اینجا تاپیک مشاوره ی خرید لپ تاپ اپل نیستا !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا تاپیک مشاوره ی خرید لپ تاپ اپل نیستا !
پس تاپیک چی هست؟؟
گفتگو و تبادل نظر در مورد محصولات اپل
مدل خوبی هست همه محصولات اپل ارزش خریدن داره از هدفونش بگیر تا مک بوک پرو اگه کار گرافیکی سنگین نمیخوای انجام بدی مدل خوبی هست ولی اگه می خوای انجام بدی بشین یه خورده بیشتر پول جمع کناگه انتظاراتت رو از لپ تاپ میگفتی بیشتر می تونستم راهنماییت بکنم در مورد قیمتشم برو سایت نقش همه قیمت هارو نوشته اگر هم دقیق تر میخوای و تهران هم هستی یه سر به پایتخت بزن
سلام دوستان مي خواستم يه مدل از لب تاپ هاي apple كه كانفينگش در حد lenovo y570 باشه بهم معرفي كنيد كانفينگ y570 اينه
cpu core i7 2630qm
ram 6gig
hard 750 gig+64gig ssd
kart gerafic gforce 555 1gig
display 15.6"
bluray
usb 3
ممنون مي شم كمكم كنيد گرافيكش برام مهمه لب تاپو واسه كاراي طراحي مي خوام در ضمن قيمتش چنده؟ راستي اين نرم افزارها روش نصب مي شن؟
اگه بخواي از دبي بيارن كيف و موس هم روش هست شنيدم يهipad هم اشانتيون روشه راسته؟
723 به این نزدیکه و مدل عادی عینا مثل این نیست مگر کاستم سفارش بدی
قیمتش حدود 2600
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون 6 ماه پیش یکی از بچه های همین تاپیک رفته بود دبی قیمت گرفته بود 2850 میدادن که از اینجا هم گرون تر بود، یه آی پد که خودش حداقل 1 میلیون قیمتشه، هیچ جا همچین اشانتیونی نمی ده
ممنون از راهنماييت اين مدل كارت گرافيكش چطوره در حد كارت هاي high rang هست يا پايين تره بعد منظور از كاستم سفارش دادن چيه يعني اينكه به شركتش سفارش بدم كه با اين كانفينگ برام توليد كنه؟ كيف و موس داره يا بايد جداگونه خريد؟راستي usb 3 داره؟ اين مدلهاي mac air هم براي كاراي گرافيكي بالا خوب هستن مثلا براي كاراي طراحي؟
بیا تو این تاپیک
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید ، من دیروز رفتم asus n53sv بخرم یهو جو گرفت یه اپل mc700 گرفتم)
حالا میخواستم بدونم (با توجه به اینکه اولین باره مک کار میکنم) چطوری میتونم اپل استور مک و باز کنم و دانلود کنم ؟ آیا اصلا با آیپی ایران ممکن هست ؟
ممنون![]()
سلام
دوستان من با C# کار میکنم و معتاد ویژوال استدیو هستم. خود ویژوال استدیو روی مک نصب میشه؟(مک بوک ایر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)