تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 288 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوالازتمام کسانی که پراید دارن به نظر شما مشکل عمده ی پراید چییه؟
    1-بدنه کاغذی
    2-ترمز نداره

2. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان به نکات خوبی اشاره کردند
    کافیه با این خودرو سر پیچ ها با سرعت حدود 40 دستی بکشید و متوجه میشید که اکسل عقب کج شده و یا 4 نفر سرنشین داشته باشی و فاصله با خودرو جلویی یکم کم باشه که ترمز خیلی بد عمل میکنه و امکان برخورد وجود داره
    ولی خوب یکسری مزایا هم داره که بد نیست :
    قطعات ارزون
    هزینه پایین
    مصرف کم
    نقد بودن خودرو

4. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان به نکات خوبی اشاره کردند
    کافیه با این خودرو سر پیچ ها با سرعت حدود 40 دستی بکشید و متوجه میشید که اکسل عقب کج شده و یا 4 نفر سرنشین داشته باشی و فاصله با خودرو جلویی یکم کم باشه که ترمز خیلی بد عمل میکنه و امکان برخورد وجود داره
    ولی خوب یکسری مزایا هم داره که بد نیست :
    قطعات ارزون
    هزینه پایین
    مصرف کم
    نقد بودن خودرو
    نههههههههههه.
    من از وقتی ماشین 500 تا کار کرد دستی میکشیدم تا الان که 12 هزار تا کار کرده ..یعنی اکسل هوا رفته ؟؟
    ولی خیلی حرفه ای شدما امروز هم سره پیچ با سرعت 60 تا دستی انداختم
    چطوری بفهمم اکسل کجه ؟؟
    من ترمز رو احساس می کنم ضعیف شده ..امروز دوستام سوار بودن ترمزش بد نبود ولی وقتی تکی هستم خیلی ترمزش خوبه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نههههههههههه.
    من از وقتی ماشین 500 تا کار کرد دستی میکشیدم تا الان که 12 هزار تا کار کرده ..یعنی اکسل هوا رفته ؟؟
    ولی خیلی حرفه ای شدما امروز هم سره پیچ با سرعت 60 تا دستی انداختم
    چطوری بفهمم اکسل کجه ؟؟
    من ترمز رو احساس می کنم ضعیف شده ..امروز دوستام سوار بودن ترمزش بد نبود ولی وقتی تکی هستم خیلی ترمزش خوبه.
    اکسل پراید خیلی ضعیفه و خیلی زود تاب ور میداره و از حالت استاندارد خارج میشه و یک هزینه 30 هزار تومانی برای خودروهای تک سوز و یک هزینه 35 هزار تومانی واسه دوگانه سوزها در پی داره که با اجرت تعویض بین 50 تا 55 هزار تومان در میاد
    شما باید زاویه چرخ ها رو بررسی کنی ببینی میزون باشه و خودرو رو چال بره و از زیر بازدید بشه
    ترمز پراید وقتی تک نفر هستی مشکلی نداره به اون صورت فقط وقتی 4 نفر سرنشین داری یکم ضعیف عمل میکنه

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

رینک سمت راننده ی من کج کمی کج شده (البته جزیی) و باعث شده کمی لاستیک برامده بشه (باد کنه به بیرون!)
    حالا با این شرایط خطرناک نیست رانندگی؟ (آخه کجیش جزئیه)

در ضمن اگه یادتون باشه اخیرا اینجا گفتم در سرعت 80 به بالا فرمان میلرزه و دوستان گفتن میتونه از میزان فرمان و بالانس نبود چرخ ها و... باشه.
    امروز یکی از دوستام که تو اطلاعات فنی ماشین هم خوبه گفت مشکلت از لاسیتکه! گفت لاستیکهای ایرانی بعد مدتی اینطوری میشن و مشکل خاصی نیست، به نظر شما اینم میتونه درست و منطقی باشه؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

رینک سمت راننده ی من کج کمی کج شده (البته جزیی) و باعث شده کمی لاستیک برامده بشه (باد کنه به بیرون!)
    حالا با این شرایط خطرناک نیست رانندگی؟ (آخه کجیش جزئیه)

در ضمن اگه یادتون باشه اخیرا اینجا گفتم در سرعت 80 به بالا فرمان میلرزه و دوستان گفتن میتونه از میزان فرمان و بالانس نبود چرخ ها و... باشه.
    امروز یکی از دوستام که تو اطلاعات فنی ماشین هم خوبه گفت مشکلت از لاسیتکه! گفت لاستیکهای ایرانی بعد مدتی اینطوری میشن و مشکل خاصی نیست، به نظر شما اینم میتونه درست و منطقی باشه؟
    سلام
    دوست عزیز حتما رینگ رو ببرید درست کنید البته نظز من عوض کنید چون قیمتی نداره عوض نکردید لا اقل با زاپاس عوضش کنید چون خطر که داره هیچی تویه سرعت باعث میشه فرمونتون بزنه! البته میشه ببرید براتو درستش کنن ولی بازم کمی فرمون میزنه!
    بله کیفیت لاستیک هم میتونه تو زدن فرمون موثر باشه مخصوصا اگه با ماشین حرکات نمایشی کرده باشد لاستیک کمی موج برداره فرمون میزنه!

10. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من میخوام یک ماشین بخرم که احتمالش هست یک پراید 88 بردارم . 6و 700-800 میخوام خرید کنم .
    فقط میخواستم ببینم این قضیه ی استانی شدن پراید چی شد ؟؟ هر کی یک چیز میگه ؟؟

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من میخوام یک ماشین بخرم که احتمالش هست یک پراید 88 بردارم . 6و 700-800 میخوام خرید کنم .
    فقط میخواستم ببینم این قضیه ی استانی شدن پراید چی شد ؟؟ هر کی یک چیز میگه ؟؟
    فکر کنم شایعه باشه
    من که تا به حال چیزی در این مورد نشنیدم

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اکسل پراید خیلی ضعیفه و خیلی زود تاب ور میداره و از حالت استاندارد خارج میشه و یک هزینه 30 هزار تومانی برای خودروهای تک سوز و یک هزینه 35 هزار تومانی واسه دوگانه سوزها در پی داره که با اجرت تعویض بین 50 تا 55 هزار تومان در میاد
    شما باید زاویه چرخ ها رو بررسی کنی ببینی میزون باشه و خودرو رو چال بره و از زیر بازدید بشه
    ترمز پراید وقتی تک نفر هستی مشکلی نداره به اون صورت فقط وقتی 4 نفر سرنشین داری یکم ضعیف عمل میکنه
    گارانتی شاملش میشه ؟؟
    من خیلی دستی میکشم با پراید ...
    ولی فکر نکنم زاویه اش داغون باشه .. اولین فرصت دقت می کنم ببینم چه بلایی سرش اوردم .
    راستی گارانتی روی چند هزار تا باطل میشه ؟؟ اخه برای ما توی 3 یا 4 ماه الان شده 13 هزار تا ...برم قطع کنمش.
    راستی اگه کیلومتر رو بیارم پایین بکنمش 1000 تا نمایندگی دستگاهی داره که بفهمه ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

گارانتی شاملش میشه ؟؟
    من خیلی دستی میکشم با پراید ...
    ولی فکر نکنم زاویه اش داغون باشه .. اولین فرصت دقت می کنم ببینم چه بلایی سرش اوردم .
    راستی گارانتی روی چند هزار تا باطل میشه ؟؟ اخه برای ما توی 3 یا 4 ماه الان شده 13 هزار تا ...برم قطع کنمش.
    راستی اگه کیلومتر رو بیارم پایین بکنمش 1000 تا نمایندگی دستگاهی داره که بفهمه ؟؟
    نخیر گارانتی شامل نمیشه
    گارانتی پراید 36 هزار کیلومتر و یا 18 ماه کارکرده هر کدوم که زودتر برسه
    نمایندگی دستگاه میزنه و کارکرد دقیق ماشین رو میگه

15. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •