تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 2365 اولاول ... 1101602002062072082092102112122132142202603107101210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خدمت آرنولد عزیز
    یعنی میگین اگه این سیستمی که گفتم بخوام بردارم

(هديونيت:7150
    باند:كنوود 718 اي ايكس
    آمپ هم کنود8404
    یه باکس لوله ای jbl (بوم باکس ))

این یه آمپ کمه؟ اخه 4 کاناله هست و همه میگن کافیه و خیلی هم خوب بهت جواب میده!
    راستی پک سیم چی بگیرم و اگه خواستم ضبط و باندو بردارم و بعد عید باکس و آمپو به طرف بگم چطوری سیم گشی کنه؟ (آخه میترسم تو عید یگیرنم و عید بی ماشین ....... از طرفی اگه بعد عید باشه بهتره چون یه مقدار پولو برای کار دیگه میخوام)یعنی باید بعد که خواستم امپ و باکسو اضافه کنم سیم بگیرم؟ یا همونو میتونه آماده برام بزاره که بعد بتونم اضافه کنم؟
    سلام ممنون قربونت برم

عزیزم نگا شما اگر فقط بخای 7150 بگیری با یه جفت کننود 718 ای ایکس این آمپ کننود کافیه

خوب ؟

الان بوم باکس برای چی هست ؟

بوم باک وقتی استفاده که ساب باشه . بوم باکس باعث میشه که ساب بیس جالبتری بزنه . الان که سابی موجود نیت که بخواد براش بوم باک تعبیه بشه

الان شما دقیقا بفرمایید چه چیزایی نیاز دارید . تا بگم

در ضمن ساب بخای بخری باز یه آمپ ساب میخاد و هزینه ت الکی بالا میره . فوقش یه باکس میدی درست میکنن اطرافشو چرم بگیر قشنگتر بشه

شما دقیقا بگو کلا چند میخای هزینه کنی و چیا میخای ؟ و چجور صدایی دوت داری

یکی با 700 تومان فقط چخش و باند و آمپ . ... میخره و بعدا باز ارتقا میخاد بده برای سیستمه حرفه ای و یکی هم با 700 تومن یه سیستم کامل نیمه حرفه ای میبنده

داره خودمونی میشه mooooz2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنو از کمکت
    من حدود 700 تومان میخوام هزینه کنم
    همینطورم که گفتم اگه بشه میخوام قبل عید ضبط و باندو ببندم بعد باکس وآمپو اضافه کنم که مشه سیمشو بکشه که بعد نخوام دوباره سیم بگیرم یا نه و چه سیمی رو پیشنهاد میکنین؟
    این باکسم که گفتم منظورم همون 1204 gbl آماده است (تو باکس لوله ای بوم باکس)
    و اسرارمم در مورد بوم باکس gbl 1204 اینه که من از بیس خیلی خوشم میاد و ای باکس های لوله ای رو رویه یه ماشین دیدیم با باند6975 و ضبط پایونر اصلان صداشو از 20 نمیشود بیشتر کنی مثل اینکه 3 تا باکس تو صندوقش باشه!!!!!!
    Last edited by mooooz2008; 08-02-2010 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنو از کمکت
    من حدود 700 تومان میخوام هزینه کنم
    همینطورم که گفتم اگه بشه میخوام قبل عید ضبط و باندو ببندم بعد باکس وآمپو اضافه کنم که مشه سیمشو بکشه که بعد نخوام دوباره سیم بگیرم یا نه و چه سیمی رو پیشنهاد میکنین؟
    این باکسم که گفتم منظورم همون 1204 gbl آماده است (تو باکس لوله ای بوم باکس)
    و اسرارمم در مورد بوم باکس gbl 1204 اینه که من از بیس خیلی خوشم میاد و ای باکس های لوله ای رو رویه یه ماشین دیدیم با باند6975 و ضبط پایونر اصلان صداشو از 20 نمیشود بیشتر کنی مثل اینکه 3 تا باکس تو صندوقش باشه!!!!!!
    چاکرتم قربونت برم

خوب عزیزم اون بوم باکس که شما دیدی مگه ساب داخلش نبوده که صداشو از 20 بیشتر نمیشده ببری

به نظر باند و آمپ اول بخر صداش اگر راضیت نکرد بعد بعد از عید هر وقت تمایل داشتی ساب و آمپ ساب و همون بوم باکس بخر

در ضمن اگر صدای پخش رو حداکثر 50 در نظر بگیری و شما از صدای بیس دار و بوکوب 6975 خوشت میاد و صدا رو از 35 بالاتر نمیبری میتونی یه 6975 اصل به شرط اصل اگه باشه با یه امپ بگیری خیلی یکه . چون 6975 یه نمه تو صدای بالا صدای تقه ایش غیر قابل تحمل میشه . البته من نمیگمت 6975 نخرا اگه اصلش گیرت اومد بخر ولی یه نمه دیگه هم 6975 و هم 718 ای ایکس کمی خز شده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیزمی
    چرا میگم که 1204 داخلشه
    من خیلی تحقیق کردم ولی هم میگن 6975 اصلی گیر نمیاد هم تو سایت دوستان گفته بودن 718 ای ایکس مپل 6975 میمونه فقط ارزونتره و ارزش نداره به خاطر اسم پایونر پول بیشتر بدی
    و پک سیم کابلم بگین چی بردارم و چه قیمت که بعد بشه سیستمو اضافه کرد
    اینم که گفتم صداشو از 20 ..... منظورم خفن بودن بیسی بود که میداد واقعا زمین زیر پاهات میلرزید
    Last edited by mooooz2008; 08-02-2010 at 15:25.

5. این کاربر از mooooz2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیزمی
    چرا میگم که 1204 داخلشه
    من خیلی تحقیق کردم ولی هم میگن 6975 اصلی گیر نمیاد هم تو سایت دوستان گفته بودن 718 ای ایکس مپل 6975 میمونه فقط ارزونتره و ارزش نداره به خاطر اسم پایونر پول بیشتر بدی
    و پک سیم کابلم بگین چی بردارم و چه قیمت که بعد بشه سیستمو اضافه کرد
    اینم که گفتم صداشو از 20 ..... منظورم خفن بودن بیسی بود که میداد واقعا زمین زیر پاهات میلرزید

اگه از صدای 6975 خوشت میاد میتونی بری مثلا جایی که سیستم بندها هستن یهو طرف پول لازمه سیستمشو میخاد بفروشه تمیز و سالم و اصل هم هست همونموقع هم یه تست میکنی متوجه میشی
    ولی 6975 دیگه دورش به موت رسید . اگه 3 ال پیش بود آره . آدم اگه بخاد کنوود 718 بخره ساوند اتریم میگیره من که بیشتر خوشم میاد و یه کراس آور هم داره یعنی صداشو 200 هم بزاری باز کیفیتش بهم نمیریزه

والا پکیج دیگه خود نصابا میدونن با توجه به سیسمت چی بندازن . اکثرا یه نیم سیستم پکیج 4 گیج میندازن
    همه مارک هم هست مافکو . زنون . استینگر و .. ولی دیگه پکیجت بیشتر 25-30 هزار نشه

اگر از صدای 6975 خوشت میاد . میتونی بری مرکز تجمع سیستم بندیها یهو طرف پول لازمه میخاد سیستمشو بفروشه
    همونموقع تست کن میفهمی که اصله . تمیز و همه رقمه سالم بود میتونی ازش بخری
    ولی دورش گذشته 6975 . کنوود 718 مالی نیس آدم یه ساند استریم میخره یه کراس آور هم داره . صدارو 50 هم بزاری باز کیفیتش بهم نمیخوره

پکیج هم خودم سیستم بندا بهتر میدونن ولی اکثرا 4 گیج میندازن برای یه سیستم نیمه
    مارکهای مافکو . استینگر . زنون و ... هست بیشتر 25-30 دیگه نمیخاد بشه

در ضمن اگر از صدای 6975 خوشت میاد 6902 پایونر رو است کن صدای خیلی باحالتری داره
    ارزونتر هم هست تقلبیش هم خیلی کمه

6975 اصلی از زبان شرکت اصلی پایونر 125 . و 6902 قیمتش 110
    6902 میرزه

در مورد 6975 هم والا اگه 3 سال پیش بود آره
    ولی الان هم میتونی بری مرکز سیستم بندیها یهو طرف پول لازمه میخاد سیستمشو بفروشه 6975 قدیمی بخری

پکیج اکثرا 4گیج مارکهای مافکو . استیینگر . زنون و ... هست دییگه بیشتر 25-30 نشه

پستهامو پاک میکنند
    Last edited by Farshadd; 08-02-2010 at 18:01. دليل: ادغام 4 ارسال پشت سر هم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مر30 آرنولد جان
    من امروز سر نمایندگی پایونرم رفتم قیمت مغازش از قیمت سایت 10 تومان بالا تر بود که گفت از سایت بخر بعد بیا پولشو بده و تحویل بگیر که هزینه ی پستم نخوای بدی
    و لطف کن یه سیستم که حدود 700 در بیاد معرفی کن که ببینم بالاخره چی بردارم!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مر30 آرنولد جان
    من امروز سر نمایندگی پایونرم رفتم قیمت مغازش از قیمت سایت 10 تومان بالا تر بود که گفت از سایت بخر بعد بیا پولشو بده و تحویل بگیر که هزینه ی پستم نخوای بدی
    و لطف کن یه سیستم که حدود 700 در بیاد معرفی کن که ببینم بالاخره چی بردارم!
    خواهش میکنم عزیزم

خوب منکه پست قبل گفتم همینجوری نمیتونم یه سیستم من در آوردی بگم و با کنوود 718 شروع کنم و به پایان برسونم

1. صدای سیستمت چجور باشه ؟

2. سیستم کامل میخای یا فقط باند و آمپ و پخش ؟ قصد ارتقا نداری در آینده ؟

قربونت برم یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

سلام خدمت اساتید محترم انجمن, از اینکه با حوسله و دقت بسیار حرفای دوستان رو میخونید صمیمانه ممنوووووونم یه راس میرم سره اصل مطلب
    دیروز برای خرید سیستم رفتم پیش یکی از دوستام, پس از مشاوره داشتیم به این نتیجه میرسیدیم که کلا بی خیال بستن سیستم بشیم چون سقف قیمتم اون موقع 200 تومن بیشتر نبود ولی با این حال با هر زحمتی بود یه بچه سیستم در حدود 300 تومن جمع کردیم با این مشخصات:
    speaker:2joft 6983
    hu:sony t285
    Amp:booshman1300w 4canal
    rc:sim ba gaje 8
    ولی نه کیفیت خوب بود نه کمیت ولی بیس قابل قبولی در حد خودش ارایه میداد دوباره به سرم زد سیستمم عوض کنم با این تفاوت که ایندفه تا سقف 550 جلو برم... والبته کمی منطقی تر و اصولی تر سیستم بدیرو انجوری بستیم:
    hd:5150 pioneer

Amp:1joft 8404 kenwod
    speaker:718ex با همون کابلای قبلی!!! از نضر کیفیت عالی بود ولی موقع بیس زدن گلاب به روتون... منظورم اینکه بجای بیس پاق پاق میکنهقرار شد یه ساب 308d4 به سیستمم اضافه کنم(هنوز نخریدم!!!) یه کامپوننتم بدون کیک پنل تو درای جلو جا سازی کنم, حالا از این جا به بعدش ریش و قیچی دست شماست... چنتا سوال دیگم هست!! برای اینکه بیس باندام مطلوب بشه چیکار کنم؟ برای ساب چی پیشنهاد میدین؟ من یه بیس نرم وعمیق دوست دارم, در صورت معرفی ساب مدل باکس و نوع آمپیلی شو لطف بفرمایید. در کل نظرتون در مورد این سیستم بفرمایید ... پیشاپیش از تمام کسانی که منو در این راه پر پیچ و خم یاری میکنن تشکر میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا اینجا اساتید نمیاند نظر بدند
    ولی جوجه شاگردایی مثه من جوابتون میدم تحقیق کنید باز

سیستم اولیتون به نظرم هم آمپ خوب نبوده . چون آمپهای بوشمن الان مثه قبل خوب نیستند . آمپهای سوند استریم . ارت کویک و پاور آکوستیک خوبند حالا هر مدلیش

باندای سونی فقط یه نمونه من جدیدا دیدم 6120 اون خوب هست البته بازم به قیمتش نمیرزه
    پخشتون هم جالب نبوده

سیستم کنونیتون
    والا اصلا باند 718 رو توصیه نمیکنم . آمپتون و پخشتون خوبه. البته اگر هنوز میتونید باند رو عوض کنید فقط یه تستی از مدل ساند استریم که پایونرشاپ 76.000 زده انجام بدید . البته بیرون گرونتره

الان دقیقا چقدر میخاید هزینه کنید و چیا میخاید ؟ و مثل اینکه صدای پر بیس دوست داریدد
    Last edited by آرنولد بابام زینگر; 08-02-2010 at 21:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیزم آرنولد
    من یه سیستم کامل میخوام و بیشترم بیس دوست دارم برای همین بود که اینقدر روی اون بوم باکس البته با ساب 1204 اینقدر مانور دادم حالا دیگه نظر شماست که من چه سیستمی جمع کنم
    باند 595 هم پرسیدم گفت155 تومان که فکر کنم 10-20 تومنم کمتر بده ولی هزینم زیاد میشه چون یه آمپ دیگه هم میخواد!
    اون 7150 هم که گفتم 2 مدله گارانتیاشه که یکی اطلس (1ساله) و دومیش پایونیران (6ماه) حالا کدوما بگیرم؟
    یه سری باکس آماده با آمپ سر خود دیدم که برام جالب بود مدلش teac بود ولی من فکر نمی کنم جیزه بدرد بخوری باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •