128 ديگه نه؟
چندتا فايل رو همزمان بزاريم دانلود شه سرعت كم نميشه؟يعني اگه تك تك دانلود بشه بهتر نيست؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 ديگه نه؟
چندتا فايل رو همزمان بزاريم دانلود شه سرعت كم نميشه؟يعني اگه تك تك دانلود بشه بهتر نيست؟
من که تا جایی که میدونم هر چی تعداد فایل های دانلودی بیشتر باشه سرعت کمتره .
من که هر دو روش رو دیشب انجام دادم هم تک فایل هم چند فایل سرعتم از 15 بالا تر نرفت. دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
منم منظورم همينه...آقاي كاوه اگه ممكنه بيا توضيح بده شايد ما شبا از انديشه كم كِش ميريم...
ولي 15 ديگه خيلي كمه....واسه منم بعضي شبا مياد پايين ولي ديگه 15 نشده..
امشب چندتا فايل ميزارم ببينم چي ميشه...![]()
Last edited by karkan; 09-01-2010 at 18:59.
این چه سرعتیه از 20 کیلو بایت بالا تر نمیره چرا![]()
Last edited by pedram9; 10-01-2010 at 01:35.
سرعت من خوبه...3 تا فايل گذاشتم دان شه سرعت دوتا طرفاي 50 ولي سرعت س.مي زيره 20
اگه بزاريم تورنت هم با اينا دانلود بشه سرعتا مياد پايين؟؟؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اي
نميدونم چرا آي دي ام ساعت 6 خاموش نشد تا الان همينطور داشت دانلود ميكرد...حجمم از 3700 مگ رسيد به 2200 مگ..تف به اين زندگي...من حجممو ميخوام.كلي مواظب بودم كه اين حجم باقيمونده رو صرفه جويي كنم كه اين اتفاق وحشتناك پيش اومد..آقا من 3 ماهه 9 گيگ دارم.. تازه فردا ماه اول تموم ميشه 7 مگ به فنا رفت.....فكر كنم تا آخر اين ماه بايد 4 گيگ اضافه بگيرم
تورنت فوق العاده آشغاله..يه فيلم داشتم با تورنت دانلود ميكردم بعد از 13 ساعت تازه شده 70 درصد....با يه سيدي حدود 2000000
سرعت ميانگين 5 كيلو بايت پر سكند
منظر دلداري هاي سبزتان هستم
واسه منم همچین اتفاقی افتاد که من رفتم 2 گیگ اضافه گرفتم .
دیشب سرعت بهتر بود . ولی تورنت چرا انقدر آشغاله سرعتش ؟؟؟
از لینک های مستقیم سرعت خوبه شبا 20 تا 50 هست ولی لینک های غیر مستقیم خیلی بده بین 1 تا 10 واسه شما هم همینجوریه؟؟؟
راستی . از اندیشه سئوال کردم که چرا شبا انقدر سرعت پایین میاد . گفت به خاطر نبود حجم و ترافیک زیاد دانلود ها اینتوری میشه که به زودی مشکل حل خواهد شد . خدا رو شکر
Last edited by pedram9; 10-01-2010 at 10:14.
200 مگ از فايل تورنت من مونده ..اينم دانلود بشه اصلا تورنت و پاك ميكنم...آشغالِ آشغال
من اصلا غير مستقيم دانلود نميكنم...
خدا كنه وعده سرِِخرمن نباشه.......
از لینک مستقیم خیلی خوبه دانلود کردن برای فیلم لینک مستقیم زیاده ولی من در حال دانلود کنسرت هستم که همه غیر مستقیم هستند.
200 مگ که چیزی نیست . 2 ساعته تمومه
من نزدیک 12 گیگ از تورنت باید دان کنم . خدا به خیر بیاره
این آقا کاوه کجایه که بیا یه توضیحی بده تو چجوری دانلود میکنی که سرعتت از روز هم بیشته؟؟
Last edited by pedram9; 10-01-2010 at 12:59.
من 128 نیستم.بالاخره باید یه فرقی بین منی که 512 هستم با بقیه باشه یا نه؟!
من که 5 تا همزمان میزارم.خود idm همزمان 5 تا 5 تا از لینک هام بر میداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)