سلام دوستان من مدرک فوق دیپلم دارم حالا می خوام ثبت نام کنم نمی دونم داخل قسمت مدرک چی رو انتخاب کنم !!!!!!
تجربی یا انسانی یا ریاضی یا سایر موارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوستان من مدرک فوق دیپلم دارم حالا می خوام ثبت نام کنم نمی دونم داخل قسمت مدرک چی رو انتخاب کنم !!!!!!
تجربی یا انسانی یا ریاضی یا سایر موارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یه مطلبی هم که الان زیاده در مورد شرکت کردن تو پزشکی و غیر پزشکی هست من بگم اونم این که بچه های ریاضی می تونن هم تو غیر پزشکی هم پزشکی شرکت کنن ولی نه تو غیر پزشکی تجربی یعنی اگه بخوان هم ریاضی امتحان بدن هم تجربی فقط می تونن تو قسمت پزشکی رشته تجربی شرکت کنن وه نه غیر پزشکیش !!!
از دوستان عزیز، کسی می تونه به من بگه شهریه رشته های مهندسی نفت (در هر سه گرایش) در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین واحد تهران-جنوب چقدره؟
در ضمن کسی می دونه شهریه رشته "فناوری اطلاعات" دانشگاه آزاد واحد تهران-جنوب چقدره؟
شما کار شناسی ناپیوسته ثبت نام کنین
اونجا دیگه مدرک مشخصه دیگه...
اگه نیست همون سایر رو بزنین
آقا چرا شیمی کاربردیو نمیذاره واسه ریاضی انتخاب کرد!!
سلام.
میگم بسیج فعال بودن واسه دانشگاه آزاد چه مزیت هایی داره؟!
(تنها هدف من و n نفر دیگه که بسیج فعال میگیرند همین امتیازاتش وگرنه لع... به ...)
همش امتیازه.
با این سهمیه 100 درصد قبولین
همین کارت بسیج فعال معمولی دیگه؟!
یعنی چی 100 درصد قبولید؟! اینطوری که کل ملت میرن هر جا که میخوان...
البته من سومم.
بعد باید چیکار کنم واسش؟ فقط تیکشو بزنم؟!
------
مگه ما کم زحمت کشیدیم واسه پی ریزی نظام؟ : دی باید هم قبول شیم...با این سهمیه 100 درصد قبولین![]()
Last edited by sepehr_x50; 04-03-2010 at 22:26.
از دوستان عزیز، کسی می تونه به من بگه شهریه رشته های مهندسی نفت (در هر سه گرایش) در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین واحد تهران-جنوب چقدره؟
در ضمن کسی می دونه شهریه رشته "فناوری اطلاعات" دانشگاه آزاد واحد تهران-جنوب چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)