منم رو این مرحله گیر کردم
ولی وقتی رفتم نزدیک قایقا راحت زدمشون البته یه 2 بار هم سقوط کردم
منم رو این مرحله گیر کردم
ولی وقتی رفتم نزدیک قایقا راحت زدمشون البته یه 2 بار هم سقوط کردم
منم با اینکه خیلی از سری بازی GTA خوشم میاد ولی انقدر این قسمتش اعصابم رو خورد کرد که ولش کردم... بیشتر از 10 بار رفتم...
روی PC هم رفتم ولی بازم نتونستم ردش کنم.
کلا هدایت هلی کوپترشو خیلی ضعیف طراحی کرده.
باید دو نفری ردش کرد چون دو تا دست کمه واسش...![]()
اتفاقا من دفعه ی 6 یا 7 ردش کردم این مرحله رو ...
برا چند تا از دوستامم من رفتم خونشون رد کردم
باید قلقش بیاد دستت بعدش راحت میشه
این ماموریت یکی از سخت ترین ماموریتهای این بازیه
من که نتونستم ردش کنم فایلشو اینجا اپلود کردم یکی از بچه ها زحمتشو کشید برام!!!
همین dlc هارو اگه بازی کنی یکی از ماموریتهاش همین دزدیدن رومن هست!!
حالا آخر نسخه قبلی نفهمیدیم رومن چی شد؟! چرا اینا تو dlc هستن؟ مگه تو نسخه قبلی چند نفر رو از سر راه نبرداشتیم؟ D: ! داستان کامل نسخه قبلی با این dlc ها رو اگه داری بده؟
با سلام خدمت همه دوستان حرفه ای ،
یه درخواست خنده دار دارم. من هنوز تو این مرحله ی Momma's boy گیر کردم.هر کاری می کنم این loading نمی ره. بیشتر جاها خوندم با کرک reloaded و پچ بازی درست میشه ولی هر جا گشتم پیداشون نکردم ( در واقع لینکاشون حذف شده بود ) ، البته یه بار از یه جا گرفتم ولی وقتی رو lunch EFLCc کلیک می کردم ارور می داد.
حالا ملتمسانه از شما استادان گرامی خواهش می کنم اگر ممکنه این reloaded crack + Patch مرهمت کنید. اگرم که با این روش درست نمی شه روش درتشو لطف کنید،بفرمایید. بی صبرانه منتظر پاسخ شما استادان گرامی هستم.
راستی نمی دونم این مطلب تو تاپیک درستی نوشتم یا نه .اگر درست نبود به بزرگواری خودتون ببخشید.
با تشکر بی کران از شما
منظور شما اون مرحله است که با داداشش میره یه جا باید 3 نفر رو بزنی؟؟
اگه اینه منم همین مشکل رو داشتم درست شد
بله دوست عزیز ، منظورم دقیقا همون مرحله است. اگه می شه یه راهنمایی بکنید تا کار ما هم راه بیفته.
با تشکر
برای ما تو یه loading دیگه گیر میکنه. اون بره بازی سیو میشه اون نمیره همینجوری میمونه و نمیتونه سیو کنه. دو بار بازی کردم نشد گیر میکنه!
اینم مربوطه به پچه؟
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
من تو این dlc یه چیزی فهمیدم که فکر کنم داستان بازی نسخه قبلی رو داره طی میکنه ولی با نیکو نه و داستانی مشابه به اون نه؟
مثلا میره موزه همون نسخه قبلی هم نیکو رفته بود درست همون قسمتشه ولی یه جوری دیگه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)