منظور همون 64 و 32 بیتیه ؟ کدومش 32 بیتیه ؟ 64x؟
منظور همون 64 و 32 بیتیه ؟ کدومش 32 بیتیه ؟ 64x؟
Last edited by mamad_chagho; 14-10-2009 at 18:00.
خوب معلومه ... ultimate دیگه .. البته ما ایرانیها به لطف کپی رایت اینطوری دستمون بازه واسه انتخاب ... اگه قانون رعایت میشد اونوقت بود که به خاطر جیبت هم که شده نوع مناسب با کاربرد و نیازهات رو خرید و نصب میکردی ....
آره داداش ...منظور همون 64 و 32 بیتیه ؟ کدومش 32 بیتیه ؟ 64x؟
اما با توجه به سی پی یوی تو 32 رو باید نصب کنی .. x86
Last edited by Chatrbaaz; 14-10-2009 at 18:10.
من ویندوز سون رو نصب کردم ولی بعضی نرم افزار ها رو از روی سی دی که می خوام نصب کنم این ارور رو میده:
در ضمن چه جوری پنجره user control رو که موقع نصب نرم افزار ها میاد غیر فعال کنم؟
ممنون
همون ultimate 86x (32 بیتی ) رو خواستم نصب کنم که پیام زیر رو داد :
تو اون درایوی هم که زده بودم ویندوز قبلی نداشتم ! هرچی اوکی رو میزم باز بر میگرده همون جا ! فضا هم 23 گیگی هست . بیشتر لازم داره ؟
Ultimate رو انتخاب کن.
.
.
تفاوت عمده 64Bit با 32Bit در اینه=> (نظرات قبلی خودم کپی پیست کردم تا در انتخابت کمک کنم)
=>
)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!
4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.
بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
در کل انتخاب با خودتونه!
ولی mamad_chagho جان شما 32BIT رو انتخاب کن.
این ارور مربوط به ناسازگاری نرم افزار با سیستم عامل 7 هستش.
شما باید از نرم افزارهای بروز و جدید استفاده کنید.
اگه اینطوری که میگید درست باشه یعنی درایور که ویندوز 7 رو نصب میکنید خالی باشه و ویندوز XP توش نباشه, مشکل از فرمت درایور شماست که لازم به ذکر است که ویندوز 7 فقط فرمت NTFS رو فرمت میکنه!
برو به این مسیر:در ضمن چه جوری پنجره user control رو که موقع نصب نرم افزار ها میاد غیر فعال کنم؟
Start Menu -> Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> User Account
- روی لینک User Account Control کلیک کن ----- اسلاید بار رو روی Never Notify ببر و اوکی کن و آخر هم ریستارت ...
اگه حل نشد بگو تا ترفند رجیستری بهت بدم ...
Last edited by Chatrbaaz; 14-10-2009 at 18:45.
ممنون از راهنماییت
ویندوز که توش نیست ! 23 گیگ هم فضا داره ! فرمتش هم NTFS هست .
توی چه رایوی میخوای نصب کنی؟
احتمالا با فرمت مجدد درایو مشکلت حل بشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)