تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 447 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقاي saeediranzad خيلي ممنون كه راهنمايي كرديد يك لپتاپ و يك كامپيوتر هست كه ميخام از يك مودم اي دي اس ال براي اتصال به اينترنت بصورت مستقل از هم، طوريكه اگه لپتاپ خاموش يا روشن باشه كامپيوتر ديگه بتونه به اينترنت وصل شه و بلعكس اگه كامپيوتر خاموش يا روشن باشه لپتاپ بتونه به اينترنت وصل بشه. در ضمن لپتاپ هم پورت شبكه لن و يو اس بي داره و هم واي فاي ، و كامپيوتر فقط پورت لن و يواس بي داره. در اين شرايط مودم وايرلس با غير وايرلس فرقي داره يا نه؟ يعني اگه مودم 2پورت لن داشته باشه و وايرلس نباشه هر 2دستگاه كامپيوتر و لپتاپ ميتونن بصورت مستقل و نيز همزمان ، طوريكه يكي تحت شبكه ديگري نباشه ، به اينترنت وصل شوند؟ در صورتيكه مودم وايرلس باشه تنها امتياز فقط اتصال بيسيم هست يا مزاياي ديگري هم داره؟ ضمنا از خط 512 سفارش ميدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هیچ محدودیتی ندارند. شما میتونید یک مودم معمولی بگیرید و از دو پورت لن استفاده کنید یا یک مودم وایرلس بگیرید و از یک پورت لن و همچنین از وایفای آن استفاده کنید.
    تفاوت در اینه که با وایرلس میتونید لپتاپ را بردارید و در خونه خودتون بچرخید و مجبور نباشید یکجا بنشینید.

3. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفا مودم adsl غير وايرلس با 2 پورت لن كه كيفيت و سرعت خوبي داشته باشه و قيمتش مناسب باشه و سازگار با اكثر ispها باشه معرفي كنيد . كه درصورت تغيير isp با مشكل مواجه نشم. مرســـي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام. من میخوام یک مودم وایرلس بخرم واسه خونه یا مساحت 250 متر دو طبقه که مودم میتونه مرکز خونه طبقه بالا باشه، که البته طبقه پایین زیرزمین مسکونی هستش. سه تا لپ تاپ و یک پی سی داریم. اشتراک شاتل هم هستیم. و نمیخوام از 120 بالاتر باشه و بشه چند سال راحت ازش راضی بود. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من 8960 دارم تازگیا بردش کم شده.چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

لطفا مودم adsl غير وايرلس با 2 پورت لن كه كيفيت و سرعت خوبي داشته باشه و قيمتش مناسب باشه و سازگار با اكثر ispها باشه معرفي كنيد . كه درصورت تغيير isp با مشكل مواجه نشم. مرســـي
    یکی از بهترین برندهایی که تا به حال رقیبی برای اون توی ایران واسش ندیدم، برند هاوایی هستش! بدلیل اینکه90درصد تجهیزات زیر ساخت شبکه در ایران از این برند هستش، معمولا این مودم سازگاری بسار بالایی با شبکه ایران داره. بطوریکه نویز قابل قبولی رو به شما میده و قطعی های بسیار کمی هم داره. یک مدل برای کار شما، مدل زیر هستش:
    HUAWEI MT882a 
    اما دو لن نداره و بجای اون یدونه یو اس بی داره. ولی چیپ داخلی اون داراه قدرت بالایی هستش.

8. 4 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام. من میخوام یک مودم وایرلس بخرم واسه خونه یا مساحت 250 متر دو طبقه که مودم میتونه مرکز خونه طبقه بالا باشه، که البته طبقه پایین زیرزمین مسکونی هستش. سه تا لپ تاپ و یک پی سی داریم. اشتراک شاتل هم هستیم. و نمیخوام از 120 بالاتر باشه و بشه چند سال راحت ازش راضی بود. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
    سلام.
    با این بودجه نمیتونید انتظار زیادی رو برای خرید یک مودم خوب در حال حاضر داشته باشین!!! مدل 8951+یک انتن با قدرت بالاتر نسبتا برای شما مناسبه. مگه اینکه کمی بودجه رو ببرین بالا. چون قیمتها به طرز دهشتناکی بالا رفتن!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بچه ها من 8960 دارم تازگیا بردش کم شده.چی کار کنم؟
    در قسمت مشکلات طرح موضوع کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در قسمت مشکلات طرح موضوع کنید.
    بی زحمت لینک تاپیک رو میدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عیب نداره، چه میشه کرد الان نخرم باز میره بالاتر ، یک مودم پیشنهاد بدین که حالا طبقه پایین هم ساپورت نکرد عیب نداره:((( ولی سرعت خوبی داشته باشه به ما گفتن زنگ بزنید شاتل خودش براتون مودم زایکسل بفرسته! نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •