دوست عزيز شما هارد دارش رو خريدي؟؟؟ خوب قيمت هارد 1 ترابايت هم همون هست يه هارد جدا بخري كه بهتره همه جا استفاده ميكني. مالتي مديا هم كه بدون هاردش 160 تومان الي 170 هست.
دوست عزيز شما هارد دارش رو خريدي؟؟؟ خوب قيمت هارد 1 ترابايت هم همون هست يه هارد جدا بخري كه بهتره همه جا استفاده ميكني. مالتي مديا هم كه بدون هاردش 160 تومان الي 170 هست.
Last edited by mrmostafa; 01-01-2012 at 14:32.
من یک هارد 2 ترا باید میگرفتم برای کارم لازم میشد. اونهم 245 تومن بود بجاش این رو گرفتم و هاردهای قبلیم رو برای کارم استفاده کردم. ما TV ال جی داریم تقریبا همه فرمتها رو هم با زیر نویس فارسی پخش میکنه اصلا به این وسیله نیاز نداشتم.
دوست عزیز Tv LG شما مدلش چی هست؟؟ وای فای و بلوتوس اینا داره؟؟؟ پورت لن؟؟؟ چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟ زیر نویس رو هم نشون میده فارسی؟!! منم ترجیح میدم به جای این دستگاه یه Tv digital بگیرم که کارائیهای دیگه هم داشته باشه در اتاقم روی دیوار نصب کنم و لپ تاپ و pc رو بهش وصل کنم از دورتر کار کنم و هم Tv داشته باشم هم مالتی مدیا خوب
شماره موبایل بده در موردش صحبت کنیم.
تو رو خدا کمک
سلام . من میخواستم این دستگاه را با کامپیوترم شبکه کنم . چند روز پیش با یک لپ تاب و سیم کوچیک شبکه امتحان کردم دیدم مثلا اگر یک درایو را کامل بزنی برای شیر تو لپ تاب کل درایو میاد توی این دستگاه (WD TV LIVE ) . بعدش رفتم یه کابل 20 متری برای کامپیوترم خریدم و وصل کردم . ( ویندوز ویستا نصب دارم روش ) .
هر کاری میکنم یک درایو کلا نمیاد توی این دستگاه و فقط توی این ویندوز من که ویستاس پوشه Public میاد در حالی که من به طور دقیق ( همونکاری که قبلا روی لپ تابمالبته با ویندوز 7 بود کرده بودم ) این عملیات شیر کردن را انجام دادم ولی باز درایو ها نمایان نمیشه توی WD .
میخواستم سوال کنم مشکل از کجاس ؟ ویندوز ویستا مشکل داره ؟؟ یه چیزایی دیدم که نوشته اگه میخواید درایو های دیگه شیر بشه و پوشه Public نباشه چیکارا بکنید که سر در نیاوردم خواهشا راهنمایی کنید
خواهشا کمک کنید . یک دنیا تشکر
Last edited by smtp1000; 03-01-2012 at 00:38.
از كجا گرفتي؟؟؟ البته من كه يه Tv digital شارپ دارم ميگيرم كه همه اين امكانات داره .
سلام دوستان من میخوام این دستگاه رو بخرم
فقط یه سوالی داشتم تلویزیون من 21 سونی معمولی هست و سوکت کامپوزیت و کامپوننت هم داره
این دستگاه بهش میخوره؟ اگه کسی فیلمهای با رزولیشن 538*1280 باهاش دیده بگه چطور بوده تصویر زیاد کوچک نباشه؟
وکیفیتش هم چطوره؟
ممنون
پاساژ ایران .
اره میخوره. کامپوننت ۱ به ۳ رو ازش استفاده کردم. روی تی وی hd و کیفیت خیلی خوبه. ولی نمیدونم روی تی وی های غیر hd چطور نشان داده میشه . در تاپیک live hub یکی از بچه ها روی crt تست کرده و خیلی راضیه. من خودم میخوام بدونم روی پروژکشن قدیمی چطور نشان داده میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)