تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 210 از 224 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من صد درصد اطمینان دارم اگه خلعتبری گل زده بود و ما برده بودیم خیلیا میومدن تعریف میکردن باریکللا قطبی که تاکتیک دفاع و ضد حمله رو جلوی کره اتخاذ کرد
    همین. واقعاً همین. از لحاظ زمان حال حساب کنی، خیلی دلمون سوخت. اما یه جورایی بهتر شد که حذف شد. شاید، شاید، شاید این مسئولین سر عقل بیان، برن از فرانسه، آلمان، اسپانیا و .. 15-20 تا مربی پایه بردارن بیارن و 10 سال بعد اونقدر بازیکن خوب داشته باشیم که مربیامون سردرد بگیرن کدوم رو انتخاب کنن.
    الان این همه تو جامعه ما بیکاری هست، این قدر فقر هست، چرا باید یه سیاه آفریقایی ... یا بازیکن های کشور های در پیت رو بیارن و فلان قدر ملیون تومان بهشون پول بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بدن به 5 تا از جوون های خودمون. ببینن چطوری خودشون رو میکشن واسه بهتر بازی کردن. نتیجش همین میشه دیگه. الان تیم آفتابه سازی حیدر آباد هم دو تا بازیکن از آفریقا و یدونه از اتریش و یدونه از نمیدونم کجا داره

الان این تیم نفت تهران، چرا باید بازیکن برزیلی داشته باشه؟؟؟ میخواست قهرمان شه؟؟؟ با همون پول نمیتونست 2 تا جوون رو به خدمت بگیره. یا نمیتونست یه یار خوب بگیره.

البته همه اینها زمانی جواب میده که همه چی درست باشه. وقتی آقا محمد و آقا محمود یهو هوس میکنن پیراهن استقلال و پرسپولیس و سپاهان و .. رو بزنن و بزارن واسه فروش، وضع همینه. نمیشه یه جاش رو درست کرد، یه جاش رو درست نکرد. باید همشو با هم درست کرد. ولی اون کسی که باید این کار رو بکنه، براش سود نداره. همینطوری میخواد ملت رو فقط سرگرم کنه و از مسائل دیگه دور نگه داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

شاید این مسئولین سر عقل بیان، برن از فرانسه، آلمان، اسپانیا و .. 15-20 تا مربی پایه بردارن بیارن و 10 سال بعد اونقدر بازیکن خوب داشته باشیم که مربیامون سردرد بگیرن کدوم رو انتخاب کنن.
    جوک باحالی بود!
    من خودم از اون امیدوارای تیر بودم، از 5سال پیش تا دیروز، ولی این فوتبال درست شدنی نیست!
    بیخودی دلتونو خوش نکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ته ته ته ته ته ته پرچم رفت زیر خاک

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

بهترین مربیم که بیاد نمیتونه(نمیزارن!) کار کنه
    آخه این چه فوتبالی بود بازی کردن
    نکونام و شجاعی که ترکونده بودن ماشالله

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

درست یا غلط به هر حال اینم یه تاکتیکه

من صد درصد اطمینان دارم اگه خلعتبری گل زده بود و ما برده بودیم خیلیا میومدن تعریف میکردن باریکللا قطبی که تاکتیک دفاع و ضد حمله رو جلوی کره اتخاذ کرد

دقیقا یادمه مقدماتی 2006 توی پیونگ یانگ جلوی کره شمالی برانکو هم همین کارو کرده بود(البته نه با همین شدت)
    90 دقیقه کره شمالی مثل مور و ملخ توپ میریخت رو دروازه ایران ولی ایران روی یه گل به خودی تیم حریف و همچنین یه ضد حمله بازی رو 0-2 برد
    اون موقع همه گفتن تاکتیک برانکو عالی بود و ایران خیلی حساب شده بازی کرد

حالا چون ایران باخته همه چیز اخ شده
    چرا راه دور بریم
    همین اینتر بایرن تو فینال
    70درصد بازی دست بایرن بود،اینتر کلا 3تا موقعیت داشت که 2تاشو گل زد و بایرن هرچی حمله کرد با خط دفاع مستحکم اینتر روبرو شد.همه گفتن اینتر حساب شده بازی کرد

راست میگن که شکست بی پدرمادره ولی پیروزی هزارتا صاحاب داره.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درست یا غلط به هر حال اینم یه تاکتیکه

اتفاقا 1-2 بار هم اشتباه کردن،یه صحنه که بازیکن خودشون نزدیک بود به خودشون گل بزنه که دروازبانشون دفع کرد
    یه صحنه هم خلعتبری فرصت داشت موقعیت تقریبا تک به تک رو گل بکنه که نتونست
    وقتیم تیم دفاعی بازی میکنه باید از تک موقعیتاش استفاده کنه که نکرد

دقیقا یادمه مقدماتی 2006 توی پیونگ یانگ جلوی کره شمالی برانکو هم همین کارو کرده بود(البته نه با همین شدت)
    90 دقیقه کره شمالی مثل مور و ملخ توپ میریخت رو دروازه ایران ولی ایران روی یه گل به خودی تیم حریف و همچنین یه ضد حمله بازی رو 0-2 برد
    اون موقع همه گفتن تاکتیک برانکو عالی بود و ایران خیلی حساب شده بازی کرد

حالا چون ایران باخته همه چیز اخ شده
    چرا راه دور بریم
    همین اینتر بایرن تو فینال
    70درصد بازی دست بایرن بود،اینتر کلا 3تا موقعیت داشت که 2تاشو گل زد و بایرن هرچی حمله کرد با خط دفاع مستحکم اینتر روبرو شد.همه گفتن اینتر حساب شده بازی کرد

راست میگن که شکست بی پدرمادره ولی پیروزی هزارتا صاحاب داره.
    اتفاقا من و پدرم داشتیم بازی رو میدیدیم...پدرم گفت ما حتی اگه بازی رو هم ببریم...شانسی بردیم و حق کره رو خوردیم انگار! منم باهاش موافق بودم...خیلی های دیگه هم همین...

اینتر هم حساب شده بازی کرد

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم این نظر من به نظرتون درسته یا نه اما من فکر می کنم اگه مربی خوب هم بیاد این آقای همیشه خندان هم بره پی کارش باز هم مشکل داریم چون با این نسل ما از پایه کار نشده.
    امثال محرمی و زرینچه و کرمانی مقدم و پیوس خاک زمین خاکی رو کیلو کیلو خوردن تا شدن اون
    به نظر من باید یه حرکت جهادی انجام بشه چیزی مثل کاری که در والیبال شد.البته من می بینم تو سطح شهر خیلی کلاس فوتبال نونهالان هست اما نمی دونم چرا اینها میان رده های بالا نتیجه نمی گیرن

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اتفاقا منم تو حین دیدن بازی همش تو فکر اینتر بودم
    ولی اینتر میلیتویی تو نوک داشت که هر موقعیت براش یک شانس صد در صد گل بود و ما رضایی..

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم این نظر من به نظرتون درسته یا نه اما من فکر می کنم اگه مربی خوب هم بیاد این آقای همیشه خندان هم بره پی کارش باز هم مشکل داریم چون با این نسل ما از پایه کار نشده.
    امثال محرمی و زرینچه و کرمانی مقدم و پیوس خاک زمین خاکی رو کیلو کیلو خوردن تا شدن اون
    به نظر من باید یه حرکت جهادی انجام بشه چیزی مثل کاری که در والیبال شد.البته من می بینم تو سطح شهر خیلی کلاس فوتبال نونهالان هست اما نمی دونم چرا اینها میان رده های بالا نتیجه نمی گیرن
    به نظرت تو اون کلاسای نونهالان واقعا فوتبال یادشون میدن یا یه توپ میندازن وسط میگن بیاید بازی کنید؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظرت تو اون کلاسای نونهالان واقعا فوتبال یادشون میدن یا یه توپ میندازن وسط میگن بیاید بازی کنید؟
    وسط بحثتون...1بار پسر داییم رو بردم مدرسه فوتبال استقلال(دارم کلی صحبت میکنم من خودم استقلالیم) قبل اینکه برگردم گفتم ببینم چه جوری تمرین میکنن!!!
    لباسشون رو عوض کردن مربی با تلفنش میحرفید بعد یکی و انداخت وسط گفت نرمش بده بعد 2دسته شین فوتبال بزنید!!!!
    با این وضعیت هیچوقت پیشرفتی تو فوتبال نمیبینیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •