6220 من تو فضای بازم بزور جی پی اسش فعال میشه اوایل راحت تر پیدا میکرد ولی الان نه...
وقتی میخوام تو برنامه آفیسش سند جدید ایجاد یا یه سند باز کنم میگه مجوزی نیست یعنی چی و باید چی کار کنم؟
6220 من تو فضای بازم بزور جی پی اسش فعال میشه اوایل راحت تر پیدا میکرد ولی الان نه...
وقتی میخوام تو برنامه آفیسش سند جدید ایجاد یا یه سند باز کنم میگه مجوزی نیست یعنی چی و باید چی کار کنم؟
Last edited by coralisland_17; 25-05-2010 at 23:49. دليل: فراموشی...
1. چی پی اس گوشی شما از بهترین ها و سریع ترین هاست ( بی خودی بهش نمی گن Navigation!!! ) پیشنهادی که می تونم بدم اینه که یه بار از راه اینترنت به چی پی اس متصل شو... سپس ری استارت کن. احتمالا می بایست مشکل اتصال سریع بدون اینترنت برطرف بشه.
2. ویرایش پرونده های آفیس نیازمند مجوز هست. پولشو بده از سایت نوکیا بخر!
شاد باشین![]()
سلام به همگی
گوشیمو یه بار باز کردم قابشو عوض کردم جی پی اسش از کار افتاد! لنز روی آنتن رو ننداخته بودم، فکر کردم مشکل از اونه ولی لنزو انداختم بازم کار نمی کنه
ماهواره ها رو شناسایی می کنه ولی وصل نمیشه؛ درضمن آنتنشم انگار یه ذره ضعیف شده
اشکال از کجاس؟ ممنون
![]()
سلام وقتی رم گوشی را در کامپیوتر قرار میدهم . ومیخواهم فایلی را در رم کپی کنم خطای زیر را میدهد.
the disk is write - protected
remov the write-protection or use anather disk
حتی نمی توانم ان راdefragmenter کنم
سلام دوستان
ازتون راهنمايي ميخواستم
ديروز گوشيم(6220)افتاد توي دستشويي و من بعد از درآوردن شستمش و الان ظاهرا خشك شده ...
وقتي روشن ميكنم يه ويبره ميزنه و خاموش ميشه راستش مشكل من اينه كه ميخوام قبل از اينكه ببرمش به تعميرگاه اطلاعات رم داخلي رو بردارم ولي راهي بلد نيستم آيا راهي وجود داره كه بشه با كابل از گوشي خاموش فايل دريافت كرد و يا فايلي رو پاك كرد ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست من شما روی مموری کارتتون رمز گذاشتین و تا وقتی که بهش رمز ندین نمیتونین از اطلاعاتش استفاده کنید یا کپی کنید ..
سلام متشکرم از توجه شما. ولی من روی مموری رمز نگذاشتم مگر برای ورود به برنامه همراه بانک
سلام به همگی
میییییییگم من گوشی 6120 دارم gps روش نصب میشه؟ قیمت این گوشی الان چنده؟بعدش 6220 رو دیدم گوشیه جالبیه
ولی کجا میشه خریدش من می خوامش یه جورایی خاطرخواش شدم بدجور
![]()
مشکل از چیه؟
مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)