bebin man be gamerenger ke mikham vasl sham 1 errore bikhodi mide nemifahmam jariyan chiye
erorr_amin666_erorr in id yahooe mane mano add kon age mitooni azat beporsam jariyan chi be hciye
bebin man be gamerenger ke mikham vasl sham 1 errore bikhodi mide nemifahmam jariyan chiye
erorr_amin666_erorr in id yahooe mane mano add kon age mitooni azat beporsam jariyan chi be hciye
کسی کرک بازی Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight و راهنمای نصبش را داره اگه بزارید ممنون میشم![]()
دوست عزيز مشكل شما توي نصب چيه؟
اينم كركش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخوام تو خونه بازیه Generals رو بازی کنم LAN هم دارم ولی تو بتزی مینویسه Serial Already in use چی کار کنم ؟
سلام
میخاستم General 2 رو بصورت 2 نفره بین 2 تا کامپیوتر بازی کنم ....
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
مرسی
اقا یکی کمک کنه هرکاری میکنم با همون مشکل قبلی قبل از خروج بازی بالای صفحه یه چیزی مینویسه بعد بازی تموم میشه یا به صورت کامل خارج میشه ویه ارور میده البته تو شبکه یکی خواهشا کمک کنه من قبلا هم کمک خواستم ولی مشکلم حل نشد همه کار هم کردم پچ کرک وغیره من گیم نت دارم خواهشاکمک کنید تعطیلات داره مییا د یه جواب خوب میخوام بعضی دیگه هم همین مشکلو دارن
سلام دوستانو من تازه واردم تو جنرال. مي خوام آنلاين بازي كنم. HAMACHI رو هم نصب كرده ام. لطفا يك گروپ كه به درد من بخوره بم معرفي كنيد![]()
اقا من سیستمم گازوییلی هست رد الرت 2 و یوری دارم تیم بزنیم؟
![]()
سلام مشکل من با پردن کامل از بازی تموم شد (از پچ 1.4 استفاده کردم) ولی تو بازی گهگاهی یه نوشته بالای صفحه مییاد وبازی تموم میشه
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
سلام مشکل من با پرت کردن کامل از بازی تموم شد (از پچ 1.4 استفاده کردم) ولی تو بازی گهگاهی یه نوشته بالای صفحه مییاد وبازی تموم میشه لطفا اگر کسی بلده کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)