تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 314 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام بچه ها! خوبین؟! می دونید چی شده؟! چیز خاصی البته نیست، فقط کوکیم الان تو اتاقم خوابه!

شوکه شدید؟! خوب این داستان داره واسه خودش......مثل اینکه طرف (احتمال قوی، دزده) فهمیده پلیس در کاره زنگ زد به دوستم (شمارشو از گوشی پیدا کرده بود) گفت شما گوشی گم شده دارید و.....بعد چند روز (دیشب) زنگ زد دوباره آدرس گرفت از دوستم با تاکسی کوکی فرستاد دم خونه دوستم، منم با شتاب 20 متر بر مجذور ثانیه به سمتش رفتم (امتحان فیزیک دیروز روم تاثیر گذاشته)! الان خودش با کیفش هست ولی رم رو کش رفتن!

به هر حال از تمام دوستان ممنونم چون دعالی خیر شماها باعث برگشت این عزیز دل به خانواده ی خود شد!
    به به تبریک عرض میکنم بابت اون رمم ناراحت نباش فدای سر گوشیت گوشی مهم بود که سالم به دستت رسید
    دیگه الان فکر کنم وقت اون رسیده باشه که یه مقایسه کلی بین cookie با star داشته باشی ببینیم واقعا کدوم بهتره سر ما کلاه رفته یا کسایی که star گرفتن البته من که میگم سر اونا کلاه رفته چون cookie واقعا گوشی عالی هست از همه نظر ولی جواب قطعی رو بعد از مقایسه تو باید اعلام کنی
    پس ما منتظریم

2. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

مبارکه
    شیرینی یادت نره

4. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

این گوشی تا چند ساعت ضبط صدا میکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

00
    این گوشی تا چند ساعت ضبط صدا میکنه؟
    بستگی به میزان حافظه داره...یعنی محدودیت نداره...

7. 4 کاربر از !@#$%^&*() بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ممنون دوستان! باشه چشم حتما یه مقایسه جامع میزارم، فقط بزارید از دست امتحانات + مسافرت راحت شم سریعا میزارم!

پی نوشت: الان تو کفه آنتن دهیشم! لامصب آنتن نیست که!!!

9. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چند تا عکس مقایسه ای! عکس ها با P990 گرفته شده، شرمنده امکانات نبود!

در مورد عکس آخری هم، اینو بگم که خود عکس نمایش داده شده با استار گرفته شده، گوشی پایینی هم کوکی هستش (از دکمه هاش هم پیداست! ).

نکته مهم: گوشی ها توی اون اتاقی هست که آنتن دهیش کوره! خطم هم ایرانسل هستش همونطور که میبینید همیشه کوکی فول آنتنه.....البته ایندفعه فقط برای کوکی خط داشتم، دفعه بعد حتما رو استار هم خط میزارم تا تفاوت آنتن دهی رو خودتون ببینید...

Last edited by Michael Ropy; 19-01-2010 at 19:10.

11. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی یه نکته، اپرا مینی رو کوکی فارسی رو خوب ساپورت میکنه (نوشته ها فاصله نداره....).

بعد تست استرس هم همین امرزو انجام شد! چیزه امروز کوکی از دستم ول شد (با صورت خورد کف آسانسور)، خودم تعجب میکنم که اصلا به رو خودمم نیاوردم (یعنی مطمئن بودم هیچیش نشده) که همینطور هم شد.... خیلی آروم ورش داشتم به راه خودم ادامه دادم.....(تعجب نکنید آسانسور وایساده بود، واسه همین تونستم به راهم ادامه بدم! ).
    Last edited by Michael Ropy; 19-01-2010 at 19:24.

13. 7 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان .

راستی یه نکته، اپرا مینی رو کوکی فارسی رو خوب ساپورت میکنه (نوشته ها فاصله نداره....).

بعد تست استرس هم همین امرزو انجام شد! چیزه امروز کوکی از دستم ول شد (با صورت خورد کف آسانسور)، خودم تعجب میکنم که اصلا به رو خودمم نیاوردم (یعنی مطمئن بودم هیچیش نشده) که همینطور هم شد.... خیلی آروم ورش داشتم به راه خودم ادامه دادم.....(تعجب نکنید آسانسور وایساده بود، واسه همین تونستم به راهم ادامه بدم! ).
    حسین آقا اولا بازگشت شکوهمندانه ی کوکیت رو خیلی خیلی تبریک میگم بعدم میگم میخوای بزار یه چنروزی دستت باشه بعد شروع کن به انجام تست استرس

ضمنا ایرا مینی هم فارسی رو کاملا روی کوکی سایورت میکنه فقط بعضی مواقع (خیلی کم)، موقع تایب کردن بعد از حرف " ی" ، خودش الکی یه فاصله منیندازه . مثلا میخوای بنویسی " این" ، میشه "ای ن" . (که تو بعضی از یستایی که با کوکی دادم میتونی ببینی.)

15. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند تا عکس مقایسه ای!
    هوی!
    تو این عکسا کیفیت استار بیشتره....از اون دانشگاه معلومه...(دانشگاه یا حوزه علمیه؟؟)

راستی....چیزه...همین دیگه....یادم رفت...

17. 2 کاربر از !@#$%^&*() بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان سلام

من یه گوشی سامسونگ s3500 واسه یکی خریده بودم  ( البته به سلیقه ی خودش نه من !! حالا در اون رنج قیمتم ال جی چیز خاصی نداشت )امروز هنوز 24 ساعت نگذشته بود گوشیشو که یکبار خاموش کرد دفعه ی بعد که خواست روشن کنه هی ریست میشد رمشو که درآوردیم درست شد !!! رمش چه مشکلی داره که اینجوری میشه ؟

زنگ زدم مغازه ای که خریده بودم گفت رمش گارانتی داره بیار عوض کنم حالا واسه رم چه مشکلی پیش اومده بوده نمیدونم یعنی ویروسی شده یا . . .

شما بگین !!!! ( در گوشی : چون خودم طرفدار ال جی هستم نمیخواستم برم تو کلوپ سامسونگیها بپرسم )
    Last edited by pourya_bo2pmc; 19-01-2010 at 19:55.

19. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •