من فقط exmore رو قبول دارم.خبراش همیشه درست از آب در میاد.میشناسیدش که؟
من فقط exmore رو قبول دارم.خبراش همیشه درست از آب در میاد.میشناسیدش که؟
خوب gsmarena یه مقدار عقب هست !ببخشید من عکسش رو توی GSMARENA پیدا نکردم.
ها eomer منظورته حتما ! ؟ شخصه با نفوذیه !
اینم ریویوی w508 از سایت موبایل ریویو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر X10 امروز معرفی شده باشه عالیه.اگر این 10 باشه مثلا 2-3 باید از لحاظ قیمتی خوب باشه.
این که اسم تکنولوژی سنسوره سونی هست !درسته.نفوذی هست توی موبایل ریویو.میگن تایید گوشی ها رو به عهده داره.ها eomer منظورته حتما ! ؟ شخصه با نفوذیه !
اقا تازگی ها از این ریویو نویس موبایل ریویو چیز جدیدی درز نکرده؟حتی دوست ندارم اسمش رو بیارم!
آقا يه جمع بندي بكنيم
28 مي چه چيزايي معرفي ميشه؟
آيدو به طور كامل معرفي ميشه يا نه؟
از چه سري هايي معرفي خواهد شد؟
منظورت emore؟خوب معرفی نزدیکه.همین روزا خبرا میاد/اقا تازگی ها از این ریویو نویس موبایل ریویو چیز جدیدی درز نکرده؟حتی دوست ندارم اسمش رو بیارم!
کلا فکر کنم خود شرکتها با اینها هماهنگن/
حامد یه سوال درباره تم کریتور کرده بودیا:
Much like the Update Service, PC Suite and Media Manager, Sony Ericsson’s freely available theme creation tool has received a redesign. The interface is much more streamlined and easier to use. It even supports the inclusion of flash lite files as standby wallpapers. Here’s a small excerpt from Sony Ericsson’s site about the application:
It’s a brilliant free tool that lets you choose the colour scheme, decide on the graphic style, pick the background images … and so on. So now your phone can reflect your mood or your interests; you can make it more flamboyant or minimal, or angular or friendly … or just cooler.You can download the new version from here:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)