تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 1291 اولاول ... 1101602002062072082092102112122132142202603107101210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا ماله من RSSI خوبه ولی CINR خیلی پایینه :

RSSI : -55.74dBm

CINR Reuse 1 : 6.92dB
    CINR Reuse 3 : 10.00dB

Last edited by T_E_X_A_S; 07-01-2011 at 16:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من ساکن کرج هستم و تو منطقه عظیمیه میشینم اما از بدشانسی من خط تلفن خونه من pcm هست و این خط امکان دریافت خدمان adsl رو نداره( به خشکی شانس) مخابرات هم رفتم و گفتن تا چند سال دیگه هم نمیشه خط رو عادی کنیم.حالا میخوام ببینم وایمکس ایرانسل واسه من جواب میده یا نه؟اینجور که از صحبت ها حالیم شد وایمکس ایرانسل کلی اعصاب خوردی داره و یه پشتیبانی که فقط بلده بگه پولتو بریز تو حلق ما و بعدش هم حاجی حاجی مکه!!
    با در نظر گرفتن اینکه من هیچ امکانی برای گرفتن اینترنت adsl ندارم می ارزه که کلی پول بیشتر بدم و برم وایمکس ایرانسل بگیرم؟

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درخواست شما جهت ثبت نام براي شناسه وايمکس ************ طي 28 روز آينده منقضي خواهد شد. لطفاً ظرف مدت تعيين شده نسبت به پرداخت هزينه ثبت نام اقدام نماييد.
    دوستان این Email آمده ولی برای تایید زنگ نزدن .

همین درسته دیگه پولو پرداخت کنم ؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این Email آمده ولی برای تایید زنگ نزدن .

همین درسته دیگه پولو پرداخت کنم ؟
    نه این نیست باید زنگ بزنن تحت پوشش هستی ، الانم زنگ بزن بگو این این ایمیل اومده پس کی زنگ میزنین

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من ساکن کرج هستم و تو منطقه عظیمیه میشینم اما از بدشانسی من خط تلفن خونه من pcm هست و این خط امکان دریافت خدمان adsl رو نداره( به خشکی شانس) مخابرات هم رفتم و گفتن تا چند سال دیگه هم نمیشه خط رو عادی کنیم.حالا میخوام ببینم وایمکس ایرانسل واسه من جواب میده یا نه؟اینجور که از صحبت ها حالیم شد وایمکس ایرانسل کلی اعصاب خوردی داره و یه پشتیبانی که فقط بلده بگه پولتو بریز تو حلق ما و بعدش هم حاجی حاجی مکه!!
    با در نظر گرفتن اینکه من هیچ امکانی برای گرفتن اینترنت adsl ندارم می ارزه که کلی پول بیشتر بدم و برم وایمکس ایرانسل بگیرم؟
    اگر روزی بیشتر از 3 ساعت با دایال آپ کار میکنی ارزش داره که وایمکس بگیرید. از مبین نت هم می تونی بگیری اگر تحت پوشش باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم من دیشب به دستم رسید، مدارکم رو هم وارد کردن، کانکت هم میشه، ولی فقط تو سایت ایرانسل میره. تو پرتال لاگین نمیکنه که بتونم برم تو اینترنت. چقدر طول میکشه تا اینترنتم فعال بشه؟؟؟؟؟ همون رمز E-care رو باید تو پرتال بزنم؟؟؟؟ رمز دیگه ای که ندارم.... ولی با اون لاگین نمیشه به پرتال. تو E-Care هم حسابم فعاله، ولی هیچی به عنوان اعتبار برام منظور نشده. من 512 پایه گرفتم....

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم من دیشب به دستم رسید، مدارکم رو هم وارد کردن، کانکت هم میشه، ولی فقط تو سایت ایرانسل میره. تو پرتال لاگین نمیکنه که بتونم برم تو اینترنت. چقدر طول میکشه تا اینترنتم فعال بشه؟؟؟؟؟ همون رمز E-care رو باید تو پرتال بزنم؟؟؟؟ رمز دیگه ای که ندارم.... ولی با اون لاگین نمیشه به پرتال. تو E-Care هم حسابم فعاله، ولی هیچی به عنوان اعتبار برام منظور نشده. من 512 پایه گرفتم....
    وقتي حسابت فعاله بايد بتوني از اينترنت استفاده كني
    شما بايد اول شناسه وايمكس و سپس پسورد رو وارد كني و بعد اون عدد 4 رقمي رو كه نشون ميده در جاي خالي وارد كني بعد ميتوني بري اينترنت

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتي حسابت فعاله بايد بتوني از اينترنت استفاده كني
    شما بايد اول شناسه وايمكس و سپس پسورد رو وارد كني و بعد اون عدد 4 رقمي رو كه نشون ميده در جاي خالي وارد كني بعد ميتوني بري اينترنت
    مشکل همینه، پسوردم رو قبول نمیکنه، وقتی هم مودم رو رو حالت TTLS میذازم دیگه کانکت نمیشه، این یعنی پورتال منو شناسایی نمیکنه. موجودیه حسابم رو هم خالی زده تو E-Care. حتی صفر هم نزده..... این احتمالا یعنی هنوز اجازه استفاده از پورتال رو ندارم....(و به تبع اون اینترنت)

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل همینه، پسوردم رو قبول نمیکنه، وقتی هم مودم رو رو حالت TTLS میذازم دیگه کانکت نمیشه، این یعنی پورتال منو شناسایی نمیکنه. موجودیه حسابم رو هم خالی زده تو E-Care. حتی صفر هم نزده..... این احتمالا یعنی هنوز اجازه استفاده از پورتال رو ندارم....(و به تبع اون اینترنت)
    آقا جان هنوز اینترنتت فعال نشده , تمام

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

1

آقا جان هنوز اینترنتت فعال نشده , تمام
    آقاجان دستت درد نکنه. گفتن هنوز پروفایلت بروز نشده. حداکثر 24 ساعت طول میکشه. تمام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •