یک بازی بیلیارد 8 بال به ما برسونید ثواب داره
اینم از چند تا بازی بیلیارد !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین از کدومش خوشتون میاد !! فکر کنم شماره 2 لمسی باشه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی. میشه در مورد سرعت گوشی هم نظرتون رو بگین لطفا؟ مثلا باز شدن گالری ، ویدئو ها و ... چون من امروز با یه گوشی ال جی ویوتی کار میکردم..جدا باز شدنش گالریش و بقیه چیزهاش عذاب آور بود. همینطور پیامک نوشتن با صفحه لمسیش به هیچ وجه جالب نبود. کلا ممنون میشم یه توضیحی در مورد سرعت عمل گوشی بدین...![]()
داداش وسطی که برای سامسونگ نیست نصب نشد بقیه هم دانلود نمیشه
داداش متاسفانه چون وقت تست کردن ندارم همین جوری کپی پست می کنم از سایت های خارجی !
اینم یه تست بزن ! این که نوشته بود مخصوصه 5230 استار هستش !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مدل گوشی من s5233a و فریمویرش s523ajvil1 هست.
ولی امکانات فارسی نداره.نه میتونم فارسی بنویسم نه بخونم.توی لیست زبانها هم فارسی نیست.
کسی میتونه کمک کنه؟فریم ویر جدید باید بریزم؟
دوستان معایب جزئی استار رو میشه بگید؟
من شنیدم وقتی پلیر روشن هست و موسیقی گوش میدی کلیدی واسه خروج نداره و به صورت بک گراند باقی میمونه.
وقتی داری موسیقی گوش میدین یا یک برنامه اجراست ایا میشه همزمان یک برنامه ی دیگر را اجرا کرد؟
راستشو بخوای من تنها عیبی که تو این گوشی دیدم اینه که وقتی آهنگ گوش میدی با اسپیکر و گوشی قفل میشه تا قفل باز نشه نه میتونه صدا رو کم و زیاد کنی نه میتونه ببندی!( بعضی وقتا رو اعصابه و نمیشه کمش کرد!
و اینکه برای قطع آهنگ باید Stop کنی چون به همون دلیلی که گفتی میره رو بک گراند. ولی باز اونجا اگه Stopکنی قطع میشه!
راستش در مورد سوال سومم پیش نیومده که چند تا برنامه رو باز کنم ولی شده که در حال اس ام اس دادن آهنگ گوش کردم یا مثلا آخرش این بود که آهنگ گوش میدادم و بازی میکردم بعد زنگ خورد جواب دادم.
ولی خوب زیاد مهم نیست!!!![]()
یه سوال دیگر رو هم اگه جواب بدید ممنون میشم.
شما بدون قلم راحت با این گوشی کار میکنید؟
جایی نیست که نیاز به قلم داشته باشید؟
فیلم رو چه جور و با چه کیفیتی نشون میده؟
3-اس ام اس دادن باهاش راحت هست یا سخت؟
4- پیام فارسی نوشتن باهاش چه جوره؟مثلا توی گوشیهای سامسونگ به این نحو بود که : برای حرف م مثلا شما شماره 8 را میزدی و یک کادر باز میشد که دوباره شماره 6 رو میزدی -توی این گوشی به همین نحو هست؟
5-دوربینش در چه حد هست؟کیفیتش مطلوبه؟
6- توی جعبش چه چیزایی وجود داره؟پ
7-سایر معایب و مزایا؟اگه شما دوباره گوشی بخواهید بخرید توی این رنج قیمت چه مدلی میخرید؟
سلام
1- این گوشی فارسی رو کامل ساپورت می کنه؟
2-مسیج هاشو می تونیم تو حافظه داخلی بریزیم؟
3- قیمتش الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)