تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 275 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .

واقعا خوندن 209 صفحه حالت روزنامه ایش زمان برد اما بالاخره موفق شدم .

گفتم قبل از زدن پست توی بخش مشاوره خرید نظر شما رو هم بدونم

فقط چندتا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید

1- وایرلس روتر هم داره ؟

2 - یکی از دوستام می گفت برای نصب شدن Win Mob 7 در آینده روی این گوشی رام 1 می خواد که متاسفانه نمیشه صحت داره ؟

3 - شایعه آومدن HD3 تا 3.4 ماه آینده چقدر درسته ؟

با تشکر

2. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    پس تو جعبش سی دی هست؟
    اسم انگلیسی اون نرم افزار رو بهم بگین و اگه لینک اخرین ورژن شو دارین واسم بزارین
    آخرین ورژنش 4.5 هست...من اینا رو پیدا کردم...خودت یکیشون رو دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

واقعا خوندن 209 صفحه حالت روزنامه ایش زمان برد اما بالاخره موفق شدم .
    خسته نباشی !
    1- وایرلس روتر هم داره ؟
    2 - یکی از دوستام می گفت برای نصب شدن Win Mob 7 در آینده روی این گوشی رام 1 می خواد که متاسفانه نمیشه صحت داره ؟
    3 - شایعه آومدن HD3 تا 3.4 ماه آینده چقدر درسته ؟
    با تشکر
    1- بله. میتونی با استفاده از اون از طریق یک گوشی موبایل دیگه یا یک لپ تاپ, با روتر این گوشی به اینترنت متصل بشی. اگه دقت میکردی میتونستی عکس های این سیستم رو (برای هم لپ تاپ و هم موبایل) که آقا مهدی زحمتش رو کشیده بودن ببینی.
    2- توی سایت معتبر gsm arena نوشته که نمیشه win phone 7 روش نصب کرد, ولی یک سری فیلم و عکس توی نت پخش شده که توش روی این گوشی نصب کردن. ولی به درستیش اطمینانی نیست
    3- احتمالش خیلی کمه. یک سری اطلاعات ازش پخش شده که هیچ کجا تائید نشده و اساتید امکان درست بودنش رو خیلی کم میدونن. ولی به هرحال, توی جی اس ام نوشته که اگه این اطلاعات درست باشه همه ی ما میریم لپ تاپ هامون رو میفروشیم !

6. 2 کاربر از fasters7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه دقت میکردی میتونستی عکس های این سیستم رو (برای هم لپ تاپ و هم موبایل) که آقا مهدی زحمتش رو کشیده بودن ببینی.
    البته منظورشون نینجای عزیزه

8. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من امروز رفتم hd2 بگیرم ولی بازم متاسفانه نشد .
    رفتم علائدین کل پاساژو گشتم و قیمت گرفتم که پایین ترین قیمت بدون گارانتی 590 بود با 8 گیگ رم . رفتیم بگیریم با یارو کلی چونه زدیم گفت این کف قیمته و پایینتر نمیام گفتم باشه بده سیم کارتمو گذاشت تو گوشی تا تست کنه . بعد گفت آقا من برای اینکه گوشیت سالم بشه و نمیدونم باطریش خراب نشه و ... خلاصه شرو کرد به دری وری گفتن و اینا باید رو گوشیت برنامه نصب کنم که میشه 45 هزار تومن و به قیمت گوشیت اضافه میشه .
    منم گفتم بابا من برنامه نمیخوام اصلا دوست ندارم رو گوشیم کسی برنامه نصب کنه . گفتن نه نمیشه و بدون برنامه نمیدیم که هر چی ما اسرار کردیم گفتم نچ نمیشه . منم گفتم پس منم نچ نمیشه نمیخوام .
    رفتیم یه جا دیگه که بگیریم و 590 قیمت داده بود اونم تا رفتیم گوشیو بگیریم تو دستمون گفت با بیمه نامه میشه 630 تومن که بیمه پارسه هست و نوسان برق و ضربه خوردگی و آب خوردگی و ... جزو بیمه میشه . گفت کلا گارانتی معنی نداره تو ایران و الان دیگه بیمه میکنن گوشیارو . ما هم گفتیم نمیخوایم . آخه میخواستیم دو تا بگیرم .
    خلاصه نگرفتیم دیگه.

یدونه دیگه هم بود که با گارانتی یاس و بیمه البرز بود و دسته دوم بود که 2 ماه کار کرده بود که فروشنده میگفت طرف بلد نیست باهاش کار کنه و میخواد بفروشه و 520 میدم که من ترسیدم بگیرم و نگرفتم .

نظر شما چیه ارزش داره بگیرم با برنامه با این قیمت؟

یه کمک دیگه ای که میخوام اینه که اصلا نمیدونم بین این و X10 کدومو انتخاب کنم میشه اونایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن ؟ برام حذف یکیشون سخته .
    Last edited by night lord; 06-05-2010 at 01:01.

10. 3 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

دوستان کیبورد sbp رو من نمی دونم از کجا باید برم فارسی اش کنم. (قبل از اینکه ویندوز مجدد بدم بزنن،خوب کار می کرد )همه چی رو تو گوشی فارسی کردم،skin فارسی رو هم مجددا overwrite کردم ،ولی اون تنظیم آخری(که مربوط به خود کیبورد است)،جاشو نمی دونم.
    Last edited by hirondelle; 06-05-2010 at 16:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رفتم علائدین کل پاساژو گشتم و قیمت گرفتم که پایین ترین قیمت بدون گارانتی 590 بود با 8 گیگ رم . رفتیم بگیریم با یارو کلی چونه زدیم گفت این کف قیمته و پایینتر نمیام گفتم باشه بده سیم کارتمو گذاشت تو گوشی تا تست کنه . بعد گفت آقا من برای اینکه گوشیت سالم بشه و نمیدونم باطریش خراب نشه و ... خلاصه شرو کرد به دری وری گفتن و اینا باید رو گوشیت برنامه نصب کنم که میشه 45 هزار تومن و به قیمت گوشیت اضافه میشه .
    منم گفتم بابا من برنامه نمیخوام اصلا دوست ندارم رو گوشیم کسی برنامه نصب کنه . گفتن نه نمیشه و بدون برنامه نمیدیم که هر چی ما اسرار کردیم گفتم نچ نمیشه . منم گفتم پس منم نچ نمیشه نمیخوام .
    رفتیم یه جا دیگه که بگیریم و 590 قیمت داده بود اونم تا رفتیم گوشیو بگیریم تو دستمون گفت با بیمه نامه میشه 630 تومن که بیمه پارسه هست و نوسان برق و ضربه خوردگی و آب خوردگی و ... جزو بیمه میشه . گفت کلا گارانتی معنی نداره تو ایران و الان دیگه بیمه میکنن گوشیارو . ما هم گفتیم نمیخوایم . آخه میخواستیم دو تا بگیرم .
    خلاصه نگرفتیم دیگه.

یدونه دیگه هم بود که با گارانتی یاس و بیمه البرز بود و دسته دوم بود که 2 ماه کار کرده بود که فروشنده میگفت طرف بلد نیست باهاش کار کنه و میخواد بفروشه و 520 میدم که من ترسیدم بگیرم و نگرفتم .

یه کمک دیگه ای که میخوام اینه که اصلا نمیدونم بین این و X10 کدومو انتخاب کنم میشه اونایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن ؟ برام حذف یکیشون سخته .

یه شماره فروشگاه برات پخ می کنم نزدیک به علادین .طرف من تا جایی که می دونم گارانتی دار میاره و لی سئوال ضرر نداره.من بهش یه دفعه گفتم گوشی رو برا یه شهرستانی می خوام که اصلا دوست نداره گوشی دست بخوره.به من اطمینان داد که چیزی روش نصب نمی کنه.به نظر کارش درسته اگه خبر گرفتی اططلاع بده.

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

خلاصه نگرفتیم دیگه.

یه شماره فروشگاه برات پخ می کنم نزدیک به علادین .طرف من تا جایی که می دونم گارانتی دار میاره و لی سئوال ضرر نداره.من بهش یه دفعه گفتم گوشی رو برا یه شهرستانی می خوام که اصلا دوست نداره گوشی دست بخوره.به من اطمینان داد که چیزی روش نصب نمی کنه.به نظر کارش درسته اگه خبر گرفتی اططلاع بده.

اگر از ما می شنوی hd2 .بعدا خودت فرقش رو می فهمی.htc این کارست

13. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک گوشی hd2 بخرم، ولی نقطه ضعف این گوشی فکرکنم دوام شارژ باتری اون باشه. در مقایسه با PPCهای دیگه دوام شارژ این گوشی چطور هست؟ مثلا اگر یه فیلم کامل divx رو با hd2 ببینی چند درصد شارژ باتری خالی میشه؟
    من زیاد با گوشی صحبت نمی کنم ( شاید روزی 5 دقیقه) و زیاد هم پیامک نمیدم، ولی برای فیلم دیدن، موزیک، بازی زیاد استفاده میکنم. با این شرایط شما hd2 رو به من توصیه میکنید؟
    Last edited by Hamid4777; 06-05-2010 at 13:54.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک گوشی hd2 بخرم، ولی نقطه ضعف این گوشی فکرکنم دوام شارژ باتری اون باشه. در مقایسه با PPCهای دیگه دوام شارژ این گوشی چطور هست؟ مثلا اگر یه فیلم کامل divx رو با hd2 ببینی چند درصد شارژ باتری خالی میشه؟
    من زیاد با گوشی صحبت نمی کنم ( شاید روزی 5 دقیقه) و زیاد هم پیامک نمیدم، ولی برای فیلم دیدن، موزیک، بازی زیاد استفاده میکنم. با این شرایط شما hd2 رو به من توصیه میکنید؟
    اینجوری که من در جریانم باتری این گوشی در حد و توان LCD 4.3 inches
    خوب عمل میکنه البته منم هنوز نخریدمش اما بد نیست یه نگاه به امار و ارقام بندازیم

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Battery Standard battery, Li-Ion 1230 mAh
    Stand-by Up to 490 h (2G) / Up to 390 h (3G)
    Talk time Up to 6 h 20 min (2G) / Up to 5 h 40 min (3G)
    Music play Up to 12 h

منبع : gsmarena

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

دوستان کیبورد sbp رو من نمی دونم از کجا باید برم فارسی اش کنم. (قبل از اینکه ویندوز مجدد بدم بزنن،خوب کار می کرد )همه چی رو تو گوشی فارسی کردم،skin فارسی رو هم مجددا overwrite کردم ،ولی اون تنظیم آخری(که مربوط به خود کیبورد است)،جاشو نمی دونم.
    کسی نیس به داد ما برسه؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •