هر دو برای آنلاین بازی کردن لازمه ... اول باید نسخه OLD رو دانلود کنی و بعد نخسه NEW ....
هر دو برای آنلاین بازی کردن لازمه ... اول باید نسخه OLD رو دانلود کنی و بعد نخسه NEW ....
گیج شدم نمی دونم چی کار کنم میشه یکم راهنماییم کنی؟چون آنلاین تا بحال بازی نکردم
روش اول :
اول از همه شما باید چند چیز رو بدونید : این که میخواید به چه ورژنی از بازی بازی کنید قدیمی یا جدید
اگر میخواید از ورژن قدیمی که همون 1.0.182 استفاده کنید که تعداد سرور کمی داره باید این فایل ها رو دانلود کنید :
مرحله اول:
این فایل زیر رو بگیرید و بریزید جایی که بازی رو نصب کردید :
MW2-Client-from-Old.rar
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو هم دانلود کنید و بریزید توی پوشه بازی باعث میشه که دیگه نیاز به استیم نباشه. بدون این بازی اجرا نمیشه.
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله اخر:
خوب حالا تو جایی که بازی رو نصب کردید یک فایل هست با اسم alterIWnet_configure.exe بازش کنید و یک Name بزارید اونجا و Save کنید.
بعد بازی رو باز کنید و Find Game رو بزنید و Mod که می خواهید بازی کنید بعد بمونید تا یک سرور پیدا کنه
نکات:
ممکنه یک سری ارور به شما بده خوب من چند تا از اون ها رو میگم
1- patch_map.ff پیدا نشد این ارور رو شما با اکسترکت کرد mw2-client-from-old.exe مشکل حل میشه
2- ممکنه بگه یک مپ پیدا نشد که اگر بخوای این مشکل رو نداشته بازی باید DLC رو هم دانلود کنید
3- time out که این هم به دیر لود شدن خیلی مربوطه اگر کامپیوتر شما بازی رو دیر لود میکنه یکم گرافیک بازی رو بیارید پایین .
روش دوم:
در این روش شما باید از ورژن 1.0.195 استفاده کنید + DLC مپ جدید.نکته شما باید فایل DLC و Old File رو در این روش دانلود کنید و به بازی اضافه کنید همون فایل های بالا
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید
MW2-Client-from-New.ra
کد:بریزید روی بازی Fix یادتون نره همون که بالا گفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در اخر لینک DLC رو میزارم برای ورژن 1.0.82 مهم نیست ولی برای 1.0.195 لازمه.
DLC_Maps.rar (Part 1)
کد:DLC_Maps.rar (Part 2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehran Gamer; 19-11-2010 at 19:13.
میشه lan بازی کزد اینو؟ (تو توضیح نوشته!!)
اگه میشه توضیح بدین!
آره میشه بازی کرد گرچه ممکنه هر چند گاهی تغییراتی رخ بده اما آنلاین بازی کردنش خیلی جذابه ...
روش اول :
اول از همه شما باید چند چیز رو بدونید : این که میخواید به چه ورژنی از بازی بازی کنید قدیمی یا جدید
اگر میخواید از ورژن قدیمی که همون 1.0.182 استفاده کنید که تعداد سرور کمی داره باید این فایل ها رو دانلود کنید :
مرحله اول:
این فایل زیر رو بگیرید و بریزید جایی که بازی رو نصب کردید :
MW2-Client-from-Old.rar
کد:
HTML کد:
کد: HTML کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو هم دانلود کنید و بریزید توی پوشه بازی باعث میشه که دیگه نیاز به استیم نباشه. بدون این بازی اجرا نمیشه.
کد: HTML کد:
مرحله اخر:
خوب حالا تو جایی که بازی رو نصب کردید یک فایل هست با اسم alterIWnet_configure.exe بازش کنید و یک Name بزارید اونجا و Save کنید.
بعد بازی رو باز کنید و Find Game رو بزنید و Mod که می خواهید بازی کنید بعد بمونید تا یک سرور پیدا کنه
نکات:
ممکنه یک سری ارور به شما بده خوب من چند تا از اون ها رو میگم
1- patch_map.ff پیدا نشد این ارور رو شما با اکسترکت کرد mw2-client-from-old.exe مشکل حل میشه
2- ممکنه بگه یک مپ پیدا نشد که اگر بخوای این مشکل رو نداشته بازی باید DLC رو هم دانلود کنید
3- time out که این هم به دیر لود شدن خیلی مربوطه اگر کامپیوتر شما بازی رو دیر لود میکنه یکم گرافیک بازی رو بیارید پایین .
روش دوم:
در این روش شما باید از ورژن 1.0.195 استفاده کنید + DLC مپ جدید.نکته شما باید فایل DLC و Old File رو در این روش دانلود کنید و به بازی اضافه کنید همون فایل های بالا
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید
MW2-Client-from-New.ra
بریزید روی بازی Fix یادتون نره همون که بالا گفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در اخر لینک DLC رو میزارم برای ورژن 1.0.82 مهم نیست ولی برای 1.0.195 لازمه.
DLC_Maps.rar (Part 1)
DLC_Maps.rar (Part 2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
HTML کد:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
لطفا صفحه اول رو بخونین
در ساعت چقدر از حجم اینترنت ADSL کم میشه؟
بستگی به نوع ISP داره ... اگه شما تو بازی تاکتیک های زیادی انجام بدین حجم ADSL زیاد میره و بستگی به پینگ هم داره![]()
کسی هست الان آنلاین بازی کنه ؟
من از کجا بدونم ورژن بازیم چیه ؟ من همون روز های اول که لینک هاش اومده بود دانلود کردم!!!
من از کجا بدونم ورژن بازیم چیه ؟ من همون روز های اول که لینک هاش اومده بود دانلود کردم!!!
خوب وقتی وارد بازی در بخش مولتی پلیرر میشی سمت راست تصویر ، پایین، گوشه یه سری اعداد نوشته که در واقع ورژن بازی هستش .....برای این که راحت تر بازی کنی و زیاد هم گیج نشی یه سر به این وب لاگ بزن که همشون اینکاره هستند....... .دستشون درد نکنه ....
من دارم بازی می کنم ...البته توی این مدتی که COD BO وارد بازار شده خیلی سرور ها خلوت شدند ولی باز هم حال میده.....کسی هست الان آنلاین بازی کنه ؟
تازه یه لانچر جدید هم Alteriw بیرون داده که هم میشه مولتی پلیر رو اجرا کرد و هم بخش سینگل پلیر رو و هم بخش Co op رو ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)