تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 940 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

mamnoon bazam be marefatet alireza001199

rasti mikhastam azat beporsam yani chi too team dovom man city
    kolan ye tozihi darbare become a legend bede lotfan

rasti az animation haye jadid che khabar?
    من کلا از Become A Legend خیلی خوشم اومده!
    در pes 2004 یادم هست این امکان را داشتی که به عنوان یک بازیکن در زمین حضور داشته باشی اما در اون حساب کتاب نداشت.

در مد Become A Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله وارد بازی میشید که سطحتون بازیتون هم پائین هست!
    اول در یک بازی شرکت می کنید و بر اساس نمره ی که میگیرید تیمها شما را می خرند خودم من نمرم در اخر بازی 6.5 شد و سه تا تیم از جمله من سیتی من را خواستند!
    وقتی به پیشنهاد یکشون پاسخ مثبت میدی میری تو تیمش اما این نیست که شما با حضورت در اون تیم از همون اول فیکس تیم بشی بلکه باید در تمریناتش که بازی بین تیم اصلی تیم (در اینجا من منچستر سیتی بودم) و تیم ذخیره های منچستر سیتی هست شرکت کنی اگر در اونجا موفق بودی فکر کنم بعدش به تیم اصلی میایی!
    خود من دو هفته از بازیهای لیگش گذشته با این وجود هنوز تو تیم ذخیره ها هستم تیم اصلی هم دو هفته هست داره بازیهاش را میکنه و من توش حضور ندارم!

در Become A Legend دیگه شما هیچ نقشی در کنترل تیم و تغییر سیستم بازی و اینجور چیزها نداری فقط در بازی مسئول یک بازیکن هستی!

2. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما به خودت زحمت نمیدی یک فایل 190 کیلو بایتی رو دانلود کنی
    که ببینی چه گزینه هایی داره....بعد هی گیر دادی که این چیه گذاشتی
    مگه من گیر دادم به شما که بیا به زور این رو دانلود کن؟؟؟؟
    اگه نمی خوای دانلود کنی و احتیاجی نداری دیگه پیگیر مسئله نشو خواهشا
    حالا چرا می زنی خیلی بداخلاقیا
    گیر چی دادم می خوام ببینم قضیش چیه
    گفتم که من همیشه Pes رو با Ps2 بازی می کردم امسال دیگه می خوام با PC بازیش کنم خوب باید بدونم اینا چیه به چه کاری می یان یا نه
    قصدم این نبود که ناراحتت کنم اگه می دونستم شاکی می شی اصلا سوال نمی کردم

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه جایی خوندم که تفاوت بازی های 2 دی وی دی (حدود 6 گیگ و خورده ای) و بازی های 1 دی وی دی، صرفا در اینه که دسته اول زبان های اسپانیایی و فرانسوی و چند تای دیگه رو دارن (به قول معروف نسخه International) ولی نسخه 1 دی وی دی فقط زبان انگلیسی رو داره و در محتوای بازی هیچ تفاوتی نیست!

دل آشوبه نداشته باشید

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

وقتی روی نیمکت هستی بازی تیم را نشان میدهد یا نه
    در ضمن انیمیشنهای حواشی این مود چگونه است؟
    Last edited by Damian; 16-10-2008 at 02:24.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا چرا می زنی خیلی بداخلاقیا
    گیر چی دادم می خوام ببینم قضیش چیه
    گفتم که من همیشه Pes رو با Ps2 بازی می کردم امسال دیگه می خوام با PC بازیش کنم خوب باید بدونم اینا چیه به چه کاری می یان یا نه
    قصدم این نبود که ناراحتت کنم اگه می دونستم شاکی می شی اصلا سوال نمی کردم
    ما خیلی نسبت به شما ارادت داریم

من کلا از Become A Legend خیلی خوشم اومده!
    در pes 2004 یادم هست این امکان را داشتی که به عنوان یک بازیکن در زمین حضور داشته باشی اما در اون حساب کتاب نداشت.

در مد Become A Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله وارد بازی میشید که سطحتون بازیتون هم پائین هست!
    اول در یک بازی شرکت می کنید و بر اساس نمره ی که میگیرید تیمها شما را می خرند خودم من نمرم در اخر بازی 6.5 شد و سه تا تیم از جمله من سیتی من را خواستند!
    وقتی به پیشنهاد یکشون پاسخ مثبت میدی میری تو تیمش اما این نیست که شما با حضورت در اون تیم از همون اول فیکس تیم بشی بلکه باید در تمریناتش که بازی بین تیم اصلی تیم (در اینجا من منچستر سیتی بودم) و تیم ذخیره های منچستر سیتی هست شرکت کنی اگر در اونجا موفق بودی فکر کنم بعدش به تیم اصلی میایی!
    خود من دو هفته از بازیهای لیگش گذشته با این وجود هنوز تو تیم ذخیره ها هستم تیم اصلی هم دو هفته هست داره بازیهاش را میکنه و من توش حضور ندارم!

در Become A Legend دیگه شما هیچ نقشی در کنترل تیم و تغییر سیستم بازی و اینجور چیزها نداری فقط در بازی مسئول یک بازیکن هستی!
    ممنون دوست عزیز....واقعا توضیح خوبی بود...یک سری که بازی رو گرفتن و بیخیال بقیه شدن

دوستان من یه جایی خوندم که تفاوت بازی های 2 دی وی دی (حدود 6 گیگ و خورده ای) و بازی های 1 دی وی دی، صرفا در اینه که دسته اول زبان های اسپانیایی و فرانسوی و چند تای دیگه رو دارن (به قول معروف نسخه International) ولی نسخه 1 دی وی دی فقط زبان انگلیسی رو داره و در محتوای بازی هیچ تفاوتی نیست!

دل آشوبه نداشته باشید
    من هم همچین چیزی شنیدم....ولی نمیدونم راست یا دروغه...ولی من که 2 dvd رو میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که بازیرو دارن یک سوال ...
    یادتونه تو ورژن قبلی وقتی تغییرات تو بخش ادیت میدادی و سیو میکردی واز بازی خارج میشدی دفعه ی بعدی مجبور بودی
    دو باره بری تو ادیت لودشون کنی ...
    حالا این مثل پیس 6 اتومات شده یا بازم باید هر دفعه لودش کنی تا تغییرات انجام بشه...

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتی روی نیمکت هستی بازی تیم را نشان میدهد یا نه
    در ضمن انیمیشنهای حواشی این مود چگونه است؟
    وقتی در تیم اصلی بازی نمی کنی بازی را نشون نمیده و ازش رد میکنه و اخر کار فقط میتونی نتیجه بازی را ببینی!
    اما اگر در بازی باشی اخراج بشی(تعویض شدن را هنوز تجربه نکردم که ببینم چطور هست) بقیه بازی را میتونی ببینی همینطور یک امکانی هم هست که سرعت بازی را 2 برابر کنی تا بازی سریعتر تمام بشه.

خیلی زود هست در مورد به قول شما انیمیشن های بازی حرف زد هنوز یک روز نیست که بازی به بازار اومده!
    اما چمپیوز لیگش فوق العاده هست دقیقا عین صحنه های هست که در بازیهای جام باشگاهای اروپا می بینی!
    طرفدارانش هم شاهکار هست من که خیلی باهشون حال کردم.

9. 4 کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که بازیرو دارن یک سوال ...
    یادتونه تو ورژن قبلی وقتی تغییرات تو بخش ادیت میدادی و سیو میکردی واز بازی خارج میشدی دفعه ی بعدی مجبور بودی
    دو باره بری تو ادیت لودشون کنی ...
    حالا این مثل پیس 6 اتومات شده یا بازم باید هر دفعه لودش کنی تا تغییرات انجام بشه...
    اون مسئله بخاطر باگی بود که توی بازی بود و حتما باید یک جوی استیک نصب می کردی که هر وقت خارج میشدی نخوای دوباره فایل رو لود کنی
    توی این ورژن هم مثل این که برطرف شده
    منظورت از پیس 6 همون pes 2009 هست دیگه؟؟؟

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یکی دو صفحه اخیرو دیدم چیزی ندیدم لذا اگر سوالم تکراریه پیشاپیش منو ببخشید!

PES برای چه دستگاه هایی اومده؟ چون فکر می کنم تاریخ عرضه اش برای کنسول های مختلف متفاوته....

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون مسئله بخاطر باگی بود که توی بازی بود و حتما باید یک جوی استیک نصب می کردی که هر وقت خارج میشدی نخوای دوباره فایل رو لود کنی
    توی این ورژن هم مثل این که برطرف شده
    منظورت از پیس 6 همون pes 2009 هست دیگه؟؟؟
    آره البته یک نرم افزارم بود که میتونستی باهاش با کیبوردم سیو و لود شدنشو اتوماتیک کنی ..
    منظورم این بود که ورژن جدیدم(پیس 2009) مثل پیس 6 که اوتوماتیک بود شده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •