تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 350 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه red_swallow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض افزایش صدای گوشی

بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
    ساخته شده توسط SWmail

روش کار:

1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
    برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.

2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.

در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.

3-گوشی را Restart کنید.

برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
    بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین

بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین

در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم
    منبع :
    freezmobile.com

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
    دوستان عزیز ، ورژن جدید برنامه هم موجوده که تا 30% صدای خود گوشی رو هم زیاد میکنه با همون کیفیت اولش
    البته صدای هدزفریش که دیگه گوش آدمو کر میکنه
    از لینک زیر خود برنامه به اضافه توضیحات کاملش رو که یک فایل Word هستش و همچنین بک آپهای فایلهای گوشی رو میتونید دانلود کنید .
    البته چون امکان دانلود توی سایت رو ندارم مجبور شدم اونو توی راپیدشیر آپلود کنم که به راحتی میتونید دانلودش کنید :
    کد:

داره خودمونی میشه red_swallow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض بهترین و زیباترین صفحه کلید

سلام

اقا من مشکلم حل شد

ولی یه چیزی
    کسی اینجا با w950 هست که کیبورد p1 را گرفته باشه؟؟

برا من با خیلی از حروفش مشکل داره به خصوص «ی»

مربع نشون میده وقتی تایپ میکنم!!!

چرا؟؟؟؟
    گوشی من هم W950i و صفحه کلید زیر رو میتونی دانلود کنی ، خیلی عالیه
    هم بسیار زیباست و هم کامل کامل
    فقط کافیه بعد از دانلود فایل و نصب اون به قسمت tool - control panel - device - text input-vitual keyboard رفته در قسمت input method گزینه persian vitual keyboard را انتخاب کنید .
    بعد save را زده و خارج بشین . تمام.
    حالا میتونی توی قسمت مسیجهات هم براحتی فارسی تایپ کنی.
    فقط یادت باشه CapssSwitch باید روی OFF باشه
    اینم لینک دانلود با حجم حدودأ 35 کیلوبایت :
    کد:

داره خودمونی میشه vartan.alive90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

یه سوال:
    من تا حالا هک نکردم گوشیمو،اگه زیاد این کارا رو کنیم گوشی نمیترکه؟؟(مثل ویندوز کامپیوتر که وقتی باهاش ور میریم دیگه چیز میشه؟؟)

یکی به سوال این بنده خدا جواب بده

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی به سوال این بنده خدا جواب بده
    با سلام عزيز جون هك كه جاي خود داره اگه برنامه هم زياد بريزي و پاك كني فضاهاي اضافي زيادي روي رم گوشي به وجود مياد كه براي گوشي خوب نيست تازه بعضي از برنامه هاي ساين نشده هم كه الان ما داريم به راحتي با هك روي گوشيمون مي ريزيم فايلهاي سيستمي شون اگه با فايلهاي سيستمي گوشي نزديك باشه كار گوشي دچار اختلال ميشه به هر حال هك و حتي برنامه هاي ساين نشده براي گوشي يك ريسكه من خودم تاحالا تمام هكها رو روي گوشيم انجام دادم و خدارو شكر به جز اين مورد آخري (هك افزايش كيفيت دوربين) مشكلي نداشتم.
    آقا ريسك پذير باشيد تا علم پيشرفت كنه. آپديت رو گذاشتن براي همين كار اين كارها كه به سخت افزار آسيب نميرسونه فقط نرم افزاره كه با آپديت حل ميشه.
    همگي موفق باشيد.

5. این کاربر از sekke2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    به همه بچه هايي كه جريان هك موبايل رو خوندن و حالا يا امتحان كردن يا نكردن:
    بچه ها هر كي اين هك رو نوشته با برنامه نويسي simbian آشنا بوده ولي از سيستم حفاظتي اون اطلاعات كافي نداشته. اگه فايل txt اين حك رو مي خوندين متوجه مي شدين كه مي خواستن يه كارهايي بكنن ولي فقط مي تونستن در اندازه ها تغيير ايجاد كنند و نه چيز ديگه اي تازه اين تغييرات هم اونقدر ابتدايي و با مشكلات بوده كه فكر نمي كنم ارزش اين هك رو داشته باشه.(به جز تغيير صداها) كه ربطي به اصل قضيه نداره)
    1. من خودم اين هك رو كه تست كردم روي گوشيم هيچ مشكلي پيش نيومد كه البته اين اول كار بود. چون هك رو مربوط به عكس و كيفيت اون مي دونستم ولي ديروز با بررسي هايي كه با 4 تا از بچه ها (روي p990) انجام داديم متوجه اشكالات اساسي تقريباً در همه جاي دوربين و گوشي شديم.
    2. در يك كلمه دوربين گوشي شما در حين فيلم برداري تبديل ميشه به يك K300 و ديگه هيچ حرفي نميمونه (در هر 5 نمونه).
    3. از 5 گوشي تست شده 3 تا از اونها در وقت standby ديگه با هيچ دگمه اي بالا نمياد و فقط با دگمه power صفحه ظاهر مي شد.
    4. 4 تا از گوشيها با fine كه عكس ميگيرند اونها رو نمايش نميده.
    5. تعدادي از پارامترها خيلي نزديك به فايلهاي اساسي گوشي هستش كه اگه به درايور z گوشي برويد بسياري از فايلهارو مي تونيد ببينيد كه امكان تداخل هاي بعدي در سيستم وجود داره.
    6. يكي از فايلها هم در درايو C-apps كپي شده به هيچ وجه نه قابل replace و نه قابل delete كردنه كه همين كمي از اشكالات رو بدون اينكه بشه برگردوند روي گوشي ثابت ميزاره (مثل تعداد Burstها كه 6 تا نمايش ميده ولي 4 تا ميگيره).
    راستي منتظر ورژنهاي بعديش هم نباشد چون با چند نفري كه صحبت كردم از لحاظ فني گفتند كه ميشه كيفيت تصوير رو زياد كرد يعني تعداد نقاط يا همون pixelها در صفحه رو با برنامه زياد كرد ولي اين مستلزم داشتن لنزي متفاوت با اين لنزها هستش و عملاً شايد از لحاظ فني به مشكل بر بخوره.
    بچه ها مي بخشند كه سرشونو درد آوردم ولي گفتم يه اطلاعات كامل بدم براي اونهايي كه شديداً دنبال افزايش قدرت دوربين p990 هستند. بازم ببخشيد.

7. این کاربر از sekke2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

7

سلام
    یه سوالp1i قاب فرعی داره؟
    همه باتری هایp1 مشکل دارن چون ماله من داره؟
    زود شارژ تموم میکنه!!!!
    باتشکر از حسین جان یه سوال دیگ فایل z: چیه که توی هک صدا بود؟
    ممنون ازتمام بروبکس باحال این فروم
    بابا یکی جواب منو بده
    پیر نمیشین

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا یکی جواب منو بده
    پیر نمیشین
    دوتا سوال اولت رو برو تو تاپيك خود گوشيت بپرس تا بهتر بهت جواب بدن
    سوال آخرت هم درست نفهميدم چي پرسيدي ؟
    z درايو سيستميه كه فايل هاي اورجينال گوشي توش هست و نميشه تغيير بدي فقط مي توني ازش استفاده كني

10. 2 کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا یکی جواب منو بده
    پیر نمیشین
    خشی جون شما تو x-plore برو و دکمه 0 رو بزن و از تنظیمات گزینه show rom drive رو فعال کن.خودت درایو z رو به عینه میبینی.
    موفق باشی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینکه میگین gdesk ضرر داره از چه لحاظ؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوست عزیز red_swallow
    با عرض خوش آمدگویی باید بگم تمام هکهایی که شما معرفی کردید خیلی قبل پیش توی همین تاپیک معرفی شده.
    بهتره یک نگاهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک بندازید.

اینکه میگین gdesk ضرر داره از چه لحاظ؟
    با اینکه ربطی به هک نداره ولی هیچ ضرری نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •