پس یعنی اینی که من خریدم نسخه ی نهاییش نیست؟
ای الهی بگم سوسک بشه که به اسم اخرین نسخه به من فروخت
چند بارم پرسیدم، برگشت تاکید کرد که مطمئن باش
میگم اخه خیلییییییییییییییییی طول میکشه تا اپدیت بشه
در هر صورت ممنون از راهنماییتون
با سلام مجدد
من نمی دونم منظورتون از خرید این آنتی ویروس خرید سی دی این آنتی ویروس به قیمت 2-3 هزار تومنه که خوب این سی دی ها هم نسخه های قدیمی دارن هم به علت همین قدیمی بودن دیگه رجیستر کی اش کار نمی کنه برا همین خرید آنتی ویروس از سی دی کار درستی نیست
بهترین راه اینه که شما همیشه آخرین نسخه رو از سایت این آنتی ویروس دانلود کنید ( نسخه ی رایگان 30 روزه) و بعد تو همین انجمین و انجمن کرک و سریال دنبال رجیستر کی های جدید باشید که دوستان می ذارن و با خیال راحت آنتی ویروستون رو آن لاین آپدیت کنید - در واقع آپدیت دستی آنتی ویروس اونم مثلا به صورت هفتگی تقریبا یعنی آنتی ویروس نداشتن خصوصا کسپر که آپدیتش دقیقه ای است
اگه هم که می خواین نسخه اصل رو بخرین که باید از نماینده های مجاز بخرین مثل
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که این نمایندگی ها در واقع ستاپ رو که به شما نمی فروشن بلکه اونا همون رجیستر کی و حق استفاده از این آنتی ویروس رو به شما می فروشن و بعد شما باید هر چند وقت یه بار نسخه های جدید رو از سایت کسپر دانلود کنید مثلا قیمت اینترنت سکیورتی کسپر برای 1 سال استفاده نزدیک 60 هزار تومانه
حجم اینتر نت سکیوریتی کسپر که الان نسخه نهایی اون 7.0.0125 است حدود 25 مگه که خوب قبول دارم با خطوط ذایل آپ کمی گرفتنش طول می کشه اما ارزش 1-2 ساعت وقت گذاشتن رو داره
ا
ین آدرس سایت برای دانلود آخرین نسخه اینترنت سکیورتی
کد:
این رجیستر کی برای استفاده تا 7 ماه دیگه
کد:
اینم اون قسمتی که ورژن آنتی ویروس مشخص میشه