.gif)
آقا پيام من 3بار اين برنامه اي كه آدرسشو داده بودين دانلود كردم، هر4تا پارتشو، هربار شروع ميكنه به Extract كردن، بعد winRAR ارور ميده، يه پوشه باز ميشه كه يه سري آيكون توشه با پسونده dat
.gif)
مشكل چيه؟
به احتمال قوی یکی از پارت های شما ناقص دانلود میشه. با دانلود منیجر میگیرین؟
برای راحتی کارتون یه تیکشو بهتون میدم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم حل بشه...
در مورد برنامه او وی ای
همانظور که همه دوستان گفتند این برنامه با این روش ساین و در این ورژن که گذاشتین، ایراد داره
مال منم همش خراب میشه
تنها روشی که پیدا کردم اینه
به دوستان میگم تا اونا هم اینکارو بکنند
وقتی برنامه را باز میکنی و بسته میشه اونو برند پاکش کنند
بعد دوباره نصبش کنند
ولی اینبار در حافظه عکس قبلی
یعنی اگر قبلا حافظه داخلی نصب کرده بودند اینبار در مموری نصب کنند
و اگر مموری نصب کرده بودند ، حافظه داخلی نصب کنند
باز اگه خراب شد همین کارو بکنند
واسه من اینطوری تونسته دووم بیاره
این روش فقط signature های قبلی رو پاک میکنه و بعدش ساین میکنه. هیچ کار خاصی انجام نمیده...
در ضمن من این روش رو توی حداقل 10 تا فروم فارسی گذاشتم و تعداد کسایی که جواب گرفتن زیاد بوده... اینطور نیست که همه بگن کار نمیکنه... نمونه زندش خود من! ناپایداری عملکردش دقیقا مثل همون ورژنی هست که ریپک شده و برای خودتون هم کار نمیکنه ولی برای بعضی ها بدون نقصه...
من منظورم اينه كه شما راه بري و بعد بهت بگه چه قدر پيمودي مثلا 1 كيلومتر اينو ميشه با همون trip dis انجام داد؟به اينترنت نياز داره؟البته مشكلي نداره ها
اخه من با trip dis اين كارو كردم و استارت رو كه ميزنم فقط ثانيه ميره بالا تر و ديگر هيچ البته بدون اينترنت
بله دقیقا میشه. اون روش احتیاجی به اینترنت نداره...
فقط باید صبر کنین تا ماهواره های کافی رو ببینه و اطلاعات لازم رو محاسبه کنه و به قولی وصل بشه... بعد ازون حتما حتما باید مسافت رو محاسبه کنه...