تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 380 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

سلام

حرفاتون منظقیه ولی من هنوز معنای کیفیت رو از لا به لای صحبت دوستان نفهمیدم...یعنی شما دارین از کیفیت محتوایی فیلم ایراد میگیرن یا از کیفیت خود کار ؟

به هر حال اگر هم مهران مدیری در قهوه تلخ ضعیف کارکرده ، اونقدر تو کارهای قبلیش فعال بوده که کسی الان چیزی نمیگه! ولی تقریبا قبول دارم که قهوه تلخ باید جاوش با شبهای برره تویه پخشش عوض میکرد !

ولی نمیدونم هدف صدا سیما از کارهایی که انجام میده چیه! سال به سال یه برنامه یا سریال طنز پخش نمیکرد ولی حالا که قهوه تلخ پخش شده ، سریالی پخش میکنه ( خوش نشین ها ) که مردم ما سال به سال

منتظر ماه رمضان میموندن که یه همچین سریالی ببینن!

من با نظر سامسونگ موافقم یه کوچولو هم من توضیح میدم

این سریال وقتی بصورت تجاری وارد بازار شده یعنی اینکه اولین هدف این کار درآمد است و بس بعد

به عنوان یه اثر میشه بهش نگاه کرد فارغ از اینکه بگیم زحمت کشیدن و ......... شما یه کارمند رو در نظر بگیر

اگه بخواد این سریال رو دنبال کنه باید در ماه ده هزار تومن پول بده کارمندی که با بلیط اتوبوس میره سره

سرکار براش این یه مبلغ هست یا اینکه یه روستائی که واقعا پول نداره که بتونه هزینه کنه باید طوری

سیاست گذاری میشد که هزینه کمتری می پرداحتند من نمی خوام از سیما طرفداری کنم ولی با گرفتن

تبلیغات اجازه میدن اون کارمنده اون بی بضاعته اون فقیره هم لذت این رو تو جمع خانواده اش ببره و با یه

دکمه بتونه این سریال رو ببینه خود خواهی تا بی نهایت همش هم تبلیغات میکنند کپی نکنید تا ما

پول دار تر شیم اره برای بعضی ها ماهی ده هزار تومن چیزی نیست ولی ایا همه اینطورند ؟

مطلب بعدی این حقیر این هست که بگذریم از اون بی پوله تکلیفش معلومه نمی تونه بخره و .....

ولی اون که پول داده و یه مجموعه رو تهیه کرده که که محو تبلیغات هم شده و کپی هم نمی کنه و

... به حقوق اون که باید احترام گذاشت این حقوق نباید یکطرفه باشه باید کسی که این مجموعه رو

تهیه میکنه بدور از هر مطلبی کیفیت تصویری رو بهش تحویل بدیم و بعد محتوای خود اثر

این مجموعه محتوا ندارد شاید با یه سری از کارکتر ها ما به وجد بیایم ولی این یه تب هست و

عادی میشه اینکه تا الان شخصیت ها کارای خودشون رو بخوبی انجام میدن بماند ولی دیگه شما

برات جالب نیست یا دیگه خنده ات نمی گیره که یهو طرف بگه کیه یا یکی بگه پدر سوخته یا .....

اینها عادی میشه بعد از 50 قسمت باید چه کرد ؟

2. 7 کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
    میاد که جذابیت سریال رو بیشتر کنه!
    از همین نکته میشه نکته هایی رو در آورد!
    اگه کلا دنبال بحث های سریال بودید می فهمیدید از قسمت ۳۰ اون توپولوف که میاد با مدیری در ارتباط هست از طرفی این توپولوف با کاترین برادره. پس مدیری با کاترین آشنایی قبلی داره.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟

4. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

ولی به نظر من مردم ما این قدر شادی رو تو زندگیشون کمرنگ می بینند که دیگه حوصله ی خیلی چیزا رو ندارن
    دوست دارن حتی به چیزای معمولی هم بخندند
    از سر کار میاد خسته و کوفته تو ترافیک گیر کرده وقتی میاد خونه بهانه ای میشه برای این که خانواده دور هم شاد باشن
    مردم شادی لازم دارن و حالا این هم شده بهونه واسشون
    اصلآ مهران مدیری بد
    کارایی هم که میده بیرون بد
    بد بد بد هر چه قدر که شما بگین بد
    چرا الان قهوه تلخ این قدر می فروشه ؟
    اگه بعد 50 قسمت عادی بشه مردم خودشون این سریال رو نمی خرن بهتون قول میدم
    این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )

6. 2 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
    اون واسه یه کار دیگه اومده بود ...
    بلوتوث بهش پول داده بود که اونطوری ترجمه کنه ..
    البته فک کنم .....

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
    اون بیچاره اومده بود بگه بیخودی رو گرفتن چیکارش کنیم؟!!
    بلوتوث به مترجمه پول داد که بگه ما اومدیم اینو بگیریم و باید بکشیمش و اینا...!!!

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )
    چه ربطی به پول داشت؟!! مووضع سریال،بعد از 40 قسمت مشخص شد که صدا و سیما اونو پخش نمیکنه..(همین تیکه هایی که میندازه توش!!) بعد هم که جنجال ها بالا گرفت و صدا و سیما دیگه پول برای ادامه ی ساخت نداد....
    حالا تهیه کننده ها یا باید ضرر متالی رو قبول میکردن،یا اینکه مثل الان با کمک اسپانسر های خصوصی،درستش بکنن...!!!

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با نظر سامسونگ موافقم یه کوچولو هم من توضیح میدم

این سریال وقتی بصورت تجاری وارد بازار شده یعنی اینکه اولین هدف این کار درآمد است و بس بعد

به عنوان یه اثر میشه بهش نگاه کرد فارغ از اینکه بگیم زحمت کشیدن و ......... شما یه کارمند رو در نظر بگیر

اگه بخواد این سریال رو دنبال کنه باید در ماه ده هزار تومن پول بده کارمندی که با بلیط اتوبوس میره سره

سرکار براش این یه مبلغ هست یا اینکه یه روستائی که واقعا پول نداره که بتونه هزینه کنه باید طوری

سیاست گذاری میشد که هزینه کمتری می پرداحتند من نمی خوام از سیما طرفداری کنم ولی با گرفتن

تبلیغات اجازه میدن اون کارمنده اون بی بضاعته اون فقیره هم لذت این رو تو جمع خانواده اش ببره و با یه

دکمه بتونه این سریال رو ببینه خود خواهی تا بی نهایت همش هم تبلیغات میکنند کپی نکنید تا ما

پول دار تر شیم اره برای بعضی ها ماهی ده هزار تومن چیزی نیست ولی ایا همه اینطورند ؟

مطلب بعدی این حقیر این هست که بگذریم از اون بی پوله تکلیفش معلومه نمی تونه بخره و .....

ولی اون که پول داده و یه مجموعه رو تهیه کرده که که محو تبلیغات هم شده و کپی هم نمی کنه و

... به حقوق اون که باید احترام گذاشت این حقوق نباید یکطرفه باشه باید کسی که این مجموعه رو

تهیه میکنه بدور از هر مطلبی کیفیت تصویری رو بهش تحویل بدیم و بعد محتوای خود اثر

این مجموعه محتوا ندارد شاید با یه سری از کارکتر ها ما به وجد بیایم ولی این یه تب هست و

عادی میشه اینکه تا الان شخصیت ها کارای خودشون رو بخوبی انجام میدن بماند ولی دیگه شما

برات جالب نیست یا دیگه خنده ات نمی گیره که یهو طرف بگه کیه یا یکی بگه پدر سوخته یا .....

اینها عادی میشه بعد از 50 قسمت باید چه کرد ؟
    جوابتون ساده هست.
    کسی که پول نداره نخره و نبینه و کسی که پولداره بره بخره.
    من الان پول ندارم امشب گوشت نمیخرم و کباب نمیکنم.یکی داره و اینکار را میکنه.

11. 5 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)

13. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)
    تو درباری که لهجه عمل می کنند اینا که چیزی نیست! (احتمالا قسمت بعدی لهجه کاترین عمل بشه)

15. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

تو درباری که لهجه عمل می کنند اینا که چیزی نیست! (احتمالا قسمت بعدی لهجه کاترین عمل بشه)
    آخه همین مستشار گیر داده بود که چرا کاترین فارسی بلده؟!

17. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
    میاد که جذابیت سریال رو بیشتر کنه!
    چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه.

مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •