بچه ها یه مدل خوب تا 1 تومن . 14 اینچ باشه.
چه کلوپ فعالیه این سونی!!!
یه سوال کردیم کسی نیست جواب بده؟
يكم فوريه!
سلام دوستان من يه لپ تاپ سوني ميخوام كه هم براي نرم افزارهاي مهندسي خوب باشه و هم برنامه هايي مثل premer ,after ,photoshp رو ساپورت كنه قيمت تا حدود 2 تومن!لطفا راهنماييم كنيد.
زودتر بايد بگيرم !
چند سوال در مورد f215 داشتم
1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
4- کیفیت ساختش خوبه؟
کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره
سلام
دوستانیکه F136 FG/B یا F136 FX/B دارن زحمت بکشن یه چند تا عکس از پشت و روی لپ تاب شون بگیرن و بگن توی چه رنگ هایی عرضه شده و کیفیتش چطوره؟
سلام
بچه ها یکی از دوستانم این مدل لب تاپ رو sony vaio cb22fx به قیمت 1060 امروز تهیه کرده!
میخواستم ببینم گرون خریده؟ قیمت کفش چنده!؟
بعد کاراییش چطوره نسبت به قیمتش ارزش داره؟ ملا پیشنهاد میشه یا خیر؟
درود
سلام !
دوستان من شنيدم سوني توي ايران گارانتي نداره!!!
درسته؟
اگه اينجوريه پس خريدن سوني به صزفه نيست.نه؟
سلام.
دوستان نظرتون در مورد sony vaio cs-118er چیه؟
به نظرتون لپ تاپ خوبی هست؟
ببین دوست عزیز تقریبا هیچ کدوم از برند ها گارانتی رسمی نداره! اکثرا گارانتی شرکتی هست با سر و شکل رسمی برای سونی هم شرکت هایی مثل بازرگانی و ایران رهجو گارانتی میدن چرا.
اما گارانتی ها به اون صورت نیست. مثلا 1200 تا وارد میکنن و 1000 تاش رو عرضه میکنن. هر لپ تاپی برگشت از اون 200 تا باز میکنن میبندن روی لپ تاپ برگشتی! گارانتی رو حال کردی؟!
اما دوست عزیز تجربه من نشون داده که لپ تاپ های سونی به خاطر کیفیت خیلی بالاشون در 99 درصد موارد گارانتی هم نداشت نداشت!
مرسي از راهنمايي!!
مدل vpc-CB-2AFD/B تو پايتخت با قيمت 1500 با گارانتي الماس (سر جمع 3 ساله) به نظرتون چطوره؟
خيالمو راحت كردين ((سونی به خاطر کیفیت خیلی بالاشون در 99 درصد موارد گارانتی هم نداشت نداشت)) حداقل روي برند مطمئن شدم!
Last edited by del30m; 01-12-2011 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)