تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 215 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام دوستان
    من فلش رو بردم و روسیستم مدرسه یه سری چی نصب کردم حالا احتمالا فلش ویروسی شده
    چون وقتی روش کلیک راست میکنی عکسش این طوریه ( در اخر میزارم )
    و وقتی دابل کلیک میکنی پنجره اپن وید ( open white ) باز میشه
    با بیت هم اسکن کردم چیز خاصی پیدا نکرد
    ولی وقتی برای اولین بار من رو درایو کلیک کردم پیام داد که ویروسی ب اسم food.exe وجود داره و بن بلاکش کردم
    مشکل کجاست چه طور از شرش خلاص شم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

به نظر من این ویروس از نوع Fake هستش و مستقیم کسپراسکای را شناسایی نمیکنه که از نصبش جلوگیری کنه.
    اینطور که شما نوشتید این به اصطلاح ویروس بیشتر با رجیستری کار میکنه.
    احتمالا از چندتا API هم برای شیطنت استفاده میکنه.

من هم مثل اون دوست بالایی توصیه میکنم از یه Anti Spyware خوب و آپدیت شده استفاده کنید.

راستی چک کن ببین Registry را قفل کرده یا نه؟

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام...

بهترین کار همون تعویض ویندوزه اونم از طریق بوت و با فرمت درایو ویندوز مورد نظر ( NTFS فرمت شه به نظرم بهتره).

تاکید میکنم : یعنی حتما از طریق بوت انجام بشه و درایو ویندوز هم فرمت بشه .

بعد از اون به چند نکته توجه کنید ( این مراحل زمانی جواب می دهد که پس از نصب ویندوز به این صورت و در هنگام ورود دیگر همان مشکل های قبلی از جمله حرکت موس و تایپ خود به خود کی بورد و... وجود نداشته باشد. اگر وجود داشت ، این کار ها خیلی کم فایده تر و یا بی فایده خواهند بود) :

1 - به محض نصب ویندوز جدید و بدون باز کردن فایل ودرایوی کامپیوتر را Restart کنید.

2 - سپس وارد Safe Mode شوید.

3 - My Computer را باز کنید و سپس از منوی Tools و بعد Folder Option و سپس Viewتیک قسمت های Show Hidden Files and Folders را زده وتیک Hide Protected Operation Files System را بردارید.

4 - با راست کلیک بر روی درایو مورد نظر و انتخاب گزینه ی Explore آن را باز کنید ( به صورت عادی دبل کلیک نکنید ). ترجیحا اولین درایوی که امتحان میکنید درایو ویندوز باشد.

5 - اگر فایلی به نام Autorun.inf دیدید آن را باز کنید و بخوانید و اگر درآن مسیر فایل اجرایی وجود داشت : به آن آدرس رفته و فایل اجرایی را پاک کنید ( اگر نام فایل اجرایی بود و آدرسی نبود یعنی فایل اجرایی در همان صفحه ی اول درایو است) .
    و اگر وجود نداشت : اگر فایل اجرایی مشکوکی در همان صفحه ی اول ورود به درایو دیدید ( این بار درایو غیر درایو ویندوز) آن را پاک کنید. ( حتما برای همه ی درایو ها امتحان کنید)

6 - اگر مرحله ی 5 رخ نداد . باز هم به گشت و گذار در درایو ها نپردازید و به جای نصب آنتی ویروس از داخل درایو ها ، آن را از داخل یک CD نصب کنید و سپس با اتصال به اینترنت آن را Update کنید .

نکته گر نباید در محیط Safe Mode باشید

7 - سپس با آنتی ویروس مورد نظر کل کامپیوتر را Scan کنید . تا شاید آنتی ویروس بتواند کاری بکند ( اینجا دیگه از دست ما خارجه ! )

8 - اگر ویروس یافت شد و پاک شد که تمام ولی اگر ویروسی یافت نشد ، یا باید صبر کنید تا آنتی ویروس ها ویروس را بشناسند و یا بیخیال شوید و دوباره ریسک کنید ...

بازم تاکید میکنم که این کارها زمانی جواب میدهد که بعد از نصب ویندوز جدید در همان ابتدا مشکلی نباشد.

امیدوارم مشکل حل شه...

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من فلش رو بردم و روسیستم مدرسه یه سری چی نصب کردم حالا احتمالا فلش ویروسی شده
    چون وقتی روش کلیک راست میکنی عکسش این طوریه ( در اخر میزارم )
    و وقتی دابل کلیک میکنی پنجره اپن وید ( open white ) باز میشه
    با بیت هم اسکن کردم چیز خاصی پیدا نکرد
    ولی وقتی برای اولین بار من رو درایو کلیک کردم پیام داد که ویروسی ب اسم food.exe وجود داره و بن بلاکش کردم
    مشکل کجاست چه طور از شرش خلاص شم

سپس فلش رو با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده چک کنید ( مثلا کسپرسکی)
    بعد از طریق گزینه open نه دو بار کلیک یا از طریق نوار ویندوز اکسپلورر باز کرده و داخل آن شود

فایل های اضافی (autrun.inf,...) رو به صورت دستی پاک کنید
    فلش رو remove کنید و دوباره وصل کنید
    باید مشکل حل شده باشد

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

ببخشید 1 نکته ی دیگم اضافه کنم :

فایل Autorun.inf رو با Autorun.exe اشتباه نگیرید . یعنی اگه اولی بود اول بازش کنید و آدرس فایل اجرایی را ببینید و پس از پاک کردن فایل اجرایی آنگاه Autorun.inf را پاک کنید ولی اگه دومی بود ( Autorun.exe ) همون اول بدون اجرا پاکش کنید.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

ممنون حل شد

پروفشنال sajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ايران زمين

پيش فرض

آقا منم اين مشكل رو دارم كه وقتي به اينترنت وصل مي شم كانكت مي شه اكا نه صفحه اي مياد نه برنامه اي آپديت مي شه اصلا انگار وصل نيست .

داره خودمونی میشه selin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    tehran

14

وقتی ویندوز لود میشه این پیغام رو میده. چی کار باید بکنم. ؟ در ضمن ویندوزم هم ویستاست.

Could not load or run c:\windows\system32\updatewinc.exe specified in registry .make sure the file exist on your computer or remove the reference to it in the registry.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    چند روزیه که سیستمم مشکل پیدا کرده و هر کاری کردم نتونستم اونو ردیفش کنم ..
    چند روز پیش در حال دانلود crack یک برنامه بودم و فکر کنم موقع اجرای اون این مشکلات پیش اومده ، با اینکه من نسخه آپدیت شده نورتون رو روی سیستمم دارم و حتی موقعی که اسکن کردم چیزی پیدا نکرد .. از چند نفر پرس و جو کردم گفتن به احتمال زیاد تروجان یا spyware هست .. من برنامه spyware Doctor رو هم نصب کردم و فول اسکن کردم که یه چیزایی پیدا کرد ولی بعد از پاک کردنشون مشکل هنوز باقی مونده .. حالا برم سر توضیح اینکه چه مشکلی پیش اومده :
    1- اولین چیزی که غیر فعال شده برنامه Task manager هست و موقعی که ALT+CTRL+DELETE رو میزنم یک ارور به این مضمون میده : Task manager has been disabled by your system administrator.
    2- سه عدد shortcut روی دسکتاپ ایجاد شده که نامشون رو میگم و آدرسی که بهش متصل میشن

Spyware&Malware Protection
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Privacy Protector
    کد:
    Error Cleaner
    کد:

3- به صورت دائم ارورها وwarning هایی صادر میشه که اشاره به این دارن که سیستم من تحت حمله یک ویروس قرار گرفته و من برای رفع اون باید به اینترنت متصل بشم.. توجه کنید که این ارور ها تحت نام windows security alert ظاهر میشن و به ظاهر توسط ویندوز صادر میشن ولی طبق شناختی که من از نحوه نگارش ارورهای ویندوز دارم و حتی شکل آیکون های ارور ، بعید می دونم این ارورها از سمت ویندوز باشه بلکه از طرف همین برنامه یا spyware نصب شده است .
    این برنامه دائم میخواد به اینترنت وصل شه و من چون احتمال دادم ممکنه باعث نصب spyware قوی تر یا ویروس بشه از این کار جلوگیری کردم .

4- کانکشن اینترنت ماهواره ای من هم غیر فعال شده که ارور اون هم میگه که این قسمت توسط administrator غیر فعال شده .

کلا این spyware ظاهر خودشو به صورت یک برنامه windows security و antyspyware درآورده .
    من چون با رجیستری ویندوز تا حدودی آشنا هستم ، رفتم و یک سری فایل رو که نام این برنامه ها توشون بود رو از اونجا delete کردم و روی هارد هم عمل delete رو انجام دادم ولی گویا dll یا فایلی هست که من از اون بی خبرم چون دوباره بعد از restart کردن ویندوز همشون برگشتن !!

در هر صورت من نمیخوام با فرمت کردن هارد این مشکل رو برطرف کنم چون کلیه فایلهای وب سایتم روی درایو c هست و خیلی فایل های دیگه که بهشون نیاز دارم !!

در درجه اول اگه بتونم task manager رو فعال کنم فکر کنم خیلی از مشکلات دیگه قابل حل باشه ..
    این نکته رو هم بگم من برنامه spyware doctor و zoon alarm رو بعد از به وجود امدن این مشکلات نصب کردم( یعنی ارور های حاصله ماله این برنامه هانیست بلکه ماله بدافزار دانلود شده است )

اگه راه حلی برای این منظور دارید بهم بگید ممنون میشم
    سلام
    مشکل من حل شد
    با استفاده از آنتی ویروس محبوبم یعنی avg
    آخرین نسخش رو از اینجا دانلود کردم با حجم 59 مگ

کد:
    با این شماره سریال ثبتش کن موقع نصب :

75VNU-TH1RR1-L7-P03-C01-S3S9MD-2YN-3AUS

بعد از نصب یه بار آپدیت کن حتما (2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه چون جدیده)

والا چون سیستمم انواع و اقسام مختلف ویروسها و اسپای وار ها و تروجانها رو داشت نفهمیدم کدومش بود
    اما به محض نصب این سه تا رو اخطار داد بهم :

سعی کن از safe mode وارد بشی
    اونجا فقط با محیط داس میتونی آنتی ویروس و عملیات گشتن رو ببینی

ایشالا واسه شما هم درست بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتی ویندوز لود میشه این پیغام رو میده. چی کار باید بکنم. ؟ در ضمن ویندوزم هم ویستاست.

Could not load or run c:\windows\system32\updatewinc.exe specified in registry .make sure the file exist on your computer or remove the reference to it in the registry.
    یک worm روی سیستم شما وجود داشته که بصورت دستی و یا توسط آنتی ویروس پاک شده . این پیغام هم که توسط ویندوز داده میشه برای اینه یکی از مولفه های این کرم اینترنتی که موقع راه اندازی ویندوز و استارتاپ اجرا میشده از بین رفته و تنها کلید مربوط به اجرا ی آن در رجیستری باقی مونده و ویندوز نمیتونه این فایل رو ران کنه.
    از اونجا که ویندوزتون هم ویستا است آدرس مستقیم برای پاک کردن این رج کی رو نمیتونم بهتون بدم اما شما میتونید با استفاده از نرم افزارهاییکه برای پاکسازی ریجیستری است این پیغام رو از بین ببرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •