بهترين روزولشن 352×680 هستش كه كاملا سازگاره![]()
بهترين روزولشن 352×680 هستش كه كاملا سازگاره![]()
بچه ها دستتون درد نکنه . من موفق شدم فایل هارو بدون افت کیفیت به هم بچسبونم .اماااااا . . .
اما مشکلی که وجود داره اینه که هرکاری می کنم و هرچی تنظیمات رو عوض میکنم بازم فایل نهایی دارای حجم بیشتری میشه .
مثلا دو فایلی که ادغام کردم روی هم 67 مگابایت حجم داشتن که بعد از ادغام ، حجم فایل نهایی 88 مگابایت شد .
در قسمت video option حتی bit rate رو روی 2440 که پیش فرض خود برنامه هست گذاشتم ولی بازم حجمش زیاد شد. سایز رو هم چه روی 480 * 640 چه روی Orginal هیچ تغییری در حجم ایجاد نکرد .
امیت این مشکل به خاطر اینه که وقتی این برنامه دو فایل که روی هم 67 مگابایت هستن رو بکنه یه فایل 88 مگابایتی ، مسلماً فایل های حجیم تر رو پرحجم تر از اینها می کنه و این از نظر حافظه به صرفه نیست .
خوب وقتي خودش D1 ميگيره ماهم به D1 ميتبديلونيم ديگه دااش![]()
شما DIVX رو هم امتحان كن شايد سايزش كمتر شد. يه چيز ديگه. با BIT RATE كمتر هم ميشه نتايج خوب گرفتا. با وجود اينكه LCD گوشي 240*400 هستش رزولشن بالا توي گوشيتون معني نداره
Last edited by S_ALI_A; 01-07-2010 at 11:18.
با كدوم نرم افزار چسبونديش...؟![]()
بذار برات یه مثال بزنم
یه دوربین هندی کم رو در نظر بگیر که با کیفیت HD فیلمبرداری می کنه
شما وقتی فیلم رو داخل LCD خود دوربین می بینی، متوجه کیفیت HD اون می شی؟؟؟
یه مثال دیگه
همین گوشی KC910 با کیفیت 3264x2448 pixels عکاسی می کنه. ولی شما داخل LCD گوشی تفاوت عکس رو با یه عکس 1024×768 متوجه می شی؟؟؟
نتیجه: حالا درسته کیفیت فیلمبرداری گوشی بالاست.... ولی لزومی نداره که برای تماشای فیلم داخل گوشی، با همون کیفیتی که خود گوشی فیلمبردای می کنه، ما هم تبدیل کنیم... باید بر اساس قدرت LCD فیلم رو تبدیل کرد
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
با این می تونی
Total Video Converter
حالا دوستمون رو نمی دونم با چی تبدیل کرده
مثل اينكه درست متوجه نشدي رفيق!!!
چسبونده تبديل رو خودمم ميدونستم
Last edited by گوموش; 01-07-2010 at 18:00.
متوجه شدم اتفاقا
با همین برنامه می تونی
گزینه Combine رو انتخاب می کنی![]()
ااااااااه
چرا مي زني خوب من نمي دونستم ديگه![]()
حرفت درسته اما من خودم توي پست بعدي كه دادم گفتم كه با توجه به رزولشن كم lcd گوشيتون رزولشن بالا معني نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)