تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 1045 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت mjrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشيد
    1 - من قبلا" ميتوانستم در ( ورد ) روي تصوير تايپ كنم اما الان نميتوانم .چكار كنم ؟
    2 - در هنگام تايپ در (ورد ) وقتي از علايمي مثل ( " ) استفاده مي شود فونت انتخابي از محلي كه اين علامت استفتاده شده تغيير ميكند ...
    ممنون ميشوم كمكم كنيد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mehdiney navaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام من مشکل اساسی تو قسمت کادر بندی قبل از پرینت دارم بعد از چاپ یا نوشته هام بیش از حد به چپ میره یا بیش از حد به راست
    مقاله ای درباره کادربندی هست ؟
    بعد ورد من کمی مشکلم فکر کنم داره میخوام از نت دانلودش کنم بنظرتون کدوم نسخه بهتره اینم که دارم دانلود کردم ولی تکمیل نیست ورد 2003 و 2007 کدوم نسخش بهتره و اگه سراغ دارید لینک دانلدشونم بهم معرفی کنید

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

با سلام و عرض خسته نباشيد
    1 - من قبلا" ميتوانستم در ( ورد ) روي تصوير تايپ كنم اما الان نميتوانم .چكار كنم ؟
    2 - در هنگام تايپ در (ورد ) وقتي از علايمي مثل ( " ) استفاده مي شود فونت انتخابي از محلي كه اين علامت استفتاده شده تغيير ميكند ...
    ممنون ميشوم كمكم كنيد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود و پست اولتان مبارک باشه
    در ورد 2007 توضیح می دهم.
    سوال اول شما :
    شما تصویر را وارد کنید، تصویر را انتخاب کنید به سربرگ Format بروید. Text Wrapping و گزینه Behind Text را روشن کنید. عکس به زیر متن شما خواهد رفت اگر متنی را تایپ کنید روی عکس قرار می گیرد. در نسخه 2003 هم این آیکون Text wrapping هیچ فرقی نکرده در یکی از نوار ابزارها وجود دارد.

سوال دوم شما :
    البته منم نمی دانم چرا اینطور می شود و برای خودم سوال بود. شما می توانید از کادر Find and Replace این علائم را با فونت فارسی خود جایگزین کنید یعنی در کادر Find What این علامت نقل قول را با فونت Times New Roman (Paste) کنید و در کادر Replace With همین علامت را با فونت فارسی مورد نظر خودتان Paste کنید و همه را با دکمه Replace all جایگزین و تغییر دهید. اگر دوستان بخصوص همکار و دوستمون wordist عزیز راه حل بهتر و مناسبتری سراغ دارند ارائه کنند.

سلام من مشکل اساسی تو قسمت کادر بندی قبل از پرینت دارم بعد از چاپ یا نوشته هام بیش از حد به چپ میره یا بیش از حد به راست
    مقاله ای درباره کادربندی هست ؟
    بعد ورد من کمی مشکلم فکر کنم داره میخوام از نت دانلودش کنم بنظرتون کدوم نسخه بهتره اینم که دارم دانلود کردم ولی تکمیل نیست ورد 2003 و 2007 کدوم نسخش بهتره و اگه سراغ دارید لینک دانلدشونم بهم معرفی کنید
    درود به شما

به نظرم قبل از چاپ گزینه Print Preview را بزنید و تصویر را مشاهده کنید که قبل از چاپ چه چیزی از دستگاه خارج می شود که در اکثر موارد درست است ولی موردی داشتم که Print Preview هیچ کمکی نکرده و کادر کنار صفحه از کاغذ خارج شده بود در حالیکه در Print Preview درست بود. در هر صورت از این گزینه قبل از چاپ استفاده کنید. اما چرا اینطور شده نمی دانم چه بگویم.
    مسلما و بدون شک نسخه 2007 بسیار برتر از 2003 هست شک نکنید اما اگر سرعت بالایی دارید به تاپیک درخواست نرم افزار بروید و آنجا درخواست بدهید و به شما کمک خواهند کرد. وگرنه بیرون با 1000 تومان نور چشمی مایکروسافت را می توانید خریداری کنید.

بدرود

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا وقتی متنی که ترکیبی از کلمات انگلیسی و فارسی هست رو تو ورد میارم همشون بهم میریزه ؟
    جای کلمات جابجا میشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا وقتی متنی که ترکیبی از کلمات انگلیسی و فارسی هست رو تو ورد میارم همشون بهم میریزه ؟
    جای کلمات جابجا میشه !
    دوست عزيز در قسمت بالاي صفحه ( نوار ابزار )‌ شما دكمه right- to - left رو زديد؟ و همچنين كنار اون قسمت دكمه align right رو بزنيد . انشالله كه مشكل حل بشه .

موفق باشيد.

جدول و متني رو تنظيم كردم كه چون جدولش ستونهاي زيادي داره ميخواستم جدول رو در طول كاغذ چاپ كنم كه جاي كار بيشتري داشته باشم . ممنون ميشم دوستان راهنمايي بفرمايند

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزيز در قسمت بالاي صفحه ( نوار ابزار )‌ شما دكمه right- to - left رو زديد؟ و همچنين كنار اون قسمت دكمه align right رو بزنيد . انشالله كه مشكل حل بشه .

موفق باشيد.

جدول و متني رو تنظيم كردم كه چون جدولش ستونهاي زيادي داره ميخواستم جدول رو در طول كاغذ چاپ كنم كه جاي كار بيشتري داشته باشم . ممنون ميشم دوستان راهنمايي بفرمايند
    مشکل اینطوری حل نمیشه ! من وقتی تک ویندوز هستم این مشکل رو دارم ولی اگه قبل XP یه ویندوز دیگه نصب باشه این مشکل رو ندارم !

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

درود

صفحه را به حالت Landscape ببرید. از Page Setup این گزینه در دسترس هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل اینطوری حل نمیشه ! من وقتی تک ویندوز هستم این مشکل رو دارم ولی اگه قبل XP یه ویندوز دیگه نصب باشه این مشکل رو ندارم !
    دوست عزيز بنده هم اين مشكل رو دارم . البته سعي نكردم دنبال دليل و علتش باشم و با نصب يك فارسي ساز اين مشكل كاملا برطرف ميشه و به شما هم اين كار رو پيشنهاد مي كنم . شايد اساتيد راه بهتري سراغ داشته باشند .

موفق باشيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

صفحه را به حالت Landscape ببرید. از Page Setup این گزینه در دسترس هست.
    دوست عزيز از راهنمايي جنابعالي متشكرم ولي زماني كه حالت Landscape را انتخاب مي كنم و دكمه پرينت رو ميزنم مدام پنجره save as باز ميشه و ميخواد فايل رو ذخيره كنم و خبري از پرينت گرفتن نيست . ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد

با تشكر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    از
    paste spesial استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •