تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 381 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

چجوری میشه با موسش وقتی که نشانگر موس که شکل فلش هست فعاله یه چیزو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من که نمیشه... پس واسه چی گذاشتنش؟؟؟؟
    سلام.

میشه اینکارو کرد.شما باید انگشتت رو ی قسمت مربع پایین صفحه که بین دکمه های نماس و قطع تماسه بکشی تا موسش حرکت کنه روی صفحه و هر کدوم رو که خاستی انتخاب کنی همون کلید مربع رو 2 بار کلیک کن .
    اتفاقا" با موسش خیلی راحت میشه کار کرد و وارد منو ها شد.
    تورو خدا یکی جواب بده دارم دق میکنم
    آره .. نشانگر موس حرکت میکنه ولی انتخاب نمیتونم بکنم.. 2 بار که میزنم روش هیچ اتفاقی نمیفته
    [[/quote]

یکی کمک کنه دیگه
    Last edited by Amin.M.1986; 09-04-2009 at 13:24.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شايد گوشيه شما از اين تقلبياست.

3. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟
    اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.
    بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مشکل حل شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

ضمن تبریک .
    یه جورایی درکت مینکم آدم که تازه گوشی خریده یه ذره که گوشی اذیت میکنه کلی تو ذوق آدم میخوره ..

حالا چطور حل شد ؟

پی نوشت : من که هنوز امنیا نخریدم ولی اگه یه روز خریدم میخوام بدونم چطور میتونم از پس این مسئله بر بیام.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بابا من اسک.... بازی در آورده بودم ... چون پیش زمینه موس لپ تاب تو ذهنم بود دکمه رو محکم فشار نمیدادم و فکر کردم کلیکش هم لمسیه... اصلا مشکلی نداشت.. فقط الکی یه هارد ریست کردم... حالا میخوام بدونم هارد ریست واسه پاکت ضرر داره یا نه؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

باهاش حال کردم ... خیلی با شعوره... ال سی دی عالی بود... چون من بیشترین نگرانیم رزولوشن امنیا بود... خداییش کمه ولی وقتی باهاش کار میکنی مفهمی که فقط رزولوشن مهم نیست... مهم تکنیک های شرکت سازنده هم هست ... کیفیت صفحه از نظر من که خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم قابل قبوله ... اکسپریا هم دیدم... اونم خوبه..یعنی عالیه.. ولی من میخواستم پاکت جم و جور بگیرم... سوالی بود در خدمتم چون دیروز علاالدین بودم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن

داره خودمونی میشه ali1011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من چند روز پیش امنیا رو از بندر گرفتم 395 تومن البته سه تا خریدم. واسه دوستم و یکی از اقوامشون. ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردم.
    یه سوال دارم اینکه چطوری میشه محل my document رو به قسمت my storage منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •