سلام
نسخه جدید رو نصب کردم و بعداز اینکه دیدم مشکل آپدیت داره حذفش کردم . بنظرم همون نسخه 8.0.1497 بهتر از
این جدیده هست ، البته فعلا" . اگه نشه با چیزشکن آپدیتش کرد ، فایده نداره . صبر میکنم تا نسخه های جدیدترش
بیاد شاید درستش کردند .
سلام
نسخه جدید رو نصب کردم و بعداز اینکه دیدم مشکل آپدیت داره حذفش کردم . بنظرم همون نسخه 8.0.1497 بهتر از
این جدیده هست ، البته فعلا" . اگه نشه با چیزشکن آپدیتش کرد ، فایده نداره . صبر میکنم تا نسخه های جدیدترش
بیاد شاید درستش کردند .
چه راههایی واسه دور زدن تحریم آپدیت هست؟
با تنظیمات https که بهش دادم وصل نمیشه
هم ورژن 8هم9
برای ورژن 9 روشی که تو پست اول بهش لینک شده (تنظیمات پروک فایر) رو هم تست کردم جواب نداد
Last edited by TurkOglu1993; 19-10-2013 at 23:32.
سلام
یه مشکل تو ورژن جدید دارم اینه که بعد از نصب ،برنامه از کار می افته و پیغام " you are unprotected " نشون داده میشه.
وقتی مجدداً استارت میکنم یا resolve all میزنم دوباره به حالت اولش برمیگرده !!!!
لطفاً راهنمایی کنید
مشخصات
Avast free Antivirus ..last version
windows 8.1 enterprise
دوست عزیز شما از fr*eeg*at*e استفاده کردی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی تنظیمات آنتی ویروس مشخصاتfr*e*eg*at*e - ip/port رو وارد کن راحت آپدیت میشه
Last edited by 2lphin; 22-10-2013 at 06:45.
آپدیت ورژن 8 روی 9 کار نمیکنه؟درسته؟
من ازمایش کردم آنتی ویروس از کار میافته.
سلام
بعد از نصب با فیل......تر شکن ریجستر کن تا لایسنس یک ساله free بهت بده.بعداز فعالسازی مکلت حل میشه.
دوستان چرا ا نر مافزارهایی مث سای.فون 3 و هات اسپوت شیلد نمیشه اواست رو اپدیت کرد؟قبلا اینجوری نبوده
ایا دوستان راهکاری دارند؟
دوستان همین دو دقیقه پیش برای 10 دقیقه کل نت رفع ف..ی..ل.تر شده بود و اواست به طور مستقیم اپدیت میشد.میشه نتیجه گرفت که اواست کاربران ایرانی را مسدود نکرده خود اینترنت ای پی اواست رو مسدود کرده.
سلام
حال نداشتم اینترنتو بگردم اومدم اینجا
کسی avast 9 نصب داره البته inter sec
عجیبه جلوی shareو چمیدونم رموت دسکتاپو هر چیز دیگه رو میگیره هرچی هم تو تنظیماتش ور رفتم درست نشد این کار رو تو مد privet گذاشتمش کار نکرد...........
ضمنا عزاداری ها قبول
سلام بر همگی
کسی تا به حال به این مورد برخورد داشته؟
این صفحه اسکن تک فایل هست که با کلیک راست ادم می خواد اسکن کنه به این شکل در میاد ... هنوز نفهمیدم علتش چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)