نه برادر ایراد کلیه و فقط داتک نیست پارس هم محدود کرده توی روز ولی دلیل این که صدای کسی در نمیاد بخاطر اینه که ملت محدودیت حجمی دارن و روز دانلود نمیکنن.
نه برادر ایراد کلیه و فقط داتک نیست پارس هم محدود کرده توی روز ولی دلیل این که صدای کسی در نمیاد بخاطر اینه که ملت محدودیت حجمی دارن و روز دانلود نمیکنن.
یعنی شما خودت الان مشکل داری؟؟
+
دیگه پول vp n رو ازکجام بیارم؟!: دی
کسی جای خوب و ارزونی نمیشناسه برا فروش vp n؟؟ اگه میشناسی، یه پ.خ بده بهم...
قبلا هم گفتم اولا دیگه لینک جدیدی از رپید نیست و زدم تو کار تورنت در ثانی با آی پی مشگل براحتی حل میشه ایضا صفحه قبل یه لینک گذاشتم واست امتحان کردی؟
آره اون رو تست کردم..
اما همونطور که گفتم، کار نمیکنه..
با آی پی هم باز برا من صبح ها بازی در میاره!!!
کلا مسنکه راهی نیست که دوباره بکشیم رو هاست های دیگه و از اون دانلود کنیم!!
کلا به ایرانی جماعت راحتی نیومده![]()
امروز ديگه کلا اون محدوديت سرعتش براي رپيشير رو تا الان ور نداشته!!! سرعت در حده بيت رسيده! فقط با آي پي ميشه دانلود کرد~x(
اي بر پدرشون لعنت که پول و کار مردم براشون اندازه پشه هم ارزش نداره!
سرعت دانلود رپیدشر فاجعه بود امروز .
این یکی دیگه مسخره س خدایی
باز خوبه میشه دانلود کرد!امروز ديگه کلا اون محدوديت سرعتش براي رپيشير رو تا الان ور نداشته!!! سرعت در حده بيت رسيده! فقط با آي پي ميشه دانلود کرد~x(
اي بر پدرشون لعنت که پول و کار مردم براشون اندازه پشه هم ارزش نداره!
من امشب از 12-1 تا همین الان، 1 دقیقه وصل میشد و 10 دقیقه میپرید!
یه فایل 600مگی داشتم دانلود میکردم از یه سایت بدون رزیوم و...خودتون میدونید چی شد!
اعصاب نذاشتن برامون...
بدترین سرویس دهنده ای دی اس ال همین داتک
به شدت پشیمون شدم که باهاش قرارداد نوشتم.
تقریبا همه شرکت ها سرعت را آزاد می زارن ولی این شرکت از سرعت واقی خریداری شده هم کمتر ارائه می ده
رفیق اینترنت محدود داتک که به هیچ وجه توصیه نشده و نمیشه دلیلش هم اینه که همین سرویس های محدود رو اگه از صبا یا پارس یا شاتل و ... بگیری حداقل سرعت دانلودت 2 برابر داتکه الان یکی از رفیقام با 128 صبا رکورد 120 kbps رو زده.
من که 128 نامحدود دارم و سرعتم با تورنت همیشه خوب بوده.
الان سرعت دانلودم خیلی خوب شده و بعضی وقت ها تا 18 هم میره ولی پینگم بطور عجیبی زیاد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)