تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 1024 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم
    كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش
    این جدول رو یکی از شما میتونه اسکن کنه؟

مرسی

2. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    شرمنده شاید این سوال هایی که من میپرسم قبلا" پرسیده شده باشه ولی بهم حق بدید حوصله نداشتم 207 صفحه بخونم

1.من بخاطر بیخیال تا حالا خیلی خوب درس نخونم ( البته یکم خوندم ولی نه در اون حد )
    2. چون خوب درس نخوندم توی آزومون های قلمچی همون حدود 5000 هزار تراز میزنم ( خودتون میدونید که خیلی پایینه )
    3.خیلی از درس خوندن دلسردم احساس میکنم هرچیم بخونم بازم ترازم در حد همین 500 هزار بیشتر نمیشه .
    4.خدا معلم ریاضی سال اول دبیرستانمونو خیر نده گند زد توی همه ی درس ریاضی و از همون حالا تا الان من توی ریاضی میلنگم
    5.نمیدونم چرا ولی اصلا" نمیتونم توی یه روز اون برنامه ای که برای خودم چیدم درس بخونم
    6.راستی من امسال میرم پیش تجربی

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب حالا با این حرفایی که زدم از کسایی که میتونن کمکم کنم میخوام یه لطفی در حق من بکنن و یکمی کمکم کنن چیکار کنم تا این مشکلاتمو رفع کنم . راستی والا خنگم نیستم پشت کار ندرام
    با تشکر از همه
    بابل ایرانی

1.
    مهم نيست...اول ساعت مطالعه اي رو كه در حال حاضر داري پيدا كن فرض مي كنيم 1 ساعت در روز باشه ساعت مطالعه ي فعلي شما...تا امروز 1 ساعت مي خوندي هفته ي جديد بايد 1 ساعت به ساعت مطالعه ت اضافه كني و هر روز بين 1 تا 2 ساعت درس بخوني...هفته ي بعدش ساعت پايه ي مطالعه ت مي شه 2...با يه ساعت اضافه مي شه 3 ساعت كه بايد سعي كني ساعت مطالعه ت به 3 برسه و از 2 ساعت هم ديگه كمتر نشه...همين طوري هفته به هفته اگه به ساعت مطالعه ت اضافه كني اواخر آبان ساعت مطالعه ت مي رسه به 10 ساعت در روز كه يه زمان ايده آل(مي شه 50 ساعت در هفته كه 10 ساعت نسبت به زمان ايده آل بيشتره)...حتما فكر مي كني اين طوري خيلي ديره نه؟! اما فرض كنيم از همين امروز 10 ساعت بخوني فوقش 3 روز مي خوني روز چهارم بر مي گردي يه هفته بعد نگران مي شي باز 10 ساعت مي خوني فقط براي 3 يا 4 روز و دوباره مي شي بدتر از الان...حالا اواخر آبان چي داري:يه دنيا استرس و ياس و نا اميدي......

*:البته صد در صد شما بيشتر از يه ساعت در روز درس مي خوني و شايد بتوني در هفته 1/5 ساعت به ساعت مطالعه ي روزانت اضافه كني و تا اواخر مهر خيلي راحت برسي به اون هدفت...شايد هم براي شما تا آخر آذر طول بكشه اين كار واست در كل خودت بايد خودت با توجه به توانايي هات راهي رو انتخاب كني كه دوباره تو رو برنگردونه سر خونه ي اول!

*:ساعت مطالعه تو به صورت هفتگي افزايش بده نه روزانه...يه عده ميان مي گن هر روز مثلا 10 دقيقه به ساعت مطالعه م اضافه مي كنم ولي اين روش معمولا احتمال عملي نشدنش زياده و خوب جواب نمي ده

2.اشكالي نداره...سعي كن آزمون بعدي يك يا دو تا از درسارو بهتر از قبل بخوني و بهتر جواب بدي (بدون اينكه بقيه رو ضعيف تر از قبل بزني) حتما ترازت بالاتر مي ره...آزمون بعدي 2-3 ساعت در روز به ساعت مطالعه ت اضافه مي شه مي توني با حفظ وضعيت ساير دروس باز 2 درس ديگه به اون 2 درسي كه قرار بود بهتر جواب بدي اضافه كني و اين بار 3 تا درسو خوب جواب بدي...بعد از چند آزمون مي بيني كه بايد همه ي درسارو بهتر از الان جواب بدي در كنار اون ساعت مطالعه ت رو هم به تدريج زياد كردي و توانايي اين كارو داري...مطمئن باش اگه قدم به قدم بري مي توني ترازت رو به 8000 هم نزديك كني

3.دلسرد نباش...ذره ذره خودتو تغيير بده تا جايي كه بالاخره از نتيجه ي كارت راضي بشي

4.
    من رياضي سال اول شدم 13.5...راهنمايي رياضيم خوب بود اما سال اول رفتار دبيرمون خيلي روحيمو آورد پايين حاضر نبودم سر كلاساش بشينم چه برسه به اينكه درس بخونم ولي سالاي بعدش هيچ مشكلي نداشتم و امتحاناي پاياني دوم و سومو 19 و 18.5 شدم تازه معلم سال دوم مون امتحاناش سخت تر بود....من فكر مي كنم به قول دوستمون دارين تلقين مي كنين به خودتون كه رياضي تون ضعيفه ...مشكلات ديروز نمي تونه باعث شه امروز تلاشي نكينم...اگرم واقعا مشكل داري مي توني يه معلم بگيري فقط در حد چند جلسه تا مفاهيم رو بهت توضيح بده بقيه شو(نكات و جزئيات) خودتم مي توني بخوني هر چند من فكر مي كنم اگه گام به گام از اول شروع كني به خوندن (از ساده ترين مباحث) خيلي راحت هم اعتماد به نفست بالا مي ره و هم اگه واقعا مشكل خاصي داشته باشي حل مي شه...

5.
    براي يه روزت برنامه نچين...يه برنامه ي كلي داشته باش (مثلا برنامه ي همون آزموني كه داري توش شركت مي كني) و هر روز سعي كن بخشي از اون برنامه رو انجام بدي هر چقدر كه مي توني...وقت تو تلف نكن ولي خودتم تحت فشار نذار...تلاش كن ولي نه با ترس و فشار و استرس بلكه با آرامش و اطمينان...من مطمئنم شما در حد 6000 درس مي خوني كه مياري 5000...از بد مي ترسي ولي اين طوري بدتر به سرت مياد متاسفانه

6.تو مدرسه ي ما تعداد دانش آموزان تجربي كه جهش قابل ملاحظه در سال آخر داشتن بيشتره...دليل شو نمي دونم چون آشنايي زيادي با كنكور تجربي نداره ولي احساسم اينه كه دانش آموزان تجربي راحت تر مي تونن تو سال آخر ضعفاي سال قبل شونو جبران كنن...اميدوارم كه شما هم يكي از اينا باشين البته اگه خودتونم اميدوار باشين همين طور مي شه

صد در صد حرف شما درسته...عامل اصلي پشتكاره و گرنه از نظر استعداد هيچ كس بهتر يا بدتر از بقيه نيست

این جدول رو یکی از شما میتونه اسکن کنه؟

مرسی
    تا شب يه نمونه شو مي كشم و مي ذارم اينجا (تو ويرايش همين پست) ولي مطمئنا جدول شخص شما با مال من يا دوستان ديگرمون متفاوت خواهد بود چون روش و مراحل مطالعه ي هر كس با مال اون يكي فرق مي كنه

------------------------------------------
    متاسفانه ديروز وقت نشد بكشم اين جدولو...واسه همين تصوير جدول خودمو مي ذارم (ببخشيد كه دير شد)...توضيحاتشم پايين گذاشتم

توضيحات:

م1:يادگيري اوليه
    م2:حل تمرينات و مثال هاي كتاب و دفتر
    م3:حل تست هاي فرد كتاب اول
    م4:حل تست هاي زوج كتاب اول
    م5:حل تست هاي فرد كتاب دوم
    م6:حل تست هاي زوج كتاب دوم
    م7:حل تست هاي علامت دار مراحل قبل
    Last edited by farzaneh*f; 08-09-2009 at 12:49.

4. 7 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش
    من کتابش رو خریدم اما هنوز وقت نکردم بخونمش. این چرخه رو که تموم کردم میرم سرش. بعد در موردش بیشتر میبحثیم.

با سلام خدمت همه ی دوستان
    شرمنده شاید این سوال هایی که من میپرسم قبلا" پرسیده شده باشه ولی بهم حق بدید حوصله نداشتم 207 صفحه بخونم

1.من بخاطر بیخیال تا حالا خیلی خوب درس نخونم ( البته یکم خوندم ولی نه در اون حد )
    2. چون خوب درس نخوندم توی آزومون های قلمچی همون حدود 5000 هزار تراز میزنم ( خودتون میدونید که خیلی پایینه )
    3.خیلی از درس خوندن دلسردم احساس میکنم هرچیم بخونم بازم ترازم در حد همین 500 هزار بیشتر نمیشه .
    4.خدا معلم ریاضی سال اول دبیرستانمونو خیر نده گند زد توی همه ی درس ریاضی و از همون حالا تا الان من توی ریاضی میلنگم
    5.نمیدونم چرا ولی اصلا" نمیتونم توی یه روز اون برنامه ای که برای خودم چیدم درس بخونم
    6.راستی من امسال میرم پیش تجربی

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب حالا با این حرفایی که زدم از کسایی که میتونن کمکم کنم میخوام یه لطفی در حق من بکنن و یکمی کمکم کنن چیکار کنم تا این مشکلاتمو رفع کنم . راستی والا خنگم نیستم پشت کار ندرام
    با تشکر از همه
    بابل ایرانی
    1. خب از الانم که به فکر افتادی خیلی خوبه. مهم اینه که اونقدرها وقت از دست ندادی. گذشته رو که نمیتونی برگردونی، پس از حالا وقتشه. از همین فردا شروع کن که 1 روزم دیرتر نشه.
    2. من قلمچی ننوشتم اما حالا هرچی بود گذشت. به خودت قول بده که بعدی رو جبران میکنی.
    3.تلقین خیلی بزرگیه این یکی! منم وسط همین سال سوم، همین حس رو پیدا کردم! میدونم چقدر بده! احساس خنگی میکردم! اما بعدش گفتم هرچی شد، شد. من تلاشمو میکنم. بعدم نمره هام دوباره اومد بالا.
    4.این جزو بهونه هاییه که وقتی اعتماد به نفس رو از دست میدی، میاری. اونی که اعتماد به نفس داره میگه: "با اینکه معلمه خوب نبود، اما من تونستم از بچه های دیگه ای که همون معلم رو داشتن، بزنم جلو!"

5.میشه برنامه ت رو بگی چیه؟

6. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش
    راستی این کتاب خیلی کتاب خوبیه نویسندش برایان تریسی مشهوره و در مورد چه جوری انجام دادن کارا و زمان بندی و ایناس

پیشنهاد میکنم حتما بخرین و بخونینش

کساییم که گیر نیاوردن بخونن این لینکشه میتونین دانلود کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 8 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام.
    اول بگم که ایشالله هرکی این شبا دعا میکنه خدا براش براورده کنه،هرکی هم دعا نمیکنه خب خدا خودش بفهمه براورده کنه.
    یه مطلب شنیدم از پشتیبان قلمچی گفتم اینجا بزارم ،شاید بدرد 1کی خورد.پشتیبانم(بچه خوبیه)میگفت که به تراز بالای خودتون(هرچند مال من بالا نیس) تو تابستون امیدوار بشین ولی دل نبندین.منظورش این بود که بیشتر برای آزمودن خودتون امتحان بدین.1مثال هم زد گفت همین الان 1 کارنامه جلومه که ترازش 4800 ولی رتبش 9000(بین 20000) میگفت با همین تراز از مهر به بعد یقینا رتبش خیلی بالاتر میره.
    کلا منظورش این بود که بچه ها تو تابستون زیاد جدی نیستن.ترازتو خیلی جدی نگیر.

10. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر من که الان برای کلاس رفتن و آزمون دادن زوده.الان فقط باید آدم خودش بشینه کتاب ها رو بخونه.کسی راجع به کتاب های کمک آموزشی گاما چیزی شنیده؟ می گن خیلی کامل و مفهومین...

داره خودمونی میشه melody70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میدونید آدم باید هم ترازو جدی بگیره هم نگیره
    اگه جدی نگیره 2حالت داره اگه ترازش بالا باشه ممکنه بخاطر جدی نگرفتن اعتماد به نفسو از دست نده اگرم پایین باشه که ممکنه به زور دلداری به خودش همون روند قبل رو پیش بگیره و تا آخر سال اوضاع بدتر بشه
    اما اگه خیلی هم جدی بگیره یا مغرور میشه یا میره واسه ی خودکشی
    به نظرم الانا که خیلی بچه ها توی جو درس نیستن بهتره خودتونو با بچه های هم کلاسیتون که خبر دارید دارن خیلی درس میخونن یا حداقل از مدل درس خوندشون خبر داید مقایسه کنید ببینید در حد خودتون نتیجه میگیرید یا نه؟ ببینید سوالایی که غلط دارید چیا بودن آیا چیزایی بون که خارج از کتاب و یه جورایی خارج از مدل کنکوره (هرچند که توی کنکور هیچ چیز غیر ممکن نیست بد نیست به همه چیز یه سرکی بکشید)یا اشتباه محاسباتی(من خودم این مورد وحشتناک زیاد داشتم حتی سر جلسه کنکور)یا هزار و یه مورد دیگه
    جملاتو خطاب به جمع نوشتم چون جناب mazgمنظورشون به جمع بود منم خواستم جوابم فردی نباشه
    موفق باشید

13. 3 کاربر از melody70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها . من امسال کنکور دادم . رشتم هم انسانی بود . خدا رو شکر هم بد نشدم . راستش می خواستم بدونم کسی میدونه که برای قبولی مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟؟ اصلا آخرین نفر قبول شده پارسال تو این رشته رتبش چند بوده؟؟؟ اهان یادم رفت رتبم رو بگم شدم 295

اگه یکی جوابمو بده خیلیییییییییییییی خوشال میشم هاااا

با 295 قبولی
    من پارسال با 511 قبول نشدم حتی علامه و شهید بهشتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا کتاب سبز ادبیات گاج به طور کامل تست هم داره؟ یا باید کتاب میکرو طبقه بندی رو هم بگیریم؟
    الان من میکرو طبقه بندی رو گرفتم و سبزشم میخوام بگیرم. این میکرو طبقه بندی رو اضافی گرفتم؟

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

گاج سبزا تستای گاج سفید رو کامل دارن البته بدون پاسخ تشریحی که پاسخا رو از جلد 2 گاج سفید میتونین بخونین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •