سعی کن اصلا حول(هول؟) نشی. راحت و خونسرد کاری که سرهنگ میخواد رو انجام بده. مثلا پارک دوبل... در اخرم اگه برگتو بهت داد که یعنی قبولی اگه پیش خودش نگه داشت که یعنی ...![]()
سعی کن اصلا حول(هول؟) نشی. راحت و خونسرد کاری که سرهنگ میخواد رو انجام بده. مثلا پارک دوبل... در اخرم اگه برگتو بهت داد که یعنی قبولی اگه پیش خودش نگه داشت که یعنی ...![]()
آفرین به شما:
هرگز غرورت را زیر پا نگذار زیرا اگر با این کار همه دنیا را بدست آوری چیزی را از دست دادی که هیچ چیز دیگری نمی تواند جایش را پر کند...
![]()
واسه ما زن هست شایدم مجرد باشه تجربه در این مورد چی میگه ؟![]()
من یه سرچ کردم یه نکاتی پیدا کردم :
اول اینکه از اضطراب و استرس خود را رها کنیم .انسان در زندگی با امتحانات بس مشکل تر برخورد میکند که با اعتماد به نفس از پس همه آنها برمی آید البته با توکل برخدا
وقتی افسر نام شما را میخواند وپشت ماشین نشستید تمام مراحل قبل از حرکت را انجام دهید مثل تنظیم صندلی وایینه .اگر ماشین خاموش بود کلاج را گرفته دنده را خلاص کنید استارت بزنید .اگر روشن بود بعد از تنظیم صندلی وایینه کمربند را ببندید با راهنمای پایین ودنده یک وکنترل خیابان با برگرداندن سر اماده حرکت شوید .خواباندن ترمز دستی هم در آخر فراموش نشود .
گاهی افسر به شما حرکاتی را میگوید که مثلا پارک کنید شما اول موقعیت مکانی را در نظر بگیرید که زیر تابلوی توقف ممنوع نباشید یا دم در خانه –کوچه یا نزدیک تقاطع نباشید بعد اقدام به پارک کردن بکنید یا لااقل از افسر اجازه بگیرید چون ایشان میخواهند دقت شما را بسنجند .
باید به نکاتی که مربی خودتان برای شما گفته توجه کنید چون موقع امتحان هنرجویان دیگر ممکن است در مورد روش مربی خودشان برای هم صحبت کنند بهتر است به مربی خودتان اعتماد کنید وخود را گمراه نکنید .
با افسری که از شما امتحان میگیرد زیاد صحبت نکنید وسر اینکه این حرکت را انجام داده اید یا نه بحث نکنید .با هنرجویی که در حال امتحان دادن است به هیچ وجه صحبت نکنید حتی اگر حرکت اشتباهی انجام داد به او چیزی نگویید وسکوت کنید.
موقعی که امتحان دادید افسر به شما میگوید از ماشین خارج شوید بدون اینکه بدانید قبول شده اید یا نه .یا گفته که قبول شدید .شما بدون توجه به قبول یا رد شدنتان دنده را خلاص کرده ترمز دستی را بکشید وکمربند را باز کنید وبا دست راست ونگاه به پشت سر در را باز کرده وخارج شوید چون خلاصی دنده وترمز دستی وباز کردن در با دست راست هم جزءموارد امتحان است
==========
- اولین و مهمترین نکته توکّل به خدا و نداشتن استرس هست.باور کنید اصلا نمیخواد استرس داشته باشید و فکر کنید یکی از دوستان یا آشناهاتون کنارتون نشسته.
- سعی کنید اولین نفر نباشید که سوار ماشین میشه اما اگه از شانستون اولین نفری شدید که سوار ماشین میشید کلمه ی صکادرات رو بخاطر بسپارید.که به شما میگه به ترتیب باید چکار کنید:
صندلی »» کمربند »» آینه »» دنده »» راهنما »» استارت »» ترمزدستی ** راهنما رو میشه بعد از روشن کردن ماشین هم زد.
- برای خروج از پارک هرگز فراموش نکنید که باید توی زاویه 30 درجه وایساد و پشت سر رو کنترل کرد.
- برای دور یک فرمونه حتما باید وسط خیابون یک ایست کوچیک داشته باشید چه وسیله ای عبور کنه و چه عبور نکنه.
- هر کاری افسر بهتون گفت حتما انجام بدید و در صورتیکه میدونید که کاری که میگه خلاف قانون هست حتما بهش بگید استثنا ، با اجازه یا هر چیزی که خودتون صلاح میدونید.
- اگه افسر بهتون گفت دنده سه برو مطمئن باشید لحظه ای بعدش بهتون میگه توقف کن پس یادتون نره برای توقف حتما یه دنده معکوس و با دنده دو توقف کنید.(مهم و کاربرد زیاد)
- برای پارک دوبل اول فاصله ماشینی که میخواید از کنارش به عقب برید تا جدول رو با یه نگاه تیزبینانه بررسی کنید و بعد زمان فرمون زدن رو بسنجید.
- برای دنده عقب گرفتن حتما راهنمای راست بزنید و بعد از نیم متر بگید با اجازه یا هرچیز چون دنده عقب بیشتر از نیم متر ممنوع هست.
- اگه نکات رو رعایت کردید و یه وقتی بهتون گفت ماشین رو خاموش کن توجه داشته باشید که بعد از خاموش کردن ماشین اگه محل آزمونتون جای صافی هست حتما توی دنده 1 بذارید. اگر هم صاف نیست بر اساس کتاب آیین نامه نکات رو رعایت کنید.
- برای بیرون رفتن از ماشین حتما آینه رو کنترل کنید و با دست راست در رو باز کنید.
نکات خیلی زیادی هست که باید رعایت کنید . مطمئنا نکات کوچیک رو میدونید و من به نکات مهم و کلیدی اشاره کردم.امیدوارم استفاده ی لازم رو ببرید.
فقط یه سوال تا کی میتونیم امتحان بدیم بعد رد شدن ؟
تو برگه ای که خود رانندگی داده نوشته :
اعتبار کارنامه ازمون 6 ماه و اعتبار کاردکس 2 سال می باشد
این یعنی چی ؟
من ایین نامه رو که قبول شدم فردا هم شهری دارم نهایتا سه بار میخوام امتحان بدم یعنی دفعه سوم هم رد شدم دیگه حوصله امتحان دادن ندارم مثلا تا بهمن
بهمن که که رفتم دوباره میتونم امتحان شهری رو بدم یا اینکه باید کلا از اول ثبت نام کنم و دوباره همه کلاس ها رو از اول برم ؟
رد شدیم![]()
اونم سر مراحلی که اصلا یه درصد هم فکر نمیکردم به خاطر اینا رد شم
همون اول که نشستم اومدم خلاص کنم خلاص نشده بود روشن کردم ماشین پرید افسر گرخید
بعد پارک دوبل هم اومدم بزنم اومدم بیام دنده عقب خاموش کردم
معلوم نیست اصلا ماشین امتحان با ماشین کلاس ها زمین تا اسمون دنده و کلاجش فرق داره من تو کلاس ها یه بارم خاموش نمیکردم همیشه پارک دوبل سر تخمین مسافت با ماشین بغلی مشکل داشتم نه سر خاموش کردن
یا دندش اینقدر سفت جا میرفت ماشین امتحان
مسخره ها خوب جفتشون شبیه هم بذارید![]()
ایشالا دفعه بعد
مجید شما چکار کردی؟
Last edited by mohammd1; 29-06-2013 at 09:45.
ردمون کرد مرتیکه سه نقطه ( ... )
قضیه از این قرار بود که رفتم سر محل ازمون...سه تا مرد بودیم با یه گله زن
یه ذره نشستم از سه تا زن امتحان گرفت بعدش به ما گفت اقایون بیان برا امتحان
اقا ما رو میگی زودتر پریدیم که بشینیم پشت ماشین نفر دوم یا سوم ازمون امتحان بگیره....قبل اینکه بشینیم
تو ماشین اسمامونو خوند بعد یه نگاه انداخت من گل باقالی که یه سر و گردن از دو نفر کناریم بلند تر و درشت بودم
رو جدا کرد( انگار هندونه ست مرتیکه کچل ، قد کوتاه ( از اینا که از قد بلندا متنفرن )
نشستم تو ماشین مرتیکه از همون اول شروع کرد ... بیا عقب اقا !!!! ( تیکه کلام مضخرفش این بود هر دو کلمه ای که میگفت بعدش میگفت اقا )
هیچی ماشینی که نفر قبلی کرده بودش تو جوب رو اوردیم بیرون با رعایت کامل اصول بعد برگشته میگه این جزو ازمون نیست اقا
حرکت کردیم به سمت جلو دو تا گردش به راست داد رفتیم تو یه کوچه یه پارک دوبل زدم افسره کیف کرد فقط چیزی که یادم رفت ایست کامل نکردم گفت برو بیرون همینجوری کله رو انداختم رفتم بیرون
یکم جلوترش گفت دور دو فرمون بزن اقا !! اومدم دور دو فرمون بزنم رفتم جلو اومدم عقب به جان مادرم 2 متر با جدول و درخت فاصله داشتم
افسره میگه نزنی به درخت میخواستم بزنم تو دهنش چشاش بیاد تو دهنشمرتیکه بی شعور نزاشت برم عقب تر گفت برو جلو ( از حرص اینکه داشتم خوب دور میزدم خواست کارمو خراب کنه ) بهش گفتم جا هست عقب گفت نه برو جلو اقا !!
حالا جلو ما چی بود ؟؟؟ یه جدول با ارتفاع زیاد!!! میگم جدوله میگه برو جلو اقا !!هیچی به حرفش گوش دادم رفتم جلو نگه داشتم
گفت پیاده شید اقا !!! پیاده شدم کارتکس داد دستم و گفت به سلامت !!
نتیجه اخلاقی : ایرانی ها اساسا از نظر جوگیری در رتبه اول قرار دارن بنده خدا عینک دودی زده بود فکر میکرد خلبانه
نتیجه تجربی : تجره نشون داده اکثر افسرا دستشون با اموزشگاه تو یه کاسته ست و همه رو دفعه اول میندازن و یه کلاس اضافه هم میزنن.
![]()
برای ما افسر زن بود اخلاقش خوب بود مثلا همه ما را فرزندان خویش خطاب میکردولی تو 8 دقیقه 4 نفر رد کرد
![]()
هی گروه های 4 تایی سوار میکرد هر 4 تامون هم سر خاموش شدن ماشین ردمون کرد تو کمتر از 8 دقیقه
اصلا فکر کنم ماشین دستکاری شده بود![]()
بنده امروز رفتم امتحان دادم . قبول شدم . البته سرهنگش ادم خوبی بود .
( من 9 ماه پیش هم ایین نامه و هم شهری قبول شده بودم اما پرونده ام نقص فنی داشت که نرفتم دنبالش . چون اعتبار ازمون ها 6 ماه هست مجبور شدم دوباره امتحان بدم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)