تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 626 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه R.E.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری، نرسیده به ماه، زمین

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه بنده حوصله افرادی مثل شما را ندارم.در پست اول چیزی برای این موضوع که سیوگیم ها احتمال مشکل داشته باشند چیزی ندیدم.
    شما هم بهتره بری کیی (کدو) بخوری.بابلی ها خودشونو همیشه خوب نشون میدن.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه بنده حوصله افرادی مثل شما را ندارم.در پست اول چیزی برای این موضوع که سیوگیم ها احتمال مشکل داشته باشند چیزی ندیدم.
    شما هم بهتره بری کیی (کدو) بخوری.بابلی ها خودشونو همیشه خوب نشون میدن.
    چشم آقای با ادب و شعور..چشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

بچه ها
    من در نصب این بازی در ویستا 64 بیت مشکل دارم
    dvd دومی رو که میذارم بعد از مدتی پیغام fattal error میاد
    کسی هست به دادم برسه؟
    سلام ... من تقریبا همه ی ارور ها رو تجربه کردم ...
    اگه ارور RMN40 رو میده باید ویندوز ویستا داشته باشی و سرویس پک 1 رو روش نصب کنی ...
    اگه هم این کد نیست . برو به پست اول در ویرایش چهارم لیست همه ی ارور ها موجوده ...

من اسپم می زنم یا شما؟تو پست اول دقیقا توضیح داده.اگه شما نمی خوای به خودت زحمت بدی بقیه رو متهم نکن..
    باز اگه قرار بود از تو 1000 صفحه این موضوع رو در بیاری باز یه چیزی...وقتی نوشته راهنمای کامل در پست اول یعنی چی؟یعنی پست اول رو کامل بخون...اگه نتیجه نگرفتی دوباره سوال کن.
    خودت بشین این چند صفحه اخیر رو بخون...همش سوالهای تکراری.بجای اینکه به قول خودت چند تا پست بزنی و جواب نگیری پست اول رو می خوندی مشکلت حل بود.
    شما چرا دارین دعوا میکنین ...
    آقای Malkemid یه نگاه کن ... میخواستی یکی رو از زدن پست بیهوده نگه داری , خودت این همه اسپم دادی ...
    شما درست میگه , ولی وقتی آقای R.E.M پیدا نکرده ... شما نباید اینطوری باهاش صحبت کنید ...
    به جای این همه پست خیلی راحت میتونین راهنماییش کنی که کدوم ویرایش پست اول رو بخونه ... یا اصلا میتونین با یه پست راهنماییش کنید

4. این کاربر از hacker3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم ... من بلاخره gta و اجرا کردم ... ( ولی هنوز بازی نکردم )

ولی خوب یه پیغام داد که نمیتونم سیو کنم ... گفته بودین واسه سیو باید لاگین کرده باشم ...

من هر کاری میکنم میگه اکانت یا پسورد اشتباه ... چی کار کنم ... ( مطمئنم که درست میزنم . آخه خود سایت پسورد رو به ایمیلم داد منم همونو کپی کردم )

راهی دیگه نیست ؟

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟

سوال : سلام

دوستان من نصب کردم با همین کرک رازور هم کرک کردم ولی خیابان ها دیده نمیشه از چی میتونه باشه؟

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خوب یه پیغام داد که نمیتونم سیو کنم ... گفته بودین واسه سیو باید لاگین کرده باشم ...

من هر کاری میکنم میگه اکانت یا پسورد اشتباه ... چی کار کنم ... ( مطمئنم که درست میزنم . آخه خود سایت پسورد رو به ایمیلم داد منم همونو کپی کردم )

راهی دیگه نیست ؟

چرا آفلاين بازي نميكني؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

راهی دیگه نیست ؟
    شما اول بازی که داره لود میشه دکمه home رو بزن و یک اکانت آفلاین بساز..اگه ساختی و کار نمی کنه یکی دیگه بساز...نباید مشکلی باشه...ولی حتما باید آفلاین باشه...اکانت آنلاین ازت سریال بازی رو می خواد که چون نسخه اصلی نیست نداریش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی انگار به من بازی کردن نیومده ...

این مشکلم حل شد یعنی الان میتونم سیو کنم ... ولی باز یه مشکل دیگه درست شد ...

هر موقع میرم بازی کنم وسط بازی ( موقع مشخصی نداره ) میپره بیرون و این پیغام رو میده و خارج میشه ...

GTA IV has stopped working

Windows can check online for a solution to the problem the next time you go online

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی واقعا این سری rock star حسابی گل کاشته،210 صفحه مشکل(البته تکراری هم هست)یعنی من به هیچ وجه دور این بازی نمیرم علیرغم این که خیلی دوستدارم بازی کنم،اقا نسخه سالم این نیست تو بازار یعنی؟اگه هست میشه بگین کجا.دیگه ببخشید اینجا سوال کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی واقعا این سری rock star حسابی گل کاشته،210 صفحه مشکل(البته تکراری هم هست)یعنی من به هیچ وجه دور این بازی نمیرم علیرغم این که خیلی دوستدارم بازی کنم،اقا نسخه سالم این نیست تو بازار یعنی؟اگه هست میشه بگین کجا.دیگه ببخشید اینجا سوال کردم.
    شما اگه یه سیستم خوب داشته باشی به راحتی می تونی بازی کنی...مشکلی نداره که...فقط باید چندتا اپدیت انجام بدی..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •