تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 472 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه 1 منبع معتبر برای حرفاتون معرفی کنی اخه نمیتونم قانع بشم
    پایه گاز سوز یعنی اینکه موتور ماشین با گاز هم بدون آسیب مانند بنزین کار می کنه. در واقع اگه علمی بخواهیم بگیم سوخت اصلی گاز هست. چون دمای احتراق گاز بالاتر از بنزین هستش اگه موتوری توانایی کار با گاز رو داشته باشه توانایی کار با بنزین رو هم داره. اما موتورهای معمولی دوگانه بعد از مدتی باید برخی قطعات موتوریشون عوض بشن به اصطلاح خوردگی پیدا می کنن که دلیلش دمای بالای احتراق گازه.
    همونطوری هم که گفتم روشن شدن ماشین با گاز هیچ ربطی به اینکه پایه گاز سوز باشه یا نباشه نداره. مربوط به مدل و نوع ecu هستش. توی برخی مدلها (چه دوگانه چه پایه گازسوز) ecu توانایی اینکه ماشین رو با گاز روشن کنه داره و توی بعضی ها نداره.
    اما در کل به علت کیفیت پایین قطعات و همچنین سرد بودن موتور روشن کردن ماشین با گاز توصیه نمی شه. (به علت دمای بالایی که ایجاد می کنه)

2. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

روی گاز روشن شدن ربطی به پایه گازسوز نداره بلکه مدل ecu هست که تعیین می کنه ماشین می تونه با گاز روشن شه یا خیر. برخی مدل های Ef7 چون ecu متفاوت دارن روی گاز روشن نمی شن.
    بله حرف شما کاملا درسته
    این بحث ecu هم من در جایی دیگه در همین تاپیک مطرح کرده بودم

تفاوت های ecu هایی که در خودروهای دوگانه سوز و یا پایه گازسوز ایرانی بکار برده میشه
    اینکه یکسری بهصورت اتوماتیک ماشین رو بعد از روشن شدن روی گاز میبرند, که در این سری ecu ها هم ماشین با بنزین روشن شده و بعد از 20تا 30 ثانیه روی گاز میروند
    به طور مثال تمامی ecu های موتور های پایه گازسوز ef7 و پژو 405 و پارس های دوگانه اواخر 88 تا مردادماه 89

و نوع دیگه ecu ها به این صورت هستند که ماشین بعد از استارت خوردن و روشن شدن تنها در صورتی که راننده دکمه ی cng را بزند روی گاز خودرو ادامه مسیر میده
    مثال این موارد تمامی مدلهای سمند xu7 دوگانه , 405 ها و پارسهای دوگانه مدل نیمه دوم 89 به بالا

مدل ecu های خودروهای دوگانه فقط در طریقه روی گاز رفتن متفاوتند و نه در استارت خوردن

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

پایه گاز سوز یعنی اینکه موتور ماشین با گاز هم بدون آسیب مانند بنزین کار می کنه. در واقع اگه علمی بخواهیم بگیم سوخت اصلی گاز هست. چون دمای احتراق گاز بالاتر از بنزین هستش اگه موتوری توانایی کار با گاز رو داشته باشه توانایی کار با بنزین رو هم داره. اما موتورهای معمولی دوگانه بعد از مدتی باید برخی قطعات موتوریشون عوض بشن به اصطلاح خوردگی پیدا می کنن که دلیلش دمای بالای احتراق گازه.
    همونطوری هم که گفتم روشن شدن ماشین با گاز هیچ ربطی به اینکه پایه گاز سوز باشه یا نباشه نداره. مربوط به مدل و نوع ecu هستش. توی برخی مدلها (چه دوگانه چه پایه گازسوز) ecu توانایی اینکه ماشین رو با گاز روشن کنه داره و توی بعضی ها نداره.
    اما در کل به علت کیفیت پایین قطعات و همچنین سرد بودن موتور روشن کردن ماشین با گاز توصیه نمی شه. (به علت دمای بالایی که ایجاد می کنه)

تمام تعاریف بالا به معنی بهینه شدن کاملا منطقی ef7 برای گاز است ,تا مثل بقیه موتورها گاز باعث آسیب زدن بهش در درازمدت نشود
    و منظور و مقصد اصلی از بیان "پایه گازسوز" و یا بیان "سوخت اصلی گاز" همین است

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

میشه 1 منبع معتبر برای حرفاتون معرفی کنی اخه نمیتونم قانع بشم
    منبع اصلی طبق گفته خودتون متخصص خودروست
    برای اطمینان از حرفهای بنده بعد چندین سال سروکار داشتن با این ماشین
    میتونید کارهایی که بتون گفتم را انجام بدید: به صدای رگلاتور گاز دقت کنید مشخصه
    اگر باز هم قانع نشدید ,میتونید فیش پمپ بنزین ماشین را بکشید تا قانع بشید ماشین بدون بنزین روشن نمیشه
    مگر همون شرایط اضطراری که در دفترچه خودروتون هم قید شده

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آیا مشکل روغن ریزی اویل ماژول ef7 با تعویض یا تعمیر درست میشه یا نه؟ آیا این مشکل مدل 92 هم داره یا نه؟ lمشخصات خرابی دسته موتور چیه؟ به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

آیا مشکل روغن ریزی اویل ماژول ef7 با تعویض یا تعمیر درست میشه یا نه؟ آیا این مشکل مدل 92 هم داره یا نه؟ lمشخصات خرابی دسته موتور چیه؟ به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم
    بله با تعمیر و تعویض پک قابل حل میشه
    بله این مشکل رو 92 هم دارند اما همه دارای مشکل نیستند
    کوبیدن موتور و زدن ضربه به اتاق در دنده دادن ,تکون ماشین در حالت درجا , عکسشو ندارم اما اگه توی نت سرچ کنید عکس دسته موتور خراب ef7 هست . که یکی از مشخصات خرابی همون ظاهر وپاره شدن دسته موتوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه
    Last edited by sepantak; 10-09-2013 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه
    منم همین مشکل رو داشتم
    بردم چندتا نمایندگی ولی جواب درستی نگرفتم
    به نظرم اصلا روش حساس نباش

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه EF7 دوگانه سوز مدل 91 گرفتم. چندتا سوال داشتم.
    1. گاز این ماشین برقی هست؟ اگه آره، سیمی کنم بهتره؟ و اینکه هزینش چقدره.
    2. برای این ماشین بهتره از بنزین سوپر استفاده بشه؟
    3. دو ماه از کارت طلاییش مونده، بنظرتون لنت ترمزی که نمایندگی میزنه خوبه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟
    کلا هم اگه توصیه ای داشتین خوشحال میشم بشنوم.
    سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه EF7 دوگانه سوز مدل 91 گرفتم. چندتا سوال داشتم.
    1. گاز این ماشین برقی هست؟ اگه آره، سیمی کنم بهتره؟ و اینکه هزینش چقدره.
    2. برای این ماشین بهتره از بنزین سوپر استفاده بشه؟
    3. دو ماه از کارت طلاییش مونده، بنظرتون لنت ترمزی که نمایندگی میزنه خوبه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟
    کلا هم اگه توصیه ای داشتین خوشحال میشم بشنوم.
    سپاس

گاز برقیست. نخیر به سیستم برقی این خودرو اصلا دست نزنید باعث دردسر میشه و از طرفی ماشین از گارانتی خارج میشه
    اگر از بنزین سوپر استفاده بشه بهتره
    نه از همون لنت نمایندگی استفاده کنید

15. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •