تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 261 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هفته پیش پاساژ رضا 290 قیمت گرفتم. فقط یه مغازه داشت
    تو پایتخت هم 310 قیمت گرفتم اونجا هم فقط یه مغازه داشتش
    ولی خودم در نهایت از ایرانیان گرفتم 290 البته wd element play ونه LIVE Hub ، خداییش با این قیمتهای نجومی هارد یه ترابایت هم یه ترابایته اگر می خاستم هارد 2 ترا بگیرم باید 245 تومن هزینه میکردم ، اصلا من برای خرید هارد رفته بودم که wd element play گرفتم یکمی کند هستش ولی ارزش داره همینکه بدون نیاز به کامپیوتر میشه از روی فلش فیلم و موسیقی رو توش کپی کرد کلی ارزش داره . حیف که شبکه نمیشه .
    دوست عزيز شما هارد دارش رو خريدي؟؟؟ خوب قيمت هارد 1 ترابايت هم همون هست يه هارد جدا بخري كه بهتره همه جا استفاده ميكني. مالتي مديا هم كه بدون هاردش 160 تومان الي 170 هست.
    Last edited by mrmostafa; 01-01-2012 at 14:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما هارد دارش رو خريدي؟؟؟ خوب قيمت هارد 1 ترابايت هم همون هست يه هارد جدا بخري كه بهتره همه جا استفاده ميكني. مالتي مديا هم كه بدون هاردش 160 تومان الي 170 هست.
    من یک هارد 2 ترا باید میگرفتم برای کارم لازم میشد. اونهم 245 تومن بود بجاش این رو گرفتم و هاردهای قبلیم رو برای کارم استفاده کردم. ما TV ال جی داریم تقریبا همه فرمتها رو هم با زیر نویس فارسی پخش میکنه اصلا به این وسیله نیاز نداشتم.

3. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یک هارد 2 ترا باید میگرفتم برای کارم لازم میشد. اونهم 245 تومن بود بجاش این رو گرفتم و هاردهای قبلیم رو برای کارم استفاده کردم. ما TV ال جی داریم تقریبا همه فرمتها رو هم با زیر نویس فارسی پخش میکنه اصلا به این وسیله نیاز نداشتم.
    دوست عزیز Tv LG شما مدلش چی هست؟؟ وای فای و بلوتوس اینا داره؟؟؟ پورت لن؟؟؟ چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟ زیر نویس رو هم نشون میده فارسی؟!! منم ترجیح میدم به جای این دستگاه یه Tv digital بگیرم که کارائیهای دیگه هم داشته باشه در اتاقم روی دیوار نصب کنم و لپ تاپ و pc رو بهش وصل کنم از دورتر کار کنم و هم Tv داشته باشم هم مالتی مدیا خوب

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با wd tv live hd میشه ۳ بعدی دید؟
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فروش یک عدد وسترن دیجیتال مدیاپلیر لایو درحد آک تمیز وسالم .فقط یک هفته استفاده شده.باگارانتی سازگار .قیمت فروش 100 تومان+هزینه پست5تومان.
    شماره موبایل بده در موردش صحبت کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو رو خدا کمک

سلام . من میخواستم این دستگاه را با کامپیوترم شبکه کنم . چند روز پیش با یک لپ تاب و سیم کوچیک شبکه امتحان کردم دیدم مثلا اگر یک درایو را کامل بزنی برای شیر تو لپ تاب کل درایو میاد توی این دستگاه (WD TV LIVE ) . بعدش رفتم یه کابل 20 متری برای کامپیوترم خریدم و وصل کردم . ( ویندوز ویستا نصب دارم روش ) .

هر کاری میکنم یک درایو کلا نمیاد توی این دستگاه و فقط توی این ویندوز من که ویستاس پوشه Public میاد در حالی که من به طور دقیق ( همونکاری که قبلا روی لپ تابمالبته با ویندوز 7 بود کرده بودم ) این عملیات شیر کردن را انجام دادم ولی باز درایو ها نمایان نمیشه توی WD .

میخواستم سوال کنم مشکل از کجاس ؟ ویندوز ویستا مشکل داره ؟؟ یه چیزایی دیدم که نوشته اگه میخواید درایو های دیگه شیر بشه و پوشه Public نباشه چیکارا بکنید که سر در نیاوردم خواهشا راهنمایی کنید

خواهشا کمک کنید . یک دنیا تشکر
    Last edited by smtp1000; 03-01-2012 at 00:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من امروز wd tv live رو ۱۶۰ گرفتم. اواژنگ

9. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من امروز wd tv live رو ۱۶۰ گرفتم. اواژنگ
    از كجا گرفتي؟؟؟ البته من كه يه Tv digital شارپ دارم ميگيرم كه همه اين امكانات داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام این دستگاه رو بخرم
    فقط یه سوالی داشتم تلویزیون من 21 سونی معمولی هست و سوکت کامپوزیت و کامپوننت هم داره
    این دستگاه بهش میخوره؟ اگه کسی فیلمهای با رزولیشن 538*1280 باهاش دیده بگه چطور بوده تصویر زیاد کوچک نباشه؟
    وکیفیتش هم چطوره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از كجا گرفتي؟؟؟ البته من كه يه Tv digital شارپ دارم ميگيرم كه همه اين امكانات داره .
    پاساژ ایران .

سلام دوستان من میخوام این دستگاه رو بخرم
    فقط یه سوالی داشتم تلویزیون من 21 سونی معمولی هست و سوکت کامپوزیت و کامپوننت هم داره
    این دستگاه بهش میخوره؟ اگه کسی فیلمهای با رزولیشن 538*1280 باهاش دیده بگه چطور بوده تصویر زیاد کوچک نباشه؟
    وکیفیتش هم چطوره؟
    ممنون
    اره میخوره. کامپوننت ۱ به ۳ رو ازش استفاده کردم. روی تی وی hd و کیفیت خیلی خوبه. ولی نمیدونم روی تی وی های غیر hd چطور نشان داده میشه . در تاپیک live hub یکی از بچه ها روی crt تست کرده و خیلی راضیه. من خودم میخوام بدونم روی پروژکشن قدیمی چطور نشان داده میشه .

13. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •