میزان سوخت باقیمانده رو در f16 کجاش نوشته؟
میزان سوخت باقیمانده رو در f16 کجاش نوشته؟
ببینید دوست عزیز
ضاهرا شما یه مشکل اساسی دارید
توصیه من به همه دوستانی که مشکل با همین فل فل ونمک دارن
این که از وی p ان استفاده کنند و من الان دارم استفاده میکنم و بیشتر از یک سال هست که دارم ویه مدتی هم خودم
نمایندگی شو گرفته بودم که به دلیل این که کلاس های اویشن شروع شد وخیلی سرم شلوغ هست دیگه نتونستم
اداره کنم اما هر کسی میخواد راجبع قیمت ونحوه استفاده به من pm بزنه من براش توضیح میدم
لطفا داخل تایپیک راجبع این صحبت نکنید
به 2 دلیل
1 موضوع تایپیک به یه سمت دیگه میره
2 چون احتمال داره یه نوع تبلیغ بشه خلاف مقررات هست
و اما در مورد این دوست عزیز :
دوست عزیز اول ببخشید که من فایل رو اشتباهی براتون آپ کردم و دوم این که این هواپیما به خصوص FMC خیلی
دقیقی داره و باید کامل بلد باشید تا بتونید باهاش کار کنید
من براتون یه فیلم آموزشی کار با این هواپیما رو در زیر گذاشتم که البته بیشتر راجبع FMC هست ولی کلی توضیح داده شده
فکر کنم چند پارت باشه من خیلی وقت پیش این رو دیدم اگر پارت های دیگشو پیدا نکردی بگو خودم برات میزارم
در ضمن یه سئوال فنی هم داشتم شما این هواپیما رو دانلود کردین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای FSX یا Fs9 ؟ واین که کرک فایلش برای شما سالم هست ؟
ببینید دوست عزیز مهمترین مشخصه یه سیستم برای این کار CPU هست که این بنده خدا هم توی ویدئو نوشته
و دوم این که چیزی که این آقا داره و این قدر خوب هست اول یه سنری ویا همون فرودگاه ادیت شده واورجینال هست
که این فرودگاه Lisbon هست مال شرکت Aerosoft
و یه هواپیما کامل وخوشگل که Ariane 737 هست سری 800
من لینک دانلود این فرودگاه رو گذاشتم هر کی میخواد دانلود بکنه فقط یه نکته رو قبل از نصب میگم تا بعدا فوشم
ندین
این که بعضی از این فرودگاه ها مثل فرانکفورت آلمان رو وقتی نصب میکنید اگر سیستم خوبی نداشته باشید و حتی
در بعضی از سیستم های خوب و به روز دچار یه کندی سرعت و دیر رندر شدن میشید پس لطفا اول از سیستم
خودتون مطمئن بشید بعد نصب کنید
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شرمنده من در مورد جنگنده خیلی اطلاعات ندارم
اما از یکی از دوستانم میپرسم بهتون میگم
آخه این بنده خدا زمان جنگ خلبان فانتوم بوده شاید بدونه
من در هفته 3 بعضی موقع ها هم 4 روز کلاس دارم حتما برات میپرسم
فقط راجبع آیرودینامیک F16 خوندم این که اگر از f16 خوشت میاد بخونی بد نیست یه چیز های خیلی جالبی داره
اختیار دارید ، دست شما درد نکنه
بله من این رو از همون لینک داده شده دانلود کردم و برای FSX استفاده کردم. یک فایل کرک هم داره، که باید تو قسمتی که آدرس داده کپی بشه. اما نکته ای که من از کامنت های زیر لینک تورنت فهمیدم این بود که این کرک تو XP خوب کار نکرده، ولی تو Vista درست عمل می کنه. من ویندوز7 دارم و تاحالا مشکلی پیش نیومده. اما داخل فایل راهنمای کرکش نوشته حتما سریال رو بگیرید، و الا سیستمتون خراب میشهکه من فکر کنم تهدیدی بیش نیست، چون حسابی فایل کرکش رو زیر و رو کردم.
چون من ویندوز 7 داشتم و چون دچار مشکل شدم پاک کردم و الان xp ریختم و هم روی FSX و هم روی FS9
کرک کار نمیکنه
دوستان برنامه ای هست که بشه cockpit virtual برای هواپیما بسازیم یا اصلا cockpit virtual هست که دانلود کنیم.
یـــا عـــلـــی
سلام
این کلمه رو کسی می دونه چیه؟ البته با گشتن تو نت می شود دراورد ولی اگه کسی می دونه توو 2 جمله توضیح بده...
VATSIM
پرواز آنلاين توسط VATSIM
3کلمه
يه جورايي هم پاي IVAO
خوب اینطور که من از کامنت کسایی که دانلود کردن فهمیدم ، مشکلات چند وجه داشت :
1- اشتباه در کرک کردن :
کرک رو تو پوشه ای که گفته بود، رپلیس کردید ؟ چون بعضی ها فقط patch رو زدند و patch هم تو روت از پیش تعیین شده کپی کرده و حتما باید فایل dll جایگزین بشه.
2- سوء تفاهم :
بعضی ها نوشته اند : display پنل ها کار نمی کنه! بعضی سوئیچ ها کار نمی کنه در نتیجه کرک نشده. فقط شما از منوی add on در بالای صفحه باید بفهمید که کرک شده یا نه (اگر گزینه اکتیو رو نداشت، یعنی کرک بدرستی انجام شده) و اون مشکلات سوئیچ ها بخاطر رئالیتی این هواپیماست. که حتما باید هواپیما به GP Unit متصل بشه، تا APU سوخت لازم رو داشته باشه (در نتیجه برق کافی برای دیسپلی و لایت ها ایجاد میشه) و باید Oil Low pressure برای استارت APU نداشته باشید و.....
3- اشکلات نسخ ویندوز :
بعضی از نسخه های ایکس پی، مخصوصا Sp3 زیاد با FSX سازگار نیستند، حتی روی بعضی Acceleration نصب نمیشه. بعضی کارتهای گرافیکی، روی 64 بیت، خوب این شبیه ساز رو ساپورت نمی کنند. اما vista و7 این مشکلات رو ندارند.
یکی از این سه مشکل احتمالا وجود داره، که اگر شما مورد سوم هستید، توصیه من اینه که حتما 7 هایی که نیاز به update نداره و به اصطلاح کرک شده رو بگیرید. این ویندوز با بازی ها و نرم افزارها خیلی خوب سازگاره و به نظر من شبیه ساز خیلی عالی تو این ویندوز کار می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)