سایت رو ببینید .اصلا نامحدود نداره دیگه !!! به جاش اومده مثلا گزاشته حجمی 30 گیگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سایت رو ببینید .اصلا نامحدود نداره دیگه !!! به جاش اومده مثلا گزاشته حجمی 30 گیگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مگه میشه دیگه نامحدود نداشته باشه
میگم من تاریخ قرارداد فعلیم تا 17 خرداد هست . ولی وقتی میخام بزنم قرارداد جدید میزنه از 15 تیر تا مثلا 15 دی !
(شش ماه)
کلا یک ماه انگار اضافه شده به من ! حالا نمیدونم کادو دادن یا چیز دیگه ایه ! شما هم یه چک بزنید ببینید چجوریه !
بعد یه چیزی . اگه من بزنم یک 6 ماهه با مبلغ قدیم پرداخت کنم از حالا (قبل از این یکی دو هفته ای که به پایانش مونده ) بعدا مشکل به وجود نمیاد ؟ مثلا بگن باید تفاوتش رو بدین یا از این حرفا ؟
=====
در ایران خیلی چیزا شدنیه !مگه میشه دیگه نامحدود نداشته باشه
دوستان خواهشا یکی حساب کنه یک فرد با سرعت 256 کیلو بایت در ماه چقدر میتونسته دانلود کنه در بهترین شرایط وبا سرعت 512 کیلو بایت چقدر بعدا حتی سایت باز کنی چقدر از حجم کاسته میشه ؟
دوست عزیز پست های شما رو خوندم
درباره پست قبلیتون باید بگم که بله میشه یه isp نامحدود نداشته باشه ولی جاش 20-30 یا تو همین حدود حجم در اختیار کاربراش بزاره
چون نامحدود 256 مال هر شرکتی هم که میخواد باشه در ماه بیشتر از 20 یا کمی کمتر بیشتر نمیتونه چیزی دانلود کنه
همین 20 گیگ ماهانه برای 256 یعنی نامحدود
البته بصورت عملی و در واقعیت اینطوره وگرنه با فرمول اینا که بیشتر از 20 گیگ میشه
Last edited by alpha007; 28-05-2010 at 22:18.
ببینم هر سایت که باز میکنیم چقدر از حجم کم میشه ؟ سوال دوم دوستان اندازه گرفتن ببینند از اسیاتک دربهترین شرایط با سرعت 256 و512 چقدر در ماه دانلود کردند ؟ سوال سوم این چند نوع تعرفه کلاسیک اینها چیه یعنی تعرفه پر حجم یکماه نداره وتعرفه غیر اقتصادی چیه ؟ سوال چهارم اگر کسی از حجم ماه قبلش مونده باشه میره ماه بعد الان منتظر جوابم
شما انگار اصلا نگاه به جواب بالاییت نکردی همینجوری میای باز پست میدی نه؟
جواب شما تو پست بالایی دادم
کم کردن حجم بازای باز کردن یه سایت هم بستگی به فرم اون سایت و محتوای گرافیکیش داره
با درود حالا مثل همین سایت خودمون ویا یوتیوب چقدر کم میکنه از حجم ؟ وسوالهای دیگه مو که بالا جواب ندادید فرق تعرفه رو شما سوالات منو بدقت نخونید منتظر جوابم ببخشید ممنونم
جواب سوالاتون رو تو پیغام خصوصی بخونید
بچه ها انگار این قضیه واسه تهرانه یعنی واسه شهرستانها تغییری نکرده ؟؟؟
تو سایتش زده ویژه تهران من ندیدم نمایندگیها قیمتشون رو تغییر بدن فکر کنم این قضیه فقط مشمول تهرانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)