سلام
کسی نبود اینو جواب بده؟
داره دیر میشه!
دیف رانسیل 2 رمزینه کلاس و تست هیچکدوم اومده؟
سلام
کسی نبود اینو جواب بده؟
داره دیر میشه!
دیف رانسیل 2 رمزینه کلاس و تست هیچکدوم اومده؟
ویرایش جدیدش که هنوز نیومده ولی چاپ قدیمیش هست ..دیف رانسیل 2 رمزینه کلاس و تست هیچکدوم اومده؟
اشتباه نمی کنی عنایت کشاورزی است مولف تحلیلی گاج هست و مولف گسسته رمزینه.
البته من نمیدونم تحلیلی رمزینه هم کشاورزی هست یا نه ! راستی تا اونجا که من میدونم تحلیلی رمزینه که تازه می خواهد چاپ بشه
دیف 2 خود آقای قبادی گفته 20 مهر توزیع میشه (اگه بازم سرکاری نباشه)
رمزینه توی یزد هم هست . این آدرسشه که توی سایت خود رمزینه بود
یزد - خیابان فرحی پاساژ 110 -کتاب فروشی دارینوش - آقای جاور
6228966-0351
هیچ کس کتاب سبز فیزیک پیش گاج و رمزینه رو ندیده ؟! خواهشا اگه کسی دیده بگه کدوم بهتره![]()
عذرمیخوام شما این کتابهارو دیدین؟؟؟ویرایش جدیدش که هنوز نیومده ولی چاپ قدیمیش هست ..
پارسال که ما همه جا رو زیرو رو کردیم اینارو پیدا نکردیم یعنی اصلا چاپ نشده بود ، شما ویرایش قدیمشو کجا دیدی؟؟؟
دوستان اگه کسی از پیش 2 رمزینه کلاس -- خبر خاصی داره بگه ، کی چاپ میشه؟؟
من رمزینه رو دیدم ، خیلی خیلی خوب توضیح داده ، عین دیف میمونه یا عین کتابهای بهمن بازرگان....هیچ کس کتاب سبز فیزیک پیش گاج و رمزینه رو ندیده ؟! خواهشا اگه کسی دیده بگه کدوم بهتره
کتاب خیلی باحال و خوبی بود!! ولی سبز رو ندیدم!!
از کتابهای گاج ، من تعریف گاج سفید فیزیک رو زیاد شنیدم ، میگن تستهاش خیلی خوبو جون داره!!
من خودم از مبتکران استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم!!
سال اول 9 درصد زدم سال دوم 70!!
به نظر من رمزینه خیلی بهتره.
یه کتاب واسه هندسه نحلیلی کسی سراغ نداره.....هم آموزشی هم تست....! اورزانسیه....دانش آموز روو به موته...
کتاب برای تسلط به reading چی خوبه بلاخره؟
امسالم که متاسفانه 2 تا شده :(
براي تسلط reading جستجو بكنين جواب ميگرين در انجمن . بهتره تمام منابع رو يه جايي ليست كنيم كه بچه ها راحت پيدا كنند . reading از امسال 2 تاست . بهترين كتابم زرد قلمچي هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)