تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 1081 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ااااااااااااا ایشونم مشکلش عین مشکل منه
    برا منم همین طوری شده
    تروخدا راه حل پیدا کردین به منم بگید
    انتی ویروسم بدون اپدیته
    دوست عزیز

کاسپرسکی را پاک کن و از اول نصب کنید و از این پس از آپدیت اتوماتیک استفاده کنید اگر آخرین نسخه را داونلود کنید مقدار

آپدیت اولیه زیاد نخواهد بود ولی اگر از نسخه های قدیمی مانند آن چه خریده اید استفاده کنید حجم آپدیت اولیه بسیاز زیاد

می شود آپدیتهای معمولی کاسپرسکی اگر روزانه آپدیت کنید کمتر از 100 کیلوبایت حجم دارند که حتی با کمترین

سرعتها هم بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد در ضمن معمولا اگر خط اینترنت وسط اپدیت قطع شود بار بعد معمولا از

جایی که آپدیت رها شده ادامه خواهد یافت . یکی از بزرگترین مزیتهای کاسپرسکی سرعت انتشار آپدیتهای ان است و آن

فروشنده احمقی که توصیه کرده است پس از نصب برای جلوگیری از غیر فعال شدن , کاسپرسکی را آپدیت نکنید

متاسفانه چیزی از این مقوله سرش نمی شود. انتی ویروس بدون آپدیت روزانه یک صنار نمی ارزد.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

ببخشید شما نمی تونید یه جواب درست بدید حتما باید بگید 10 تا صفحه رو بگرد یا مثلا 100 بار به این سوال جواب داده شده
    خوب نمی تونید واقعا بگید نپرسیم دیگه
    البته ببخشید

پروفشنال somayeh_63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

دوست عزیز

کاسپرسکی را پاک کن و از اول نصب کنید و از این پس از آپدیت اتوماتیک استفاده کنید اگر آخرین نسخه را داونلود کنید مقدار

آپدیت اولیه زیاد نخواهد بود ولی اگر از نسخه های قدیمی مانند آن چه خریده اید استفاده کنید حجم آپدیت اولیه بسیاز زیاد

می شود آپدیتهای معمولی کاسپرسکی اگر روزانه آپدیت کنید کمتر از 100 کیلوبایت حجم دارند که حتی با کمترین

سرعتها هم بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشد در ضمن معمولا اگر خط اینترنت وسط اپدیت قطع شود بار بعد معمولا از

جایی که آپدیت رها شده ادامه خواهد یافت . یکی از بزرگترین مزیتهای کاسپرسکی سرعت انتشار آپدیتهای ان است و آن

فروشنده احمقی که توصیه کرده است پس از نصب برای جلوگیری از غیر فعال شدن , کاسپرسکی را آپدیت نکنید

متاسفانه چیزی از این مقوله سرش نمی شود. انتی ویروس بدون آپدیت روزانه یک صنار نمی ارزد.
    پس یعنی اینی که من خریدم نسخه ی نهاییش نیست؟
    ای الهی بگم سوسک بشه که به اسم اخرین نسخه به من فروخت
    چند بارم پرسیدم، برگشت تاکید کرد که مطمئن باش
    میگم اخه خیلییییییییییییییییی طول میکشه تا اپدیت بشه
    در هر صورت ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام من الان تو سایت کاسپر بودم دیدم فایلهای به روز رسانی رو داره
    سوالی که داشتم اینه اگه این فایل به روز رسانی هفتگی رو دانلود کنم با ان میشه کاسپر رو اپدیت کرد
    در ضمن سه نوع فایل به روز رسانی داشت کدومو دانلود کنم بهتره با تشکر

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس یعنی اینی که من خریدم نسخه ی نهاییش نیست؟
    ای الهی بگم سوسک بشه که به اسم اخرین نسخه به من فروخت
    چند بارم پرسیدم، برگشت تاکید کرد که مطمئن باش
    میگم اخه خیلییییییییییییییییی طول میکشه تا اپدیت بشه
    در هر صورت ممنون از راهنماییتون
    با سلام مجدد
    من نمی دونم منظورتون از خرید این آنتی ویروس خرید سی دی این آنتی ویروس به قیمت 2-3 هزار تومنه که خوب این سی دی ها هم نسخه های قدیمی دارن هم به علت همین قدیمی بودن دیگه رجیستر کی اش کار نمی کنه برا همین خرید آنتی ویروس از سی دی کار درستی نیست
    بهترین راه اینه که شما همیشه آخرین نسخه رو از سایت این آنتی ویروس دانلود کنید ( نسخه ی رایگان 30 روزه) و بعد تو همین انجمین و انجمن کرک و سریال دنبال رجیستر کی های جدید باشید که دوستان می ذارن و با خیال راحت آنتی ویروستون رو آن لاین آپدیت کنید - در واقع آپدیت دستی آنتی ویروس اونم مثلا به صورت هفتگی تقریبا یعنی آنتی ویروس نداشتن خصوصا کسپر که آپدیتش دقیقه ای است
    اگه هم که می خواین نسخه اصل رو بخرین که باید از نماینده های مجاز بخرین مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که این نمایندگی ها در واقع ستاپ رو که به شما نمی فروشن بلکه اونا همون رجیستر کی و حق استفاده از این آنتی ویروس رو به شما می فروشن و بعد شما باید هر چند وقت یه بار نسخه های جدید رو از سایت کسپر دانلود کنید مثلا قیمت اینترنت سکیورتی کسپر برای 1 سال استفاده نزدیک 60 هزار تومانه
    حجم اینتر نت سکیوریتی کسپر که الان نسخه نهایی اون 7.0.0125 است حدود 25 مگه که خوب قبول دارم با خطوط ذایل آپ کمی گرفتنش طول می کشه اما ارزش 1-2 ساعت وقت گذاشتن رو داره

ا
    ین آدرس سایت برای دانلود آخرین نسخه اینترنت سکیورتی

کد:

این رجیستر کی برای استفاده تا 7 ماه دیگه

کد:
    اینم اون قسمتی که ورژن آنتی ویروس مشخص میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من الان تو سایت کاسپر بودم دیدم فایلهای به روز رسانی رو داره
    سوالی که داشتم اینه اگه این فایل به روز رسانی هفتگی رو دانلود کنم با ان میشه کاسپر رو اپدیت کرد
    در ضمن سه نوع فایل به روز رسانی داشت کدومو دانلود کنم بهتره با تشکر

من بازم تاکید می کنم چرا وقتی میشه این آنتی ویروس رو خیلی راحت از سایت آپدیت کرد با تاخیر به صورت دستی آپدیت بشه
    شما از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده کن من براتون سریال قانونی براتون می ذارم که بتونین تا 6 ماه از این اینترنت سکیوریتی قانونا و به اسم خودتون ازش استفاده کنید
    آپدیت دستی به علت دیر کرد در آپدیت آنتی ویروس بسیار کم اثر و خطرناکه و اصلا تو صیه نمی شه

پروفشنال somayeh_63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام مجدد
    من نمی دونم منظورتون از خرید این آنتی ویروس خرید سی دی این آنتی ویروس به قیمت 2-3 هزار تومنه که خوب این سی دی ها هم نسخه های قدیمی دارن هم به علت همین قدیمی بودن دیگه رجیستر کی اش کار نمی کنه برا همین خرید آنتی ویروس از سی دی کار درستی نیست
    بهترین راه اینه که شما همیشه آخرین نسخه رو از سایت این آنتی ویروس دانلود کنید ( نسخه ی رایگان 30 روزه) و بعد تو همین انجمین و انجمن کرک و سریال دنبال رجیستر کی های جدید باشید که دوستان می ذارن و با خیال راحت آنتی ویروستون رو آن لاین آپدیت کنید - در واقع آپدیت دستی آنتی ویروس اونم مثلا به صورت هفتگی تقریبا یعنی آنتی ویروس نداشتن خصوصا کسپر که آپدیتش دقیقه ای است
    اگه هم که می خواین نسخه اصل رو بخرین که باید از نماینده های مجاز بخرین مثل
    کد:
    که این نمایندگی ها در واقع ستاپ رو که به شما نمی فروشن بلکه اونا همون رجیستر کی و حق استفاده از این آنتی ویروس رو به شما می فروشن و بعد شما باید هر چند وقت یه بار نسخه های جدید رو از سایت کسپر دانلود کنید مثلا قیمت اینترنت سکیورتی کسپر برای 1 سال استفاده نزدیک 60 هزار تومانه
    حجم اینتر نت سکیوریتی کسپر که الان نسخه نهایی اون 7.0.0125 است حدود 25 مگه که خوب قبول دارم با خطوط ذایل آپ کمی گرفتنش طول می کشه اما ارزش 1-2 ساعت وقت گذاشتن رو داره

ا
    ین آدرس سایت برای دانلود آخرین نسخه اینترنت سکیورتی

کد:

این رجیستر کی برای استفاده تا 7 ماه دیگه

کد:
    اینم اون قسمتی که ورژن آنتی ویروس مشخص میشه

آخه دوست عزیز با دایل اپ چطور میشه برنامه ی به این سنگینی رو دانلود کرد؟
    اتوماتیک هم تا 50% دانلود شد و یهو ارور داد و الانم برنامه رو غیر فعالش کرده

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخه دوست عزیز با دایل اپ چطور میشه برنامه ی به این سنگینی رو دانلود کرد؟
    اتوماتیک هم تا 50% دانلود شد و یهو ارور داد و الانم برنامه رو غیر فعالش کرده

می تونید برا دانلود یه سر به کافی نت ADSL دار بزنید و نسخه رو دانلود کنید
    البته من با دایل آپ با IDM می ذارم تا بگیره یه چند ساعتی وقت می بره اما خوب چه می شه کرد
    اینجوری چون حجم آپدیت ها پایینه با همین خطوط دایل آپ هم تو 15-20 دقیقه آپدیت می ش
    ه

داره خودمونی میشه Mehran*Architector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    پیش تو...نگاه نکن...برگرد

پيش فرض

ااااااااااااا ایشونم مشکلش عین مشکل منه
    برا منم همین طوری شده
    تروخدا راه حل پیدا کردین به منم بگید
    انتی ویروسم بدون اپدیته
    سلام...مشکل من با آپدیت حل شد فکر دلش برای یه غذای چرب و چیلی بنام آپدیت از طرفش مادرش تنگ شده بود
    ...از سایت آپدیت کنید...نه با فایل دانلود شده...

داره خودمونی میشه OOGame MakerOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    يه فلش مموري دو گيگ

پيش فرض

با سلام خدمت بزرگان و دوستان...
    چند تا سوال و درخواست خدمتتون داشتم...
    اول اينكه كرك يا سريال نامبر نسخه 7.0.0.125 اين برنامه رو اگه ميشه بديد.
    و اينكه اين گزينه Add to trusdet zone چي كار مي كنه؟!
    در ضمن اگه ميشه بگيد كه من كدوم گزينه رو بزنم كه هر چي ويروس دارم نفله بشه بهتره...
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •