خواهش میکنم کمک کنید دوستان![]()
خواهش میکنم کمک کنید دوستان![]()
دوست عزیز بگو تلویزیون رو بیشتر واسه دیدن فیلم میخوای یا گیم و فیلمهای HD
به نظر من اگر پلاسما میخوای 42 اینچ V 20 پاناسونیک بهترین پلاسمای موجد بازاره با قیمتی حدود1700
اگر هم حتمآ ال سی دی میخوای که دیگر اساتید راهنمایی کنند![]()
واسه فیلم و ماهواره میخام
سامسونگ خوب نیست؟؟
ال سی دی سامسونگ خوبه البته تو اون رنج قیمت نمیدونم چه مدلیشو میتونی بگیری
ولی اگر پلاسما میخوای پاناسونیک حرف اول رو میزنه![]()
سلام نظرتون در مورد c6960 سامسونگ 40 اينچ چيه گزينه ي مناسبي مي تونه باشه معايب و محاسنش چيه؟؟؟؟
EX700.یا NX700 سونی سایز40 مشخصات:BE3 BRAVIA ENGINE / Edge LED / USB/ Motionflow100 Hz/BRAVIA sync /hdmi 4 /ambient sensor /ECO SETTINGS / Fhll HD 1080 / LIVE COLOUR / MPEGNOISE REDUCTION /Intelligent Picture pLUs\
c6960سامسونگ سایز40 اسکن تصویر100هرتزfull HD/ اتصال به شبکه کامپیوتری LAN/ دو ورودی usb movie/ گیرنده wifi/ پانل فوق شفاف ULTRA CLEAR PANEL / تصویر در تصویر در HDMI/ چهار ورودی HDMI/ ورودی PC/ قابلیت انطباق 400Hz/ سیستم ANY NET/ خروجی هدفون/ موتور پردازشگر HYPER REAL ENGINE /کنتراست تصویر 7000.000.1
LC-40LE820Mشارپ سایز 40 /پانل LED ژاپنی / FULL HD 1920+1080 / نسل دهم پانلX Genتکنولوژی UV2A / پانل چهار رنگ RGB Y/ مگا کنتراست / 100 /120 Hz / خروجی LAN DLNA POHTO MUSIC/ خروجی صدا 35W / پانل 10 بینی/ HDMMIتا 4/ پخش DIVXبه صورت HD/
SRS TRU Surround hd/ usb/
کدام گزینه بهتر است برای وصال کردن به PCو xbox 360و پخش فیلم از طریق PC
ممنون بابت توضيحاتي که ارائه کرديد.
متأسفانه يا خوشبختانه اين مدل رو همونطور که حدس ميزدم نتونستم تو ايران پيدا کنم، منتها نظر بعدي ام روي AOC V22t و AOC V24t بود که از بين اين دو هم مدل V22t رو تونستم گير بيارم و الان سفارش خريد دادم، فردا ميرسه دستم. مشخصاتش رو ديدم به نظر خوب ميرسه و قيمت مناسبي هم داره.
-خواهش ميكنم اميدوارم از خريدتون راضي باشين
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
-توي led هاي غير 3d سام بهترين گزينه ممكن هست تصويرش هم كاملا مشابه c8000 هست
-در مورد معايب خوب شايد صداي ضعيف تر نسبت به ال سي دي ها
-ال اي دي حاشيه اي بودن هر چند توي اين مدل كاملا بهتر از c6200 كار شده
-ديزاين خوب وشكيل
-امكانات خوب
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
-در مورد vs پلاسما وال سي دي به حد كافي بحث شده و تا حدود زيادي به سليقه شما هم بستگي داره
-با اين حال در رنج قيمت شما پانا v20 منتها 42 اينچ ميتونه گزينه بسيار خوبي باشه
-البته با كمي بيشتر ميتونيد 50 اينچ پلاسماي سري 4 سام رو هم تهيه كنيد
-در مورد ال سي دي سام هم فكر ميكنم samsung c550 گزينه مناسبي براي اينچ وقيمت شما باشه
-در مورد سامسونگ ها نه اتفاقا اكثزا made by samsung هستند ويا مالزيايي نهايتا چند مدلي از سري هاي F فكر ميكنم كره اي بودند كه قيمت هاي نجومي هم داشتند
-مسلم خان برادر شما اين تاپيك رو بخون خالي از لطف نيست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به نظرم مشكل صدا رو ميشه با سينماي خانگي حل كرد ، جدا از بحث قيمت، اين مدل از سامسونگ مناسبتره يا 42lcd660 ال جي ممنون مي شم مختصر توضيح بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)