این انجمن باید برین و همه چیز در این باره اونجا پیدا میکنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care![]()
این انجمن باید برین و همه چیز در این باره اونجا پیدا میکنین:
Take Care![]()
سلام خسته نباشيد اين چيه تو idm ميده
some sites do not allow requesting the same file twise
http/1.1 403 forbidden
بعدشم من هر چي دانلود منجر نصب ميكنم كار ميكنه ولي بهد از ريستارت كردن دوباره سريال ميخواد لطفان منو راهنمايي كنيم ار بس به اين تايپك واين تايپك پاس دادن گيج شدم
روش حل این مشکل:
بعد از اینکه IDM رو پاک و سیستم رو ریست کردین سیستم رو با حالت Safe mode بالا بیارین و بقیه مراحل رو انجام بدین.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان و بقیه دوستان
این سوال مارو جواب میدین؟
قبلنا پرسیده بودم
داداش ممنون اون مشكل حل شد ولي اين eror نميذاره دانلود كنم وقتي دانلود و ميزنم توقسمت status اينو مينويسه dawnloading owner web page to refrensh link address اخطارم اينو ميده
some sites do not allow requesting the same file twise
http/1.1 403 forbidden
ظاهرا اجازه دسترسی به اون فایل رو ندارید ، یه فایل دیگه از رو سرور دیگه ای رو تست کنید !
سلام ، شرمنده من یکی این که درگیر بودم ، یکی هم اینکه جایی درباره ی این توضیحی نداده بود ،
اما برداشت من ازین دو گزینه one time downloading و periodic synchronization :
این دوتا فقط یک فرق با هم دارن اون هم گزینه ی Start again every هست که periodic synchronization اضافه داره ، و برای این هست که مثلا اگه هرروز یک برنامه ای براش تعریف شده ، با اتمام لیست کار متوقف نشه ، و پس از یک زمان خاص دوباره همون لیستی که گرفته رو دوباره دانلود کنه ، حالا دقیقا نمیدونم کاربرد این چیه و کجاست.
شاید برای کسایی هستش که نیاز دارن هرروز یک لینک خاص رو بگیرن ، یا مثلا اکانت پرمیوم رپید شیر دارن ، و فقط با یک لینک کار دارن و نیاز دارن هرروز اون لینک رو دانلود کنن ؟?
one time downloading =====>اما اگه این حالت فعال باشه ، با پایان لیست دانلود دیگه کار تموم میشه و دیگه همونا رو دانلود نمیکنه.
همونطور که میدونی one time downloading متعلق به Main queue هست و periodic synchronization مربوط به synchronization queue هست .
یعنی نسبت به نوع کاری که داری باید فایلها رو به اون صف هدایت کنی ، شما به طور عادی از هردو صف میتونی استفاده کنی ، اما معقول تر هست که از صف اصلی استفاده کنین ، که هم قابلیت " فقط یکبار " داره و هم قابلیت " هرروز هفته " ...... اما synchronization queue قابلیت " فقط یکبار " رو نداره ولی " هرروز هفته " رو داره ،
شما از هردو میتونی استفاده کنی
هیچ فرقی به جز اونایی که گفتم، اگه دلت بخواد میتونی به جای صف اصلی ، به این صف هدایتشون کنی فایلهاتونو ، از لیست اصلی روشون راست کلیک کرده و Add to queue رو زده و به مثلا synchronization queueچه فرقی میکنه که فایل تو کدوم صف باشه؟
هدایتشون میکنی ، نهایتا میگم فرق خاصی ندارن با هم ، هرکدوم دوست داشتی استفاده کن ، اصلا یکبار خودت امتحان کن !
Take Care![]()
به سوال ما كسي جواب نميده؟
سلام ، اینقدر بزرگ مینویسین که دیده نمیشین
از چه سایتی این ارورو میگیرین ؟ اسمش رو بگین تا راهنمایی کنم
شما از ------ یا و پ ن استفاده کن احتمالا مشکلت حل میشه.
Take Care![]()
ممنون دوست عزیز واس پاسخ شیواتون
منظرتون از اون تیکه که قرمز کردم چیه؟
امتحان که کردم،متوجه نشدم فرقشونو و اومدم اینجا پرسیدم
خیلی جالبه،من از یه سریال جعلی استفاده میکنم،تا موقعی که آپدیتش نکنم،نمیگه سریال جعلیه!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)