام دادا. تو پستی که در مورد ان 82 داده بودم لینک نوت بوک چک بود و اونجا یه چیزایی گفتم. یه نگاه تونستی بنداز.
خلاصش هم اینه که فرکانس هتسه 650 هست. در حالت عادی این طوریه. تنظیم دیفالت کاتالیست هم اینه که هر وقت باتری وصل باشه و آداپتور رو بکشی برای اینکه باتری لپ تاپ بیشتر دووم بیاره میاد و فرکانس هسته رو میکنه 300. خب این جوری مصرف برق کمتر میشه. البته نه نصف ولی خب کمتر میشه دیگه. ولی حواست باشه قدرت پردازش گرافیک هم کم میشه و سرعت اجرای بازیها تقریبا نصف میشه.
اگه آداپتور هم وصل باشه تنظیم دیفالت کاتالیست اینه که فرکانس معمولیه و قدرت اجرای بازی نصف نمیشه.
اگه تنظیمات کاتالیست رو تغییر ندادی نیازی نیست کاری بکنی. اگه گرافیک رو لازم نداری مثل من میتونی بری اخرین منوی کاتالیست رو باز کنی و هر دو تا پنجره کرکره ای رو بزاری رو ماکسیمم باتری لایف که همیشه فرکانس نصفه باشه و باتری لپ تاپت دیر تر خالی ه و البته قدرت گرافیکت نصف بمونه.
انتخاب با شماست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)