مطمئننا بالای 300 تومنه و واقعا ارزش صبر کردنو داره ولی آی 10 نه البته نظر شخصیمه.
مطمئننا بالای 300 تومنه و واقعا ارزش صبر کردنو داره ولی آی 10 نه البته نظر شخصیمه.
خوب من آیپادمو فروختم که z2 بخرم. اما تا تیر بیشتر نمی تونم صبر کنم. امیدوارم تا اون موقع بیاد. فلن که توضیع جهانی شده. تا ببینیم امرتات چکار میکنه!! من 16 گیگشو 278 دلار دیدم. امیدوارم اینجا بیشتر از 310 نباشه.
چرا واقعاً مصرف کننده ها دارن از اپل زده میشن ؟! من خیلی ها رو دیدم که آی تاچ شونو فروختن و دارن میرن سمت مارک های دیگه !
اپل مارک خوبیه ولی مارک هایی هستند که کیفیت بالاتری دارند برای همین بعضی ها که بالاترین کیفیت رو میخوان میرن سراغ برند های حرفه ای تر
خوب یکی از بزرگترین مشکلات آیپاد آیتونزه. برای من بزرگترین مشکل همین بود. بعده یک مدت کار کردن به شدت کند میشه.(چند ماه) برای پخش صدا و تصویر کیفیت خوبی نداره چون اکثرا باید کانورت شه. اما بزرگترین مزیتش وایفای بود که الان دیگه اکثر پلیرها دارن. بعدم سیستم عاملش بود که دیگه اندروید اومده.
خب به سلامتی cowon Q7 هم اومد. نسبت به Z2 فقط صفش و باطریشه که قوی تره. فکر نکنم ایران بیاد.
راستش من خيلي نياز به كمك دارم
منم ميخوام لوگوي وبلاگمو تغيير بدم
اقایون i10 رو از جمهوری میتونید تهیه کنید
تو اين وضعيت بازار و اين همه معطلي نميشه به هيچ كس اعتماد كرد. من دقيقا 3 ماه بود منتظر i10 بودم كه دو تا فروشگاه تو پايتخت يكي گفت كه اصلا نيموده يكي گفت تموم كرديم با اينكه جفتشون زير مجموعه امرتات بودن!
يكيشون هيچي نداشت يكيشون i9 و d3 و j3 داشت!
اين وضعيت بازار نيست!
اگه كسي جنسي رو ميخواد وارد كنه يا با توجه به نياز بازار وارد كنه يا اصلا نكنه!
نه به apple كه مثل پشـ... ريخته تو مغازه ها نه مثل اي كه فقط دو تا مغازه دارن اونم به زور اگه شانس بياره يكي اضافه باشه.
من ميخواستم I9 مشكي بگيرم ديگه به اجبار نقره اي گرفتم... چون معلوم نبود اگه نگيرم ديگه بايد تا كي صبر كنم...
Z2 هم همين داستانه.
هيچ اطميناني نيست كه بياد. مثل i10 كه گفتن ديگه نمياد.
سلام نمیدونم با کی صحبت کردی یا داستان اینه که شما فروشنده هستی و میخوای بازار خودتو نگه داری ولی چیزی که من در جریانم اینه که بار جدید تمام محصولات کامل هستن البته اونایی که همیشه میومده(یهو الان نگید که a5 و q7 میاد یا نه) که z2 و i10 هم هست
لطفا اطلاعات اشتباه ندید با همین کار باعث تطاتم تو بازار میشید
علت اینکه اپل عین چی ریخته اینه که سوده خوبی داره به خاطر همین خیلی ها وارد میکنن و تا میتونن مشتری رو تیغ میزنن ولی توی همین گرونی ها امرتات هیچ افزایش قیمتی نداد به خاطر همین دست از مسائل و مسادل مربوط به گمرک باعث این تاخیر شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)